Şimdi Ara

Irelia neden picklenmiyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sustain canavarı. toplanede kolay kolay ezilmiyor ve mid gamede terör estiriyor. Özellikle tf buffından sonra popi olmasını çok beklemiştim ama hala koreliler oynamadı ondan sanırım. Birde nunu lee malp gibi as kıran şampiyonlar geldimi çık oyundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiger UV

quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

en son aldığım hero kesinlikle skillseti çöp

pasifi yeter. kullanmasını bilen sınırsız q atabilir. e skili rakibin en ufak dürtmesinde onu pişman etmen demek. ult kolay dodgelanabildiği için çöp oluyor.

Pasifi tam olarak ne ?

For each nearby enemy champion, Irelia reduces the duration of stuns, slows, taunts, fears, snares, immobilizes, blinds and silences.
    1 CHAMPION: 10%
    2 CHAMPIONS: 25%
    3 CHAMPIONS: 40%
    bide Mercury's Treads aldığını düşün %35 de oradan. % 61 daha az süre kitleneceksin slowlanacaksın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Euran Bvrek

oynaması zor bence

Olabilir ama bi aralar görüyodum baya gayet iyidi

Marks : Atack Speed
    Quints : Life Steal

Bu şekilde girersen hala iş yapıyor. Atack speed boot + Botrk çıkınca gücü ortaya çıkıyor. Early'si zayıf. Çok dürten rakibe karşı oynaması zor. West'te epey oynanıyor Platin seviyede. Geçtiğimden beri baya Irelia geldi karşıma.

Irelia tank yada offtank değilmiydi

S2'de kaldı o. Tanklayacak hangi skill var Irelia'da ? Trinity Force ile falan off tank denebilir anca.

• Sorunu buildi çok pahalı olduğu için late game'e dayanıyor. Ayrıca picklenmemesinin en büyük sebebi ünlü kişilerin veya korelilerin sürekli oynamamasıdır. Eğer streamer olan ünlü biri oynasa ve bir kaç win streak yakalasa, solo queueda picklenceğinden adım gibi eminim.

Bana göre pushlama yeteneği çok zayıf olduğu için oynamıyorum.
  • Oyun başlarında çok büyük bi mana sorunu var
  • Irelia muhtemelen oyundaki en iyi offtank hero. Gercekten oyunda 4.3k hp ile adc ye ucup elini kolunu sallayarak kesen kac tane hero var ki ? Late game Damage cok iyi . W su ile kendini cok iyi koruyor. Sustain , Gap closer , Tenacity , True damage , Stun, Slow , Push yetenegi hepsi tek bir heroda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

en son aldığım hero kesinlikle skillseti çöp

Sen ciddi misin ? İrelia su oyunda skilseti en saglam champlerden biridir.Yedigi butun nerfleri skillseti yuzunden yedi.Sen boyle uyumlu skillseti baska heroda bulamazsın.

• Bir sürü sebep sallıyorsunuz ya oynanmamasıyla ilgili monitöre kafa atasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Irelia mid op, ben keşfettim seneler önce. Kimse özenmedi bana

irelia jungle de op kimse bilmez ama biz yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

quote:

irelia jungle de op kimse bilmez ama biz yaparız

+1. Zorlasak support bile yaparız qnq

• 3nity-botrk-randuin-zephyr-tabi-günateşi bu son item karşıya göre değişir karşı ap ise mom banshee veya karşısı ad ise thornmail frozen heart felan. ofansif item çıkmayın zaten trinity botrk ve zephyr başlı başlarına yetiyorlar. daha fazla can çalma lazımsa sv çıkın hem w hem ls artar. eğer tflerde hala yeterince tank değilseniz warmog veya ga gibi itemlar alın.

oyuna başlarken ls rün ve dorans blade ile başlayın w açın her vuruşta 14-15 tradelerde 24-25 civarı can yeniliyorsunuz bu neredeyse 1lvl düellolarda aatroxdan sonra en güçlü in lane, voliden sonra da en güçlü in trade sustain olabilir.

w-e-q fulleyin. her ultiden sonra bir vuruş yapın. tflerde adcye dalın zaten %60 civarı cc reduc var stun atsalar vız gelir tırıs gider sizi durduramazlar q ile adcye dalın e ile stunlayın veya yavaşlatın w açın vurun vurun vurun çok çabuk eriyorsanız botrk kullanın. hem tank hem de assassin gibi iş görüyor.

ama en harika şey dorans balde ve w pasif ile temizinden her vuruşa 10 can yenilemesi. ama as rünleri şart ne kadar çok as o kadar iyi trade.

• daha basit takimla uyumlu solo top herolari varken irelia almiyor millet ama ben cok severim oyun basi kill alirsa tasir oyunu yanlizca kasmayi bilmen lazim

• Her yerde bir laf vardır joe

"better nerf irelia"
  • quote:

Irelia almayı düşündüm ama neden hiç oynanmıyor çok mu kötü ? Ağır nerf mü yedi ?

Irelia aslinda cok guzel bir karakter tabi eskiden cok daha iyiydi ama nerf yiye yiye kizin gucunu baya kirdilar fakat suanki hali bile oldukca iyi.W skili koridorlarda daha uzun sure kalmani sagliyor.Stun / Slow ozelligi var.Suan secilmedigine bakma,turnuvalarda birkac kez alinsa surekli picklenmeye baslar.Irelia hakkinda eksi olarak ultisi diyebilirim.Ultisi 4 adet bicak firlatiyor yani anlik hasar veremiyorsun.Rakip elinden kacabilir ama bu ultinin guzel bir tarafida var.Karsi herolara verdigin hasarin %25i sana heal olarak geri donuyor,ayni sekilde canavar ve minyonlarada ulti ile saldirarak heal alabilirsin fakat %10 orani onlar icin.Bu ne isine yarayacak?Rakip sana tutustur attigi zaman bu sayede kendini kurtarabilirsin cok yapmisimdir Irelia guzel karakterdir suana kadar alipda pisman olan birini gormedim acikcasi.Frost Blade skinini oneririm

Irelia hakkinda komik birde video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak81s -- 8 Ocak 2014; 8:54:16 >

• Ben de Frost Blade skini ile birlikte almıştım.Ne zamandır da oynamıyorum bu akşam oynıyım birkaç el..
  • W Wi. End, 3nity ve BotRK ile birlikte 700 e yakın true vuruyo. Jax'i kesebilecek tek hero belkide. Mükemmel bi pasifi var bi de. Earlyde ezilmesi muhtemel ama pek zannetmiyorum çok güçlü her aşamada.
  • oynayabilen yok da ondan
  • Eklemeyi unutmuşum. Ultisi çöp.
  • quote:

quote:

quote:

Çekik gözlü olmadığındandır

Çekik gözlüler böyle oynuyor tabi.

oOo bu adamı irelia streama ekleyeyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.