Şimdi Ara

Irelia'nın yüzü çalıntı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://artigercek.com/haberler/kazak-modelden-lol-oyununa-hirsizlik-suclamasi

Irelia'nın yüzü çalıntı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 30 Eylül 2019; 23:55:6 >

• O da bir şey mi mafya gravesin splash artı fenerbahçe nin kalecisi volkan demirel e benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiraZero -- 1 Ekim 2019; 8:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kled adlı şampiyonun tanıtım videosun da askerler den biri çok ünlü bir film yıldızına benziyor yabancı film yıldızı ismi aklıma gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiraZero -- 1 Ekim 2019; 12:45:20 >
  • Bu tür detaylı modellemelerde, çoğunlukla gerçek bir insanın yüzü referans alınıyor zaten.
    Bunun için şirketler, bazı modellerden belli pozlar ister. Daha yüksek bütçeli şirketler ise canlı manken ile çalışır.

İrelia'nın, tesadüfen bu modele benzemesi imkansız. Çok teknik bilgim yok ama dudaklarının şekli, gölgelerin detayı bile birebir tutuyor.

Aynı şeyi Striker Lucian'da da yaşamışlardı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 1 Ekim 2019; 16:5:13 >
  • hocam mobil de anca bu kadar oluyor.

• Hatunu ilk gördüğümde " bu kız bir yerden tanıdık geliyor " dedikten hemen sonra aklıma geldi. Açıp baktım birebir irelia. Modellemede yüzünün kullanıldığını düşünmüştüm. Bu bildiğin arakmış. Davayı net kazanır. Hatununda maşallahı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pajirzeal -- 4 Ekim 2019; 2:27:41 >
  • Chanel / Walmart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadın da çok güzelmiş be

• Dünyada herkes herkese benzer. Yoksa ikizler birbirine dava açardı.
  • Davayı her türlü alır bildiğin aynısını yapmış adamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.