Merhaba arkadaşlar Frost Blade skininden sonra Irelia aldım ancak bana mastery rune ve item önerisinde bulunur musunuz suan için armor pent mr armot ve 3 tane 2.65 lik ad runelrını kullanıyorum ve masterylerde 0-21-9 solomidden baktım ancak cok defansif oluyor boyle, cevaplarınızı bekliyorum simdiden tesekkur ederim
Ben Mastery 21/9/0 kullanıyorum. Rune ise Armor penet, Sarılar armor, maviler magic resist. Build olarak Mercury ayakkabısını alıp trinity force çıkıyorum daha sonra Bloodthirster alıp frozen mallet ve ad varsa düşmanda Scope Cape alıyorum tank gidiyorum. Gayet başarılı oluyor yani.
Mastery pageinizi yükleyebilir misiniz acaba ben solomidden baktım 0-21-9 yaptım ancak oyun bası cok defansif oluyor agresif oynıyım diyorum olmuyor
AD runeslerle oynuyorum ben. Trinity Force, Ninja Tabi, Warmog, Guardian Angel çıkın oyunu taşırsınız.
Son gelen buff cok etkilemedi mi peki cunku lulu patchle gelen nerfle sustain cok dusmustu
solomidtekiyle oyna, summoners riftde değil de twistedta ben öyle oynuyorum gayet de agresif oynanıyor, iki kişiye dalıyorum, killimi alıp çıkıyorum. summoners riftte solo oynamak daha nasip olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Em Mathers
AD runeslerle oynuyorum ben. Trinity Force, Ninja Tabi, Warmog, Guardian Angel çıkın oyunu taşırsınız.
valla dala hiç irelia ile lanede ezilmedim pro irelia oynamam yani galiba hep counter pick sectigim için dişli bi rakip gelmedi daha nerften sonra ranked da
quote:
valla dala hiç irelia ile lanede ezilmedim pro irelia oynamam yani galiba hep counter pick sectigim için dişli bi rakip gelmedi daha nerften sonra ranked d
ADAMSIN OLUM! KİM TUTAR SENİ LİSELİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme