Şimdi Ara

İrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

evli ve çocuklu ol karını 15-17 yaşında parlak güzel bir delikanlıyla aldat ,şehre gelen yakışıklı tipte erkek meleğe bile asılmış erkekleri.

şehir sex ve zevk üstüne kurulu cinsiyette pek önemli değil güzel bir insan olman yeterli.

onlarınki başka bir boyut ha kısmen 20-15 senedir filan abd de görülüyor zaten son bir kaç senedeki belalar boşuna değil.

bizim ülke halen gay diyince kerimcan durmaz , fatih ürek anlıyor onların yaşadığı o buyutta değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Temmuz 2024; 14:19:3 >
  • Adam, kendisi ile ilgili atılan bir mesaja tam 10 madde cevap vermiş.

"Beni hal ve hareketlerim üzerinden linç etmek isteyenler bel altı vurmaya çalışmış. Ben lgbti kimliğimle barışığım. Yara almam. Boşuna uğraşırsınız. (Videonun makyajlı editine ben de güldüm)"

Bunlardan sadece bir tanesi, atılan tweet bu yönde bir aşağılama içerdiği için cevaben yazılmış ve belki de yazının içindeki en önemsiz madde.

Ama tartışılan bu olmuş çünkü diğerlerini tartışmak kimsenin işine gelmemiş.İrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 9 Temmuz 2024; 14:43:9 >
  • Bunun çocuğu var sanıyordum. Kimseyi ilgilendirmez cinsel kimliği. Ben yalnızca yanar dönerliğine gıcığım. Yıllarca Doğan medyasından beslenip kovulunca CHP ye yaklaşan. Oradan aday gösterilmeyince Halktv ye geçen. Ertesi seçim bu kez TKP'den milletvekili adayı olup seçilemeyince yine tvlere dönen. Son olarak seçilemeyince artık utancından tvlere dönemeyen birisi. Belki iyi bir insandır ama bu zikzakları onun koltuk sevdalısı olduğunu gösterdi beniz nezlimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 9 Temmuz 2024; 15:4:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrfanım çağdaşlaşmış.

• İrfan'ın gay olduğunu buradan ilk defa görüyorum. Aklıma The Office'teki gaydarı hatırlattı bu olay nedense İrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığım İrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığım 

İrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weirdusername -- 9 Temmuz 2024; 16:14:26 >
  • Boyleleri neden aile oluyor ? Cocuk yapmak hatta evlat edinmeleri filan hepsi yasaklanmalidir. Yeni doganin secme ozgurlugu yoktur . Dini tercihlerin dogustan dayatilmasi gibi boyle bir ailenin ( biri veya ikisi ciftlerden ) cocuklarinin gelecegine de zarar verecekler . Hak etmiyorlarda.

Ek olarak, Turkiye BATI daki bircok ulkelerdeki gibi cinsel yonelimini beyan edilmesi genele bakinca gidishata da bakilirsa MANTIKLI ve DOGRU bulmuyorum. Hayatini zehir etmek istiyorsa baska veya baska hesaplari varsa da baska ama kendisine tepki gosterenlere de alet ettiriyor. Stoa konu sahibi bile ceza aliyorsa bu dogru bir aciklama degildir.

Dogruyu gidin Avrupa ya goc edin orada aciklayin ama oranin insanlarina . Turkiye dekiler bilmek zorunda degil ...

Anadolu Irfani ...

Teknik olarak LGBTQ+++XZYT filan acilimi yapip yok belki de aseseksualdir filan diyorsa karisina yazik ediyordur ama kendi aralarinda cozum bulmuslarsa da sorun yok ama cocuklarina zarar veriyorlardir etkilesimi de inkar edilemez ... Yeri geldi mi demezler mi cocuklara kotu ornek olmayin ! Ozenti yapiyorsunuz filan! Iste ayni sey LGBTQ+++-AZTY .. olanlarin cocuklara etkisi de ozentisi de inkar edilemez ..

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Normal gorunumlu gay/biseksuel erkeklere de denk geldim. Bu ulkede yakisikli filan olmak bela ! Ilk firsatta asiliyorlar ... Yurtdisinda da var Turkiye de gizli gizli ama cok gibi ...

Esiyle anal yasayan da aslinda minimum / en az biseksueldir . Bu gorus globaldir de ... Mesele anal seven erkeklerin kabul etmemesidir .

• Aaaa hemen savunmaya geçen olmamış, o laik cumhuriyete bağlı Atatürkçü bir gay diye , Atatürk korumasına alan olmamış mı

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Zikzak çok sever kendisi , sonuçta o Atatürkçü laik elit birisi aman yapma İrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığım 

• Kendisi evli ve bir kız çocuğu sahibi değil mi?

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt

biseksüel veya pansexuel olmasına engel değil murat övüçünde oğlu varİrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığım 

hollywoodun bir çoğu pansex zaten.

İrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığım
    İrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığımonedio
    Panseksüel Olduklarını Duyunca Oldukça Şaşıracağınız 21 Ünlü İsim
    https://onedio.com/haber/panseksuel-olduklarini-duyunca-oldukca-sasiracaginiz-21-unlu-isim-821397

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Temmuz 2024; 20:25:46 >
  • Midem bulandı.

• Vardı bir kırıklık ama demek ki doğruymuş, mu? Da kendi tercihi. Bizi ilgilendiren bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.