Sokakta okulda işyerinde toplu taşımada alış veriş yaptığın Esnaflar arasında gittiğin cafede hatta forumda da gay vardır napacaz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 8 Temmuz 2024; 23:4:54 > |
İrfan Değirmenci: Ben lgbt kimliğimle barışığım (2. sayfa)
-
-
ibgtliyim demiş gay im dememiş gay değil bence biseksüel yada pansexuel geçmişte evliliği kızı var zaten.
aslında toplumda çok daha yaygın gaylikten bir çoğu evli çocuklu bile itiraf etmedikleri sürece anlamanız imkansız zaten.
trevestilerle yatan erkeklerde bisex ama aktif rolde olunca kendini avutuyor heteroyum diye zavalılar türkiye cinsellik kara cahilliği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Temmuz 2024; 23:46:21 > -
Dedi stoacilarin yuz karasi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ihlas super vakumcu gibi desene
İrfan degirmenci kimdir necidir. Anında konusunu açıp buraya niye bir sürü mesaj attın. Konu sahibi gizli büyük ihtimal.
-
Cinsi yönelimi bizi alakadar etmiyor da, binlerce yıllık Türk tarihinde imgesel olarak sembolize edilmiş kurt figürü nasıl siyasete alet oluyor onu anlamadık. Sorsan Atatürkçü geçinirler ama Atatürk'ün kurt sembolüne verdiği değeri görmezden gelirler. Atatürk de bir Türkçüydü ve Türkçüler kurt sembolünu daima kullanır irfan bey. Parmaklarınla kurt yapmak veya dönemin parasına Bozkurt resmi koymak arasında fark yoktur. Bu ben Türküm demektir neticede. Senin Türklükle olan sorunun biz Türkçüleri alakadar etmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapıyorsun bu sporu.
Kılkuyruk
Seneler evvel Discovery Channel' de bir belgesel vardı:
Amerika' da 2 çocuk ve mutlu bir tuva sahibi 40 yaşlarında erkek birey bir sabah uyandığında kendini farklı hissediyor.
Ailesinden uzaklaşıyor ve kendine erkek arkadaş buluyor hatta kestiriyor ve ailesini terk edip erkek arkadaşıyla yaşamaya başlıyor.
Bu şekilde bir kaç sene devam ettikten sonra yine bir sabah uyandığında eski haline dönüyor, ailesine dönmek istediğinde ailesi de onu bu haliyle kabul ediyordu...
-
Öyle Dünyada çok var.Millet toplumsal baskıdan dolayı saklıyor.Yeni yeni ortaya çıkmaya başladı.Herkes korkmasa kimler kimler eşcinsel çıkar kimbilir.Aklına gelmeyen kişi bile çıkıyor.Benim bir arkadaş var çocuk Polis hep böyle küfürlü konuşuyor argo konuşuyor geçen öğrendik ki gizli gizli LGBT yürüyüşüne katılmış herkese kaba davranarak erkek adam küfürlü konuşur hesabı öyle bir görüntü veriyor ama kendi benliğinde eşcinsel adam toplumlarda bu gibi sorunlar baya var.İnsanlar kendilerini mecvur baskılıyor Toplumsal baskılardan uzak kalmak için.Millet zannediyoki eşcinseller kerimcan gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 9 Temmuz 2024; 11:17:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten en tehlikeliside kendi kimliğiyle barışık olmayanlar.Yani ben eşcinselim kimseyi ilgilendirmez demeyen hayatı kabul etmeyen eşcinseller en tehlikelileri Tacavüz falan hep onlardan çıkıyor.Bizzat şait oldum İşyerinde taciz etti bildiğin adam beni biseksüel heralde oda erkek gibi davrnıyodu.Adamı yönetime yazarım benden uzak dur dedim de geri vites yapmaya çalışdı falan korkunçlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 9 Temmuz 2024; 11:25:54 >
Usta tüm dünyada escinsellik var ancak bu çeşitli psikolojik etkenlerden kaynaklı. Escinselligi tamamen ortadan kaldırmak mümkün değil ancak tvde , internette orada burada reklamını yapmaya başladığınızda aslında escinsel olmayan pekcok çocuğu büyüdüklerinde escinsele çevirecek tohumları atmaya başlıyorsunuz.
Abd'de bu konuda bir bilimsel araştırmaya vardı, hatta sırf neden böyle bir araştırma yapiyorsunuz diye kadını linç edip , üniversitesinden attırmaya çalışmışlardı.
Araştırmada bazı liseli çocukların sırf yalnızlıktan kaçmak, popüler olmak , etkilendiği idollere benzemek için cinsiyet değiştirme yoluna gittiğine dair bulgular bulunmuştu.
Siz bir çocuğa küçük yaşta farklı tohumlar ederseniz emin olun yanlış davranışlar büyüdüğünde benliğini bir parçası olur ve değiştiremezsiniz.
Pekcok davranış bozukluğu gibi .
Escinsellikte bir cinsel yönelim bozukluğudur. Mücadele etmenin tek yolu ise hiç olusmamasini sağlamaktır. Nitekim bir kez oluşursa her türlü psikolojik rahatsızlık gibi tekrar eski haline gelmesi imkansıza yakındır.
Bu nedenle çocukların nelere maruz kaldığı, nerelere ulaştığını ebeveynler kontrol etmelidir .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neyden kaynaklandığı Tam olarak resmi bir bulgu yok.Herkes farklı bir sekilde açıklama yapıyor.Ben mantığımı kullanıyorum.Eşcinsellik Tarihden belli ortada olan bir gerçek.Günümüzde ortaya çıkmış birşey değil.Günümüzde insan hakları kadın hakları gibi normalleştirmeye çalışıyorlar orası ayrı bir konu.Eşcinllik Osmanlıdada vardı Bizans İmparaorluğundada vardı ve ozmalar internet ve sosyel medyada yokdu.İnsanlar gizli gizli yapıyorlardı.Benim anlatmak istediğim bu sorun benim eleştirmemle çözülecek birşey değil o yüzden herkese saygılıyım bir kişi eşcinselse eşcinsel onu yargılamam aşşalamam yok saymam bu sorunu ortadan kaldırmayacak.Benden uzak durdukları sürece beni ilgilendirmiyor.
Lgbt kimliği ne la nereden alınıy,
-
en çokmu. haber kanalımı.
-
eşcinseliik halen çok bilinmeyenli bir denklem kimisi azgınlıktanda oluyor çok yakışıklı çok güzel insanlarda deneyimleyebiliyor.
sadece piskolojik bozukluk demek te saçma.
bana göre lut kavmi eşcinsllikten değil azgın bisexüellikten helak oldu evli çocuklu kadın ver erkekleride yapıyordu o işi, karşı cinsten sıkıldım diyip yada merakedip hemcinsleriylede yatan dolu dünyada bir çoğuda zengin ünlü popüler güzel insanlarda böyle ne delisi.
amazon netflix v.b bunu aşılıyor insanlara dene zarar gelmez.
Angelina Jolie tipsiz bir deli gibimi gözüküyor? kadın ünlü pansexlerden madonnada oyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Temmuz 2024; 13:51:7 > -
Birşeyin helak olması nedemek? Yok olması yok olduysa nasıl hala ortaya çıkabiliyor? Lut kavmi dedikleri şey hangi kavim Dünyada milyarlaca insan var bunların hangilerinin ataları o kavimde yaşamış?Arap masallarına inananacğına azıcık mantığınla sorgula bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 9 Temmuz 2024; 13:55:57 >
irfan yumuşak çıktı Sevim koş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X