arkadaşlar iriver t10 kullanıyorum.. bu aletle başım belada.. bi türlü yazılımı güncelleyemiyorum. bilgisyarımda xp sp2 yüklü.iriver'in sitesinden t 10 için olan indirdiğim güncelleme yazılımları cihazı tanımıyor. başka bilgisayarlarda da denedim sürücü bulunamıyor diyo sürekli.ne yapabilirim. yadım edin lütfen.
ürünün ums ise iriver plus 3 ile güncelleme yapman gerek , mtp ise iriver updater kullanıcaksın.
ums ise dediğim gibi iriver plus programını çek,bilgisayarına kur,programı açarken yazılım baya bi kendini güncelleme yaptıktan sonra açılıyor, aletini tak ve tanısın zaten update var mı yokmu kendi otomatik buluyor;sana sadece okeylemek kalıyor
teşekkür ederim hallettim sorunu. ben cihazı ums sanıyordum meğer mtp'miş. güncellemeyi yaptım. peki mtp yi ums ye çevirmek programda MTP>UMS diye bi buton var. bi kaç kere yapmama rağmen cihaz yine mtp olarak açılıyor. bununlada ilgili yardımcı olursan sevinirim.
iRiver'ın kendi bölümü var?
quote:
Orjinalden alıntı: fatihcare
teşekkür ederim hallettim sorunu. ben cihazı ums sanıyordum meğer mtp'miş. güncellemeyi yaptım. peki mtp yi ums ye çevirmek programda MTP>UMS diye bi buton var. bi kaç kere yapmama rağmen cihaz yine mtp olarak açılıyor. bununlada ilgili yardımcı olursan sevinirim.
merak etme sen o programda mtp ums olayını yaptıysan her ne kadar mtp olarak gözükse de şarkıları veya dosyaları aynı ums deki gibi sürükle bırak yöntemiyle harici bellek gibi atıp silebileceksin,yani ums oldu aletin
kamikazeden çook tşkler..artık t 10 u sorunsuz kullanıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: fatihcare
kamikazeden çook tşkler..artık t 10 u sorunsuz kullanıyorum..