Şimdi Ara

İriver T10 2gb FM almak istiyorum birkaç sorum olucaktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gündür mp3 playerları araştırdım ve İriver T10da karar kıldım fakat bazı sorularım olucak
    T10 bana pilli olduğu için biraz kaba geldi 3 cm kalınlığı var onun yerine F2 alınırmı
    İnternetten nasıl alabilirim T10 u ggde 1gb modeli vardı 200 YTLye bu fiyata alınırmı
    Aranızda satan varmı t10 1gb,2gb radyolu sıfır uygun fiyata

• 1.5 ay kadar T10 kullandım,3hafta önce sattım.Benimki 1GB'lık radyolu modeliydi.

Alet çok güzel,kalınlığına aldırma;hem eline alınca hiç de kalın durmuyor.Ayrıca aletin üst kısmında açılır kapanır bi yer var ;orası askılık takmak veya kot pantolonun kemer girişlerine takmak için ideal ,yani illa cebine atmak zorunda değilsin

F2'mi yoksa T10 mu dersen bence T10 , 53 saatlik pil ömrünün rahatlığı bambaşka
  • tabııkı t10 bencede daha ıyı ben kullanıyorum oldukcada memnunum satmayıda degıstırmeyıde dusunmuyorum ben bu aletı gercekten cok sevıyorum...uygun bulursanda kacırma...iriver mp3 playerların hepsı kalıtelı ve saglamdır...kaba dıyosun ama emın ol 2.kattan dusse bıse olmaz..ayrıca pıllı olanlar ıcınde hıcte kaba durmuyor..saygılar
  • valla 1 gb için fiyat çok yüksek. bende düşünüyordum almayı. elimde efsane ifp 890 256 mb var. yetmiyo ama idare etmek gerek...

gg dan aldıklarının uluslararası garantisi var. biraz riskli. bence onun yerine cowon u3 daha mantıklı geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 17 Mayıs 2007; 11:50:54 >
  • Eger netten almayı planlıyorsan T10nun ustu modeli olarak cıkan T50 alabilirsin bende pztesi sipraiş vericem almayı planlıyorum...Ebayde satan tek kişi war onada msj atarsan goneri yapıyor normalde shippingde Türkiye cıkmıyor..Kargo olarak 39$+ürün fiyatıda 84$=123$=165 ytl gibi bir rakam ediyor...Ses olarak daha iyi oldugunu ve tasarımıda farkılı...Pil omurleri ve diğer herseyleri aynı radyo var..T10 kullanan bırısı olarak kesınlıkle T10 almanı eğer imkanın warsa T50 derim...
    Iriver T50 link

@Hasankeyf
    Arkadasım cowon diyorsun fiyatı Türkiye garatili 293 ytlden baslıyor 1 gblıgı...Fiyat bence cok fazla ve forumda bu zamana kadar Iriverim bozuldu yazan gormedim 1-2 tane T30 wardı ondalarda yanlıs firmware yuzundendi...T10 ole kolay kolay bozulacak bir mp3 player değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 17 Mayıs 2007; 12:52:50 >

• Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler T10u fiyatından dolayı almamaya karar verdim ve bhphotovideodan iriver clix 2GB aldım toplamdada 135 dolara mal oldu ayın 15.de sipariş verdim bugün elime ulaştı saolun
  • hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saol uskan
    Şimdide CX300 almayı düşünüyorum clixin kendi kulaklığı yerinde duramıyor
    Birde clixe video atmak için hangi converter programını önerirsiniz bir türlü attığım videolar çalışmadı 320*176 15 fps yaptım lostun bir bölümünü ama açmadı kullandığım program PocketDivXEncoder_0.3.50
  • clıx de kalıtelıdır...ben cowonla iriveri karsılastıranlara kızıyorum hem fıyat hem model vs gore karsılastırmak gerekır..koru korune karsılastırma yapmak yanlıştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: afterburn

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler T10u fiyatından dolayı almamaya karar verdim ve bhphotovideodan iriver clix 2GB aldım toplamdada 135 dolara mal oldu ayın 15.de sipariş verdim bugün elime ulaştı saolun

kardeş öncelikle hayırlı olsun ve güle güle kullan diyeyim. bende bi mp3 player satın alacağım . şu an halihazırda elimde kullandığım bir creative muvo n200 var ama radyo performansı gerçekten berbat ötesi ."creative" bölümünde zaten bu konuyala ilgili bi topic açmıştım. gelen birkaç cevaba istinaden iriver yada sony alacağım. ama fiyat olarak iriver daha cazip görünüyor. o yüzden sende bir clix kullanıcısı olduğundan sana sorayım dedim. bu cihazın radyosu nasıl iyimi? (çekim kalitesi ve ses kalitesi özellikle hareket halindeyken otobüs dolmuş vs. ile) şarjı ne kadar gidiyor.

• hayırlı olsun ebayde hıc alışveriş yapmadım nasıl sorun yok dımı arkadslar...
  • legendary
    eğer pil süresi ve kaliteli rayo kayıt istiyorsan iriver t10 doğru olur ben t10 kullanıyorum Saatlerce radyo kaydı yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

hayırlı olsun ebayde hıc alışveriş yapmadım nasıl sorun yok dımı arkadslar...

3-4 parça alışveriş yaptım ısınma amaçlı ve hayır, sorun yok amaaaaaa, çok basit olduğunu söyleyemem... ödeme metodu, adres, kargo bilgisi vs bitakım kafa kurcalayıcı noktası var. ancak mağdur olacağını düşünmüyorum. yine de daha önce eBay kullanmış birinin gözetimi altında falan (kafes içinde :p ) yapmanı tavsiye edeyim :)...

ben 1 pounda ingiltereden gıcır walkman, 1 dolara çinden kulaklık getirtmiştim :p... deneme amaçlı.... ama walkman orijinal made in Japan ve canavar gibi :)

.
  • dostum
    150 ytl gibi bir fiyata bulabilirsin
    ama piyasada pek kalmadı

asan88 diye bi kullanıcı var ona bi sor istersen
    birde undolars diye kullanıcılar var onlarlada görüşebilirisin
  • İriver t10 kullananlara sorum olcak?Bu aleti istanbulda nerde buluruz,ses kalitesi,radyosu ve pil ömrü nasıldır,biraz kalın gibi duruyo gerçekten öyle mi?

Lütfen bu sorulara cvp verin arkadaşlar.2GB güzel bi mp3 arıyorum da.Şimdiden herkese teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.