Şimdi Ara

IRIVER T10 512 bigisayara tanıtma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows xp service pack 2 kullanmama rağmen bilgisayarım mp3 playerı görmüyor başka bilgisayarlarda da denedim bi türlü tanıtamadım.Donanım ekle yaptığımda mtp device oluyor ancak o da sadece aygıt yöneticisinden görülüyor. T10 olarak bi türlü göremedim.Yardımcı olursanız Allah razı olsun....

• mp10 cd sini kurmadan görmez
  • Merhaba, T30 kullanıyorum...
    Iriver T10 T20 T30 serisini bilgisayara tanıtmak için öncelikle driver kullanmanız gerekmiyor. Xp nizde MP 10 yüklü değilse zaten bilgisayarım içeriğinde T10 T20 veya T30 a ait bir sürücü belirmeyecektir. Bu durumda tek yapmanız gereken, T10 unuzun kutusundan çıkan cd içerisindeki veya webden download ettiğiniz MP 10 u yüklerseniz sorununuz çözülmüş olacaktır. Bilgisayarım içerisinde bir sürücü şeklinde hafızaya erişilebiliyor.
  • arkadaşlar mp10 da kurulu...T30 u görebiliyorum ancak T10 gözükmüyor ben bi anlam veremedim
  • Service pack 2 de yüklü demişsin.Şu durumda görmesi lazım nasıl t30 u görüyorsa.Cihazın usb yerinde problem olsa t30 da olmaz.Bir işe yariyacağını sanmıyorum ama farklı usb girişlerini bir dene istersen.Bir de şöyle dene.Cihazı taktığında bilgisayar cihazı görüyorsa ama bilgisayarımda disk olarak çıkmıyorsa.Buradan
    yeni fireware yükleyebilirsin, sanırım problem kalmayacaktır.Biraz olsun ingilizcen varsa halledebilirsin gene olmazsa forumda biraz arama yap, eski konularda bunlarla ilgili baya birşey görmüştüm.Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6230i Sim Kartı Takın hatası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.