Linkte Iriver T6'nın indirimde olduğunu gördüm. Özellikleri gayet güzel gözüküyor. Okuduğum yorumlar da güzel. Aradığım şey; pil ömrü ve kaliteli ses. Bu modelde bu özellikler nasıldır ? Forumda genel olarak Iriver için güzel yorumlar okudum. Bir de tuş olayı nasıl ? Çok hassas tuş takımlarını sevmem açıkçası. Malzemesi kalitesini de yazarsanız çok memnun olurum.
Almayı düşünüyorum.Teşekkürler.
ben geçen sene aldım t6 yı ebay den 90 lira civarında bi fiyata. gayet memnunum iriver kullanıyorum yıllardın zaten bundan önce de diskman i vardı o da hala çalışıyo kesinlikle al derim.
quote:
Orijinalden alıntı: goremaster
ben geçen sene aldım t6 yı ebay den 90 lira civarında bi fiyata. gayet memnunum iriver kullanıyorum yıllardın zaten bundan önce de diskman i vardı o da hala çalışıyo kesinlikle al derim.
Eyvallah hocam. Konuyu açtım,baktım yazan yok; nette okuduğum diğer yorumları göz önünde bulundurarak aldım. Benim de çok hoşuma gitti. Güzel görünümü, kullanımı rahat menüsü, ses kalitesi oldukça tatmin edici. Kulaklık süngerleri beyaz olmasaydı iyiydi,bir onu değiştireceğim gibi gözüküyor.