Şimdi Ara

Iriver Volcano nasıldır bilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. şanssızlık üstüne şanssızlıkla iriver t60 2gblık satın alamadım bir türlü. ve üretimden kalkmış artık. bende buna en yakın model volcanoyu gördüm. iyimidir ses kalitesi falan. pil ömrüne dair hiçbiryerde bilgi bulamadım. trde nereden temin edebilirim eğer pil ömrü ve ses kalitesi yeterli düzeydeyse?

eğer hiçbirisi olmazsa, t60 2 ya da 4gblığa uygun fiyata nasıl/nereden sahip olabilirim? altunok demeyin boşa kendisine sordum birdahaki ithalatında ancak 1 gblık getirtebilecekmiş üretimden kalkmış çünkü. of dertli başım okadar para biriktirdim şimdi mp3 çalar alamadım bitürlü bayram geldi boş yerlere çarçur edicem parayı yine alamıcam mp3 çalar diye korkuyorum =/

tekrar iyi akşamlar herkese, şimdiden teşekkürler

bugün altunok74 nickli kullanıcıya sordum. getirttebilirmiş volcano. şimdi volcano nasıl bi aletmiş birilerinin deneyimlerine ihtiyacım var sadece =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drall -- 5 Aralık 2008; 15:54:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Drall

Herkese iyi akşamlar. şanssızlık üstüne şanssızlıkla iriver t60 2gblık satın alamadım bir türlü. ve üretimden kalkmış artık. bende buna en yakın model volcanoyu gördüm. iyimidir ses kalitesi falan. pil ömrüne dair hiçbiryerde bilgi bulamadım. trde nereden temin edebilirim eğer pil ömrü ve ses kalitesi yeterli düzeydeyse?

eğer hiçbirisi olmazsa, t60 2 ya da 4gblığa uygun fiyata nasıl/nereden sahip olabilirim? altunok demeyin boşa kendisine sordum birdahaki ithalatında ancak 1 gblık getirtebilecekmiş üretimden kalkmış çünkü. of dertli başım okadar para biriktirdim şimdi mp3 çalar alamadım bitürlü bayram geldi boş yerlere çarçur edicem parayı yine alamıcam mp3 çalar diye korkuyorum =/

tekrar iyi akşamlar herkese, şimdiden teşekkürler

bugün altunok74 nickli kullanıcıya sordum. getirttebilirmiş volcano. şimdi volcano nasıl bi aletmiş birilerinin deneyimlerine ihtiyacım var sadece =)

cihazı temin ettiyseniz görüşlerinizi paylaşmanız faydalı olacaktır..T60 piyasada buşunmadığı için malesef ben de T7 düşünüyorum şu günlerde..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.