arkadaslar ben oyuna yenı basladım forumuda aradım taradım ama bulamadım.bı kac arkadas aynı anda basladık oyuna onlarda ırk secılmıs durumda ama bende hala ırk gorunmuyo.nerden ve nasıl sececegımı anlatırsanız sevınırım.40lwl oldum ama hala ırkım yok :):)
pazarci rustem efendiye gidiceksin 2 tane yarasa kanadi alicaksin bunlari blacksmite goturup +2 basicaksin sonra traverne gidip 100 pot alicaksin bunlari`da gidip bankaci mehmete repo ve faiz yaptiracaksin sonrada gidip hasan efendiden shao veya zhuang`i seciceksin hepsi bukadar cok kolay aslinda !!!!
dragon castle a git M ye bas haritayı buyult + işaretiyle sarı noktaların ustlerıne gel şu ismi bulucaksın House Manager Yeo ona tıkla Shao ve Zhuang var ırk.... genelde forumda zhuang var ama sen ne olursun bılemem sana kalmış
ırk dediği sanırım meslek oluyor arkadaşın. eğer öyleyse lord sagunu bul onun sağında ve solun da elemanlar var onlara bak hangi meslek cazip gelirse seç. yalnız nasıl arama yaptın bununla ilgili biton konu var yahuuu.
zhuang ol pis shaolar gibi shao olma
shao olanlar zaten cok pismanlar yazik onlara valla
shaolara yazık falan ama adamlar 40-59 savaşlarının %80'ini kazanıyo zhuanglar da savaştan kaçıyo girdiğim çoğu savaşta shaolar hep fazlaydı
quote:
Orjinalden alıntı: kochiqa
shaolara yazık falan ama adamlar 40-59 savaşlarının %80'ini kazanıyo zhuanglar da savaştan kaçıyo girdiğim çoğu savaşta shaolar hep fazlaydı
Shao ların düzgün kazandığı tek savaş 40-59 savaşı oluyo
60+ savaşında pain girdimi zaten ona karşı bitek shaujin kalıo. 2 si kapışıo millet seyredio. Arada ortaya alan atan çıkıntılarda oluyo tabi
ama genede ben shao taraftarıyım
evet shao daha iyi onu seç bi kişiyle savaş kazanılmaz...adam her savaşa gircek diye bi kural yokki....
Shao iyi değil dediği gibi 40-59 savaşlarını shaolar genelde kazanıyor 60+ noluyor peki? Bu güne kadar oyunda pekçok Türkle tanıştım... 70+ olanları dikkate alacak olursam bunlardan sadece biri shao idi o da (68 lvl) 8-9 tanede aynı şekilde 70+ zhuang Türkle karşılaştım. Ayrıca shao klanlarının sayısı çok çok az...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme