Şimdi Ara

Irkların yürüme hızları arasında fark var mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eşit olduğunu biliyorum ama sanki gnomelar daha kızlı koşuyor gibi.Yani gnomelarda saniyede atılan adım sayısı fazla adım küçük, dolayısıyla yine birbirini dengeliyor.

• alakası yok bi troll hunterla tauren hunterı(kim acar ki bunu) yarısa sokun bakalım kim daha hızlı
    taurenle bi yerden bir yere gitmek icin peygamber sabrı lazım baska türlü olmuyo
  • kosmalarını bilmem ama zıplama farklılıkları var :d
    gnomeler mubarek vince carter gibiler
    bi de eski pacht de famela karakterler daha cok zıplıyor diye hatırlıyorum
  • hala female characterler daha yüksege zıplar
    en yüksege zıplayan character
    Human female>Nightelf male>Tauren Male>Blood elf female>Blood elf male vsvs diye gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrowbarG0d

Meta soket takarsan hızlı koşarsın huntersan yardırırsın bideeee en önemlisi engineersan roket bot extreme var kendim kullanıyorum 5dk da bi nosa basarsın lastik yakarsın

Aspect of the Cheetah (Pack) meta gem(%8 run speed) le stuck lanmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Evet eşittir.
    Her ırkın yürüme hızı birbiri ile eşittir.

-1
    Talentlarla gelen özellikler ile değişebilir. Paladinlerde olduğu gibi. (+%8)
    Rogue lerde falan da var ama ondakinin süresi var ve yenileme süresi çok uzun.

Rogue larda Fleet Footed var %8 run speed , patch 2.3 de %15 olcak. (2 talent)
    Sprint i kasdetmişsin heralde 5 dakika CD ,Endurance ile 3.5 dakkika oluyor max.

Bi de koşmada bi fark yok ama Melee attack range lerinde farklılık var hatta blizz bu aralar düzeltiyor . örnek olarak Tauren Cat form ve NE cat form da attack range farkı vardı tauren daha uzaktan vurabiliyordu onu düzelttiler.

• Gnome açtım humanla aynı koşuyor ama psikolojik olarak daha hızlı gittiğini sanıyorsun çok hızlı adım attığı için
  • duruidin çita formu baya hızlı :)yakalamaya çalışmıyo kimse :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Gnome açtım humanla aynı koşuyor ama psikolojik olarak daha hızlı gittiğini sanıyorsun çok hızlı adım attığı için

piskolojik olarak he gzl
  • quote:

Orjinalden alıntı: horsemoon

Şimdi şöyle mantıklı bir açıklama getirebiliriz sanırım. Draenei'ler yada Taurenler cüsse itibariyle biraz iri olduklarından mütevellik adımları da daha geniş oluyor ziyadesiyle. Bu ırkların attığı bir adımı bir gnome'un atması için bayağı bir adım atması gerekiyor haliyle. Irklar arasındaki bu tarz bir dengenin korunması için de böyle bir olay gerekli. Yani A ile B noktası arasını bir Tauren 5 adımda alıyorsa bir gnome 15 adımda alıyor
    ama iki ırkın da aynı mesafeyi aynı zamanda alması gerektiğinden doğal olarak Gnome'ın hızlı koşması normal

arkadaş güzel açıklamış. talentlarla veya eyşalarla gelen özellikleri saymazsak tüm ırkların koşma ve yürüme hızı aynıdır. Cüssesi büyük olan ırklarda daha yavaş ufak olanlarda hızlı görünmesinin sebebi arkadaşın dediği gibidir. yani tauren aynı süre içerisinde 10 adım atarken gnome 15 adım atar ama sonuç olarak taurenin adımları daha büyüktür ve 10 adımı gnome un 15 adımına eşittir.(sayılar sallamasyon örnek olsun diye verdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 27 Eylül 2007; 20:01:37 >

• Ya banada taurenlarin yürüme hızı acaip yavas gibi geldi
    horde tarafı icin en hızlıda undead gibi ..
  • human lock ile undead lock hiçde aynı gibi durmuyo undead lock kıpır kıpır zıplaması bile değişik human lock uyuz gibi yürüyo
    sanırım bana öyle geliyo adam undead daha hızlı gibi geliyo bana
  • troller daha hızlı koşuyo bacak farkından dolayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Ya banada taurenlarin yürüme hızı acaip yavas gibi geldi
    horde tarafı icin en hızlıda undead gibi ..

Şimdi taurene biraz yukardan bakıyorsun ağır vasıta gibi olduğu için hız düşük görünüyor yere sıfır bakarsan fark olmadığını anlayacaksın
  • Hehe aç bi gnome hızı gör :D şaka bi yana psikolojik olarak gerçekten farkediyo o gnome makine gibi hareket ediyo tauren kaplumbağa ama ikiside aynı yolu alıyor.
  • rogların talentlerinde ayrıca pursuit of justice gibi bişi var diye biliorum ... hatta eminim var ... cold bloodla aynı sıradaydı hatta 2 tp istio hatta coldblood un solunda ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.