Şimdi Ara

Irkların yürüme hızları arasında fark var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela lvl1 draenei ile lvl1 dwarfın yürüme hızları eşitt mi doğuşta???

• Evet eşittir.
    Her ırkın yürüme hızı birbiri ile eşittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Evet eşittir.
    saol bozzo emin olmak istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_07

saol bozzo emin olmak istemiştim

Alıntıları Göster
    Ne demek rica ederim.
  • quote:

Ne demek rica ederim.

Alıntıları Göster
    Yaw gnomeler benden hızlı kosuyo ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkachin

Yaw gnomeler benden hızlı kosuyo ama :D

Alıntıları Göster
    paladinlerde talent ile %8 fark geliyo okadar. oda kısa mesafede pek bi işe yaramıyo uzun kovalamacada iş yapar bide lvl 62 den sonra %20 mount hızı var atlı kovalamacalarda bariz yakalıyosunuz rakibi. mobların arasından hızlıca kaçıp uzaklaşmak içinde iyi iş görüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: santanio

paladinlerde talent ile %8 fark geliyo okadar. oda kısa mesafede pek bi işe yaramıyo uzun kovalamacada iş yapar bide lvl 62 den sonra %20 mount hızı var atlı kovalamacalarda bariz yakalıyosunuz rakibi. mobların arasından hızlıca kaçıp uzaklaşmak içinde iyi iş görüyo.

Alıntıları Göster
    Night Elfler ölüyken daha hızlı koşuyorlar :D

yenilen her wipe'dan sonra dungeona ilk sen girirsin XD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Night Elfler ölüyken daha hızlı koşuyorlar :D

yenilen her wipe'dan sonra dungeona ilk sen girirsin XD

Alıntıları Göster
    Meta soket takarsan hızlı koşarsın huntersan yardırırsın bideeee en önemlisi engineersan roket bot extreme var kendim kullanıyorum 5dk da bi nosa basarsın lastik yakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrowbarG0d

Meta soket takarsan hızlı koşarsın huntersan yardırırsın bideeee en önemlisi engineersan roket bot extreme var kendim kullanıyorum 5dk da bi nosa basarsın lastik yakarsın

Alıntıları Göster
    rogue da da paladininkine benzer bir talent var biraz daha hizli gitmesini saglayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterHapLo

rogue da da paladininkine benzer bir talent var biraz daha hizli gitmesini saglayan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Evet eşittir.

-1
    Talentlarla gelen özellikler ile değişebilir. Paladinlerde olduğu gibi. (+%8)
    Rogue lerde falan da var ama ondakinin süresi var ve yenileme süresi çok uzun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterHapLo

Alıntıları Göster
    Abi adam lvl1 ler arasında bahsediyor sizde he yani ne diyeyim artık.

Yok arkadaşım hiç bir fark yok rahatça koşabilirsin yorma kafanı.

• quote:

Abi adam lvl1 ler arasında bahsediyor sizde he yani ne diyeyim artık.

Yok arkadaşım hiç bir fark yok rahatça koşabilirsin yorma kafanı.

Alıntıları Göster
    duruyidlerde (aq)uatic formda hızlı yüzme oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Evet eşittir.

-1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Evet eşittir.

-1

IRK diyor arkadaş SINIF değil

• quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Evet eşittir.

-1

IRK diyor arkadaş SINIF değil

Alıntıları Göster
    İyice uçtunuz ya adam basit bişi sormuş nerelere gitmişiniz biri yüzmeyi bile yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: codermaster

İyice uçtunuz ya adam basit bişi sormuş nerelere gitmişiniz biri yüzmeyi bile yazmış

Alıntıları Göster
    ırk ırk class degil anlamıyonuzmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 6 Haziran 2007; 20:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souldarkorn

Alıntıları Göster
    çoğu arkadaş için IRK- KLass farkı yok sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: souldarkorn

Alıntıları Göster
    Şimdi şöyle mantıklı bir açıklama getirebiliriz sanırım. Draenei'ler yada Taurenler cüsse itibariyle biraz iri olduklarından mütevellik adımları da daha geniş oluyor ziyadesiyle. Bu ırkların attığı bir adımı bir gnome'un atması için bayağı bir adım atması gerekiyor haliyle. Irklar arasındaki bu tarz bir dengenin korunması için de böyle bir olay gerekli. Yani A ile B noktası arasını bir Tauren 5 adımda alıyorsa bir gnome 15 adımda alıyor
    ama iki ırkın da aynı mesafeyi aynı zamanda alması gerektiğinden doğal olarak Gnome'ın hızlı koşması normal

• quote:

Orijinalden alıntı: horsemoon

Şimdi şöyle mantıklı bir açıklama getirebiliriz sanırım. Draenei'ler yada Taurenler cüsse itibariyle biraz iri olduklarından mütevellik adımları da daha geniş oluyor ziyadesiyle. Bu ırkların attığı bir adımı bir gnome'un atması için bayağı bir adım atması gerekiyor haliyle. Irklar arasındaki bu tarz bir dengenin korunması için de böyle bir olay gerekli. Yani A ile B noktası arasını bir Tauren 5 adımda alıyorsa bir gnome 15 adımda alıyor
    ama iki ırkın da aynı mesafeyi aynı zamanda alması gerektiğinden doğal olarak Gnome'ın hızlı koşması normal

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için zaten ben o talent farklarını class'lara ait +hızları biliyodum bi ilk doğuştaki şeylerden emin olmak istemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_07

teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için zaten ben o talent farklarını class'lara ait +hızları biliyodum bi ilk doğuştaki şeylerden emin olmak istemiştim

Alıntıları Göster
    Verdiğim cevap zaten yeterliydi neyse bilmeyenlerde diğer farkları öğrenmiş oldu.
  • quote:

Verdiğim cevap zaten yeterliydi neyse bilmeyenlerde diğer farkları öğrenmiş oldu.

Alıntıları Göster
    Boot'lara Minor Speed Enchantı ile ko$ma hızı biraz arttırılabiliyor...Her char'da olması gereken bir özellik...Kaçarken kovalarken çok i$e yarıyor...Bunun yanında Minor Speed Increase veren itemlarda var...Bunlara ekstrada Paladin'in Pursuit of Justice talenti %8 ko$ma ve mount hızı verir her zaman.Rogue ve Druid'in Sprint'i cooldown'ı vardır.Hunter'ın Aspect of the Pact'i %30 ekstra ko$ma hızı verir fakat herhangibir damage alındığında daze olur.Fire Mage'in Blazing Speed'i ise %20 ihtimalle trigger olur ve ko$ma hızını %50 arttırır belli bir süre...Bunların dı$ında base speed'de ırkların ko$ma hızları aynı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.