Şimdi Ara

irmaktoysland.com dan xbox360 arcade pack pal falcon alcam ama? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: voxstellarum

Irmak'tan makineyi FWsiz alma sansimiz var mi peki? Xbox Live Xbox 360 alacak olma nedenlerimin en basinda geliyorda...

evet var ben öyle alıcam.
  • Teşekkürler. Pazartesi alıcam hayırlısıyla...
  • Bende bugün 1 adet Arcade Pack satın aldım, Irmak'tan.Ödemeyi yaptım aynı gün içerisinde ürün kargolandı, yarın elimde olacak.Teşekkürler Irmak.
    Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

bi zamanlar ankaradaki arkadaşlar istanbuldan alırdı xbox360 larını, şimdi istanbullu arkadaşlar ankaradan alıyor.

Sadece İstanbul değil, ülkenin her yerinden iş yapıyordur bence. (Biraz abarttım ama )
  • Irmak güzel atak yaptı. Tebrik etmek lazım. Şirketin sorunlu olan kısmı fiyatlarıydı zaten en başından beridir. Onu da çözdüklerinden, artık gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilir. 500 lira Arcade paketler için harika bir fiyat. Hatta şu anda aynı fiyata veya daha düşüğe Xbox sattıklarını görmedim.
  • xbox360a fw ücretli mi yapılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

xbox360a fw ücretli mi yapılıyor?

kendinizde yapabilirsinz ama oldukça riskli bir iş fw yaparken kasayı sökmeniz gerekiyor..En iyisi bilen birine para karşılığı emeğinin hakkını vererek yaptırmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: R6V2

quote:

kendinizde yapabilirsinz ama oldukça riskli bir iş fw yaparken kasayı sökmeniz gerekiyor..En iyisi bilen birine para karşılığı emeğinin hakkını vererek yaptırmak

peki ücreti ne kadardır. yurtdışından xbox360 getirtmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Ucretli evet . 40-50 YTL degisiyor .
  • Biz bugün @skywalkerhan kullanıcı adlı arkadaşa aldık. Ellerinde 100 tane Arcade PAL olduğunu öğrendik. Haberiniz olsun!
  • Ya ben hem falcon hemde NTSC-U arıyorum...gittigidiyordan irmaktoysland diye baktım vardı mesaj attım falcon mu diye ewet dedi ama ben NTSC leri zephyr biliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Ya ben hem falcon hemde NTSC-U arıyorum...gittigidiyordan irmaktoysland diye baktım vardı mesaj attım falcon mu diye ewet dedi ama ben NTSC leri zephyr biliorum

Zephyr olanlarda var FALCON olanlarda. Eğer FALCoN NTSC-U bulduysan kaçırma derim hatta FW'siz ise banada link yollar mısın pm'den?

Ayrıca bir arkadaşlar FW ücreti sormuş. IRMAKTOYSLAND'ten alırsan FW'i ücretsiz yapıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Biz bugün @skywalkerhan kullanıcı adlı arkadaşa aldık. Ellerinde 100 tane Arcade PAL olduğunu öğrendik. Haberiniz olsun!

insan hayal ettiği müddetçe yaşarmış.
  • Arkadaşlar Irmak'tan dün Arcade Pack için ödeme yaptım, ürün bugün öğleden sonra elime ulaştı.Yusuf Bey saolsun çok yardımcı oldu, 1 de oyun hediye ettiler.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • bizde aldık ama bize hiçbişey hediye etmediler bırakın hediyeyi bir parçayıda eksik vermişler en kısa sürede gidip alacam ayıp ettiler biraz bu arada keteor sana verdikleri arcede pal'da elekrik prizine giriş yeri üç parçamı bana verdiklerinde öylede söyleyebilirmisin acaba ?
  • hoyyyyt aldım bende bugün 1 tane arcade pack...
    çatır çatır oynuyorum. 2 tanede oyun beleş...
  • kaç aydır araştırmadığım site okumadığım yorum kalmadı...
    bugün nihayet aldım kurtuldum...
    kullandıkça arkadaşlara deneyimleri aktarırım, bu arada 2008 3. ay yazıyo makinede
    hiç bu kadar kısa sürede getirmemişler daha önce...kargo dahil 17. makineymiş benim aldığım..
    peynir ekmek gibi satiyolar...
    herkese iyi oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

bu arada keteor sana verdikleri arcede pal'da elekrik prizine giriş yeri üç parçamı bana verdiklerinde öylede söyleyebilirmisin acaba ?

Banada o şekilde geldi bütün Arcade Pack'lerde adaptörün prize giren kısmı o şekildeymiş.O üçlü kablonun ucuna ufak bir parça takıp prize takılabilir hale getiriyorsun.O parçadan ellerinde kalmadığını o yüzden gönderemediklerini söylediler.Bende hemen evimin yakınındaki bir elektronikçiden o parçayı 5ytl'ye temin edip kullandım.
  • Atikten aldığım pal xboxun kablosuda aynı çıkmıştı.Onun yerine bilgisayar kablosu taktım sorunsuz şekilde kullanıyorum bir kaç aydır.
  • Ya bende almayi dusunuyorum yarin ama mesela havale yapsam ne kadar masraf cikar 500 ytl icin bana ve kargoyu da biz karsiliyoruz sanirim yaklasik ne kadar tutuyo IST icin ben Balikesirdeyim yakin olsa gerek fiyatlar... Konussam bana da oyun felan extra guzellik yaparmi acaba. Bu arada guzelce baska bir kutuya paketleyip mi yolluyor yoksa oldugu gibi paketin agizlarini bantlayipmdami yolluyorlar? Ve satis sonrasi da ilgilenyorlarmi servis garantisi veriyorlarmi acaba? Japon Oyuncak sarayi varmis sanirim bi de onu onermezmisin iz? Naapsam acaba ya alicam bu yakinlarda yardim...
    Saygilar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.