Şimdi Ara

irmaktoysland.com dan xbox360 arcade pack pal falcon alcam ama? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşım valla atm makinelerinden yollarsan yapı krediden yolladım bn extra ücret vermiosun 500 ver bide kablo alman gerekio vga veya hdmi onada extra ücret alıolar bana indirim yaptılar tabi biras bugünde gelcek kargo bn işteyim şuan eve gelcek parayı bıraktım bakalım kaça gelcek bugün almazsan haber veririm sana
  • Ok dostum sen al bakalım saglamsa guzel kargo ve eksiksiz guzelse bende alıcam artık yakında.Ya Irmek ya da Japon Oyuncak Sarayından alıcam 2sinle de konuscam mhangısı uyarsa ondan bakalkım.
    Irmak servis garantisi veriyormöu?ters bi durum oldugunda ilgilenmek ici,n felan?
  • Satan herkes servis garantisi verdiğini söylüyor ama bunun bir belgeye dayanmışlığı, resmiyeti olmamasından dolayı, lafta da kalma şansı var. 2008 üretimlilerde sorun çıkacağını pek sanmıyorum. Çıksa da olağan sorunlardan çıkar zamanla. Mesela lens eskimesinden dolayı diskleri okumaması falan gibi. 3K vereceğini sanmıyorum artık bu saatten sonra. Aldığınız anda sorunlu olduğunu düşündüğünüz bir konsolu da aldığınız yere kargo ücreti size ait olacak şekilde gönderiyorsunuz, onlar da değiştiriyorlar. Ürünü satın almadan önce bu konuda bilgi almalı, herhangi bir sorunda iade etme işlemini satıcıya hatırlatmalısınız.

Irmak'da Arcade PAL 500, Elite PAL 690 lira. Arcade alıp, üzerine HDD ve kablo takviyesi yapacaksanız, bence hiç uğraşmayın Elite alın. 20Gb HDD 60 lira, kaliteli HDMI kablo 40 lira, kulaklık da 20 lira olsa, neredeyse Elite kadar tutuyor zaten 120Gb HDD ileride işinize yarayabilir.

Ankara'dan İstanbul'a yollanan kargolar (veya tam tersi) 12-15 lira arası tutuyor. MNG ile Atik'den gelen konsolum 12 lira tutmuştu mesela. 15 lirayı aşacağını sanmıyorum.

Edit: Havale konusunda da, şube içlerinden yapılan havale ve EFT'lerde abartı ücretler alınabiliyor. Bu yüzden bankamatiklerden veya internet şubelerinden yapmanızda fayda var. Zaten satıcıların birkaç bankada birden hesapları olacağından, para transferinde bir sorun yaşamayacaksınız. Şube içinden yapmadıkça tabi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• valla garanti yok ama 2 hafta içinde bşy olursa hemen sıfırla deiştiriolarmış zaten falcon aletler çok az bozulur dio 3k nerdeyse imkansız dio ama garantisi yok verebilme ihtimali var yane ama dua edelim inş. vermes ergün beyle görüştüm...piyasada kimse garanti vermio faturasız mallar nasılolsa doğal yane...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 23 Mayıs 2008; 12:00:35 >
  • zeus dostum senin söylediklerin daha mantıklı geldi sonuçta kablo felan derken aynı paraya geliyor.fiyatları çok uygun yakında atiktende böyle bir güzellik bekliyoruz.
  • arkadaşlar almışken mutlaka elite alın. türkiyede arcade lerdeki kar marjı daha yüksek. avrupada elite ve arcade arasında 250 ytl fark var. türkiyede ise sadece 190 ytl. elite ten çok az kar ediyorlar gerçekten. arcade mutlaka masraf çıkartacaktır. almışken elite alın. siyah renkte cabası
  • Ben de ırmak'tan alışveriş ettim... Bilgi vereyim, belki birilerine faydası olur...

-Parayı gönderdiğimin ertesi günü makine elime geçti...
    -Makine aynen Yusuf Bey'in söylediği gibi 175 watt falcon ve mart 2008 üretimi
    -Ankara-İzmir Kargosu 17,5 ytl tuttu...
    -Makine orijinal kutusunun üzerine başka bir kutu daha yapılarak gönderilmiş.Orijinal kutusu temiz şekilde geldi...
    -Fw hack yapmalarını rica ettim, kopya oyunları oynayabiliyorum...
    -Ödemeyi Yapı Kredi ATM sinden yaptım, havale ücreti ödemedim...

Irmaktoysland a teşekkürler...
  • buradaki serzenişimi dikkate almış ırmak'daki arkadaşlar saolsunlar bana pm'den ulaştılar. Bugün uğradım teşekkür ettim ilgileri için.. Hediye oynumu ve eksik parçayı da verdiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

buradaki serzenişimi dikkate almış ırmak'daki arkadaşlar saolsunlar bana pm'den ulaştılar. Bugün uğradım teşekkür ettim ilgileri için.. Hediye oynumu ve eksik parçayı da verdiler

Birlikte tabi Irmak'a ilgilendikleri için teşekkürler.
  • valla dün verdiler kargoya gelmedi bugün bakalım büyük bi ihtimal yarına kaldı...
  • İstanbul'a gönderirler mi acaba?
  • ewet bn ücretini geçen verdim dün verdiler kargoya ama gelmedi bakalım yarın gelcekmi
  • Bende irmaktan yakın bi zamanda bir adet ntsc Wii ve 1 tanede Xbox 360 Arcade almayı düşünüyorum ben ankaradayım ankarada olmama rağmen önce burayı bilmiyordum doğubanktan almayı planlıyordum artık gerek kalmadı yalnız ankarada uğramicağım tek yer japon armağandır. Fiyatları inanılmaz saçma bence
  • Arcade Pack + Hdmi Kablo + 2 oyun = 500 ytl ye aldım Japon Armağandan ve fiyatlarındada bi saçmalık göremedim, pazarlık yaptım gayet uygun rakama aldım.
  • Tebrik ederim
  • Bu japon Armağanın Yerini tarif etme şansınız var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Bu japon Armağanın Yerini tarif etme şansınız var mı?

Kocabeyoğlu pasajının 10 metre aağısında izmir caddesi girişine yakın...
  • Evet ben istanbul sanıyordum meğer ankaradaymış..
    Teşekkürler cevap için.
  • İzmir cad. girişimi??? O zaman sizin dediğiniz yer başka ben metro istasyonunun içindeki caminin yanında olan bi japon oyuncak sarayı diye bi yer var orayı diyodum Sizin dediğiniz orası değil sanırım
  • Irmaktan aldım bende bi' sorun çıkmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.