Hocam galiba metronun altındaki Japon Oyuncakla karıştırdın. Akrabalıkları ya da ticari ilişkisi var mı bilmem ama arada inanılmaz fark var... Metronun altındaki yer konusunda ise söylediklerin çok ama çok haklısın... Diğer İzmir caddesinin oradaki gayet mantıklı ve güzel fiyatlar var...Ayrıca bir dahaki gidişinde tanımamazlık yapmazlar...
ya bu oyunları(malum olan oyunları) ırmagın ne kadara sattıgını bırı pm den atabılırmı acaba?
attım
Elite'lar 640 YTL olmuşnasıl bu kadar ucuz anlamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: metin5555
Elite'lar 640 YTL olmuşnasıl bu kadar ucuz anlamadım.
zaten piyasasıda 650-660civar braz indirim yapmışlar işte.gittigidiyrdan satanlarda o fiyata satıyor fakat gittigidiyor ücret kestiğiiçin oonun farkını koyuyorlar
benim hocamda ordan almış bana bayya methetti. Ancak 3k olmuş ondada makineyi çöpe atcak . eskidende atmıştı .. onunki jasperlı değilmiş artık bıktı jasperlı alcak ırmak ı önerdi bende ordan jasper falcon elite alcam ve bir tanede dsi veya ds..
2 hafda önce arcade jasper aldım parayı yatırdım aynı gün içinde kargoladılar 4 tane xbox almısdım ordan daha önce güvenilir bir yer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme