Şimdi Ara

irmaktoysland.com dan xbox360 arcade pack pal falcon alcam ama?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tereddütteyim arkadaşlar hani parayı(500ytl yi) yatırırım sonra gelmez falan tırsıorum açıkcası sağlam biyermidir sizce güvenebilirmiyim ?

kargodan oluşan bi sorun nedeniyle aldıktan 5 gün sonra elime geçti alet çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 14 Haziran 2008; 13:19:43 >

• Sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Sorun çıkmaz
    irmakta arcade yok arkadaşım sadece elite pal var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahaotex

irmakta arcade yok arkadaşım sadece elite pal var.

Alıntıları Göster
    Ben internetten konuştum, bana da oldukça güvenilir geldi. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Ben internetten konuştum, bana da oldukça güvenilir geldi. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    armağan pasajına git orada japon armağan oyuncak var kubilay ı bul onla bi görüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaob -- 19 Mayıs 2008; 20:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaob

armağan pasajına git orada japon armağan oyuncak var kubilay ı bul onla bi görüş.

Alıntıları Göster
    Irmak'ta şu anda PAL Arcade Pack yok ancak bu hafta içinde gelecekmiş, yeni görüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'

Irmak'ta şu anda PAL Arcade Pack yok ancak bu hafta içinde gelecekmiş, yeni görüştüm.

Alıntıları Göster
    ewet arkadaşlar bnde kaç zamandır konuşuorum ergün beyle msn de sağlam gibi yane inş. sorun olmaz banada bu hafta gelcek dedi bakalım kısmet inş. en hayırlısı neyse o olur

bu arada bn istanbuldayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 19 Mayıs 2008; 22:33:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_mert

ewet arkadaşlar bnde kaç zamandır konuşuorum ergün beyle msn de sağlam gibi yane inş. sorun olmaz banada bu hafta gelcek dedi bakalım kısmet inş. en hayırlısı neyse o olur

bu arada bn istanbuldayım

Alıntıları Göster
    ben de oradan alacam ama bekliyorum pal elite vardı sorduğumda.arcade gelecekse bekliyeyim bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

ben de oradan alacam ama bekliyorum pal elite vardı sorduğumda.arcade gelecekse bekliyeyim bari.

Alıntıları Göster
    Ben bir ay önce onlardan aldım Pal Elite. Hiçbir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. Oyun arşivleri de geniş. Xbox olayına ciddi bir şekilde yaklaşan Ankara'daki iki yerden biri. Diğeri ise Karum'daki Antik Oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Ben bir ay önce onlardan aldım Pal Elite. Hiçbir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. Oyun arşivleri de geniş. Xbox olayına ciddi bir şekilde yaklaşan Ankara'daki iki yerden biri. Diğeri ise Karum'daki Antik Oyun.

Alıntıları Göster
    iyi bakalım inş. öledir ilgilendiğiniz için teşekkürler beyler bnde en kısa zamanda xbox360 fan club dayım
  • quote:

iyi bakalım inş. öledir ilgilendiğiniz için teşekkürler beyler bnde en kısa zamanda xbox360 fan club dayım

Alıntıları Göster
    güvenebılısın arkadaşım herşeyde yardımcı oluyorlar sagolsuınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

güvenebılısın arkadaşım herşeyde yardımcı oluyorlar sagolsuınlar

Alıntıları Göster
    ben ordan aldım.Hic bir sorun yasamadım.Dedikleri gibi parayı yatırınca hemen yolladılar
    tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

ben ordan aldım.Hic bir sorun yasamadım.Dedikleri gibi parayı yatırınca hemen yolladılar
    tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    ok bu hafta kesin alıcam yarın geliomuş alıcakların dikkatine teşekkürler tavsiyeleriniz için ergün beyle görüştüm yarın gelcek birsürü ayırırız sana dedi ok dedim bekliyorum sabırsızlıkla
  • quote:

ok bu hafta kesin alıcam yarın geliomuş alıcakların dikkatine teşekkürler tavsiyeleriniz için ergün beyle görüştüm yarın gelcek birsürü ayırırız sana dedi ok dedim bekliyorum sabırsızlıkla

Alıntıları Göster
    17 mayıs c.tesi sanırım ellerindeki son arcade-pack pal makineyi ben aldım:) şuan için çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

17 mayıs c.tesi sanırım ellerindeki son arcade-pack pal makineyi ben aldım:) şuan için çok memnunum

Alıntıları Göster
    Şu an arcade pack gelmiş. Stoklarda görünüyor. Bende pazartesi günü alıcam. Birde bu arcade packlerin hepsi falcon board oluyor dimi arkadaşlar?
  • quote:

Şu an arcade pack gelmiş. Stoklarda görünüyor. Bende pazartesi günü alıcam. Birde bu arcade packlerin hepsi falcon board oluyor dimi arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    @ahaotex

2007'lerin bir kısmı falcon 2008 üretimlilerin hepsi falcon ama sen işi garantiye almak için 175 watt olmasına dikkat etmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakeTR -- 21 Mayıs 2008; 16:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakeTR

@ahaotex

2007'lerin bir kısmı falcon 2008 üretimlilerin hepsi falcon ama sen işi garantiye almak için 175 watt olmasına dikkat etmelisin

Alıntıları Göster
    ırmağın sitesinde 2007 üretimli olduğu ve 220v yazıyor. falcon olmama ihtimali varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahaotex -- 21 Mayıs 2008; 16:45:37 >
  • quote:

ırmağın sitesinde 2007 üretimli olduğu ve 220v yazıyor. falcon olmama ihtimali varmı?

Alıntıları Göster
    Irmak elektronik falcon olduğunu söylüyorsa falcon'dur zaten sizde kontrol edebilirsiniz kutu gelince kutuda 175w diye bir ibare vardır eski zephyr'lerde 203w yazar. Irmak elektronik dürüst satıcı içiniz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakeTR

Irmak elektronik falcon olduğunu söylüyorsa falcon'dur zaten sizde kontrol edebilirsiniz kutu gelince kutuda 175w diye bir ibare vardır eski zephyr'lerde 203w yazar. Irmak elektronik dürüst satıcı içiniz rahat olsun.

Alıntıları Göster
    Irmak'tan makineyi FWsiz alma sansimiz var mi peki? Xbox Live Xbox 360 alacak olma nedenlerimin en basinda geliyorda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voxstellarum

Irmak'tan makineyi FWsiz alma sansimiz var mi peki? Xbox Live Xbox 360 alacak olma nedenlerimin en basinda geliyorda...

Alıntıları Göster
    bi zamanlar ankaradaki arkadaşlar istanbuldan alırdı xbox360 larını, şimdi istanbullu arkadaşlar ankaradan alıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.