Şimdi Ara

Iron Force (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
3
Favori
31.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yazıyorum bulamıyor başka isim yazdım onu buldu ben de anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimki apple için yanlız androit ise bulamazsın :(

• Ardayg A kullanıcısına yanıt
    aa evet android maalesef

• Pardon ayrıca sorunu gormemişim kardeşim lupus 375 Elmas güzel tanktır öneririm

onu kasmam zor olacağı için şimdilik Sirius u aldım upgrade ediyorum para oldukça bakalım biraz rütbe atlayıp yapabilirsem birikim yapacağım

• Siriusa kadar olan tüm tankları gorevler dolayısıyla aldım. Sırıusdan lynx a geçtim oradan da pavoya ve 3ay sürdü. Sirius bir sure sonra idare etmiyor ancak sizinkinde pek yüksek tank olmadıgından seni eder gibime geliyor

• sroad kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba daha önce buraya yazmıstım ama bilgi alamadım.

android için nerden bulabilirim oyunu bilgi verirmisin biliyorsan :S

teşekkürler @sroad
  • Merhaba androit için de var evet. Ancak serverler farklı normal oyunları androit marketten nasıl indiriyorsan aramaya iron force yazarsan çıkar.

• D_hakank D kullanıcısına yanıt
    Google play de ücretsiz olarak var oyun

Hocam tanklarda farklılık yok sanırım 15 kadar tank var pavo ve lynx de mevcut aralarında ben henüz seviye 15 im başlayalı 4-5 gün oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 23 Nisan 2014; 17:12:42 >
  • Iyi bir başlangıç yapmışsın :) oynarken zorlanana kadar tank değiştirme. Hedefini belirle o tank için oyna

Hocam lynx ne istiyor ? Sirius tan ona terfi ederim diye düşündüm ama para ile alınıyor ise Zor

• 1000elmas lynx 2250elmas lacerta 4500elmas pavo ve skorp ayrıca vulpecula bunların hepsinden gucsuz ama 5milyon dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardayg -- 24 Nisan 2014; 1:14:08 >
    Teşekkür ederim ilginize turnuva ödülleri vs ile 1 aya lynx alabilirim herhalde sizin tavsiyeniz nedir ? Sirius tan terfi edilecek tank olarak

• Parayı rahat biriktirebiliyorsan vulpecula yoksa corvus al elması harcamalara özen göster lynx geniş tank bazı bina aralarından geçemiyor tavsiye etmem

Hocam 160 civarı elmasım var Sirius u bayağı upgrade ettim bakalım biriktirmek zor ama % 50 indirim veriyor bazen Sirius u öyle almıştım 43 elmasa eğer öyle bir şey olursa 300 gibi bir değerle corvus alabilirim umarım. Bu arada elmas hiç harcadım henüz upgrade hızlandırmak vs için.

son olarak oyunda para çok zor kasılıyor bir tanktan 650 geliyor 5 milyon nasıl toplanabilir ki ? zaten gelen paranın çoğu upgrade için gidiyor çözemedim bu işi

• Arkadaşlar 3 gündür bende bu oyunu oynuyorum ancak dünden beri oyun açılmıyor sadece boş bir ekran ve yanda bir buton vede tıklayınca oyuncuların chat ı çıkıyor başkada bir şey olmuyor .

Bunu nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bir arkadaşta oldu telefonu formatlayarak düzeltti maalesef oyunun artık dosyalarını bir türlü bulamadık

Hocam bu rütbe işi neye göre artıyor yani seviye 22 de teğmen oldum ama seviye 21 adam zaten teğmen olmuş yani neye göre oluyor bu iş ?

Hocam rütbe sistemi neye göre ilerliyor seviye 22 de teğmen oldum fakat seviye 21 olan birini gördüm o zaten teğmen idi o zaman ben neden geç rütbe atladım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.