Şimdi Ara

Iron Force (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
3
Favori
31.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SATILIK 42 seviye Teğmen ,içinde Corvus 'u bulunan ve sıralamada ilk 200 ün içindeki (yakında 100 e giricekler) TÜRKİYE Lejyonunda Danışman olan (yani her turnuva biriminde elmas geliyor ayda yaklaşık 30 tane ilk 100 e girince 60 tane ) hesabımı satıyorum,çok uygundur 60 liraya bırakırım ,iyi günler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oyun ama küçük ekranda oynayamıyorum, en iyi Ipad lerde oynanılıyor.
  •  Iron Force

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç içinde kazandığın puanlar ile rütben ilerliyor

• arkadaşlar biraz taktik strateji falan fistan bişeler yazın :)
  • yükleniyor yazıyor oyuna girmiyor neden acaba
  • lejyondan atılmadan rahat rahat oynamak ısteyen arkadasları beklerım

"TurkeyAttack"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 12 Mayıs 2014; 22:10:21 >
  • Oyun ici onlarca taktik var ancak sen kendine uygun olanı belirler ve kullanırsan başarılı olursun. Gelişmekse derdin elmas toplayarak fk oynar zaman tutarak son sanıyelerde aktif olup başta atılan mayın nitro wb toplar son sanıyelerde adamların tepesine binersin. Eger derdin adam oldurmekse uzak mesafede kalır hakkı az olanı indirirsin.

• Ardayg güzel taktikler bunlar kastım oydu

"atılan mayın nitro wb toplar son sanıyelerde adamların tepesine binersin" özellikle :)

başka varmı :P
  • Ardayg A kullanıcısına yanıt
    Hocam siz pavo yu kendiniz mi aldınız yoksa oyun içi alım yaparak mı aldınız?

• tamamen el emeği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardayg

tamamen el emeği

Peki Pavo almadan önce hangi tankı kullanıyordunuz ? ayrıca 4500 elmas toplamayı nasıl başardınız?

• Bende merak ediyorum açıkcası :) ek olarak ne kadar süre oynayıpta sahip oldunuz?
  • siz ne kullanıyorsunuz hocam siz de bahsedin biraz
  • :) yeni başladım daha ütğm 26 seviye sirius. Diğer büyük tankların kampanyaya girmesini bekliyorum ilerleme yavaş şekilde :)
  • Yaklaşık 5 aydır oynuyorum şu an Lynx tankım var 1000 elmas ile aldım tüm elması kendim kazandım hiç para vererek elmas yada oyun parası almadım.Oyunu çok seviyorum sık sık oynuyorum.Skorpion ve üstü tanklar haricinde diğer tankların hangisi gelirse gelsin yokedebiliyorum.Etik olmadığına inandığım için Türk ve Azeri oyunculara ateş etmiyorum ama bana ateş edip birde yokederler ise o zaman onlarıda vuruyorum.Şu an Ayyıldız klanındayım.Amacım tüm upgradeleri yaparak tankımı en üst seviyeye getirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalkamil

Yaklaşık 5 aydır oynuyorum şu an Lynx tankım var 1000 elmas ile aldım tüm elması kendim kazandım hiç para vererek elmas yada oyun parası almadım.Oyunu çok seviyorum sık sık oynuyorum.Skorpion ve üstü tanklar haricinde diğer tankların hangisi gelirse gelsin yokedebiliyorum.Etik olmadığına inandığım için Türk ve Azeri oyunculara ateş etmiyorum ama bana ateş edip birde yokederler ise o zaman onlarıda vuruyorum.Şu an Ayyıldız klanındayım.Amacım tüm upgradeleri yaparak tankımı en üst seviyeye getirmek.

Android platformunda mısınız ?

• Benim telefon IPhone 4s yani IOS ile oynuyorum oyunun oynanışı gayet akıcı .

• Ben Ocak'ta başladım.fk oyunlarıyla 4500biriktirdim pavodan önce lynx kullanıyordum. Şuam Elmas daha da hızlı birikiyor. Hep geliştirmeye harcadım 2haftadır birikiyor 1500oldu

• Arkadaşlar bu kdar para ve elmasları nasıl toplucaz kısa yolu filan mı var yada rütbe arttıkça kazancımız mı artıyo yoksa lejyonla birlikte savasıncamı cok kazanıyoruz bi aydınlatsanıza

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.