Bildirim
Iron Force
DeFacto Erkek Termal Çorap Siyah STD : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CND8DHG8
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
ohh naptın sen mogar ben en fazla 180 i falan görüyorum :D -
bende oyuna bugun baslıyorum eger takım kurma vb bişey varsa donanımhaber takımı falan kurabiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: aarda
bende oyuna bugun baslıyorum eger takım kurma vb bişey varsa donanımhaber takımı falan kurabiliriz
Tam incelemedim ama ittifak tarzi birsey kuruluyor gbime geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
bugun yuklerim bende merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: lostkate34
ohh naptın sen mogar ben en fazla 180 i falan görüyorum :D
abi ben de inanamadım zaten böyle bir skor yapınca direk ss aldım hile falan olsa bu kadar olurdu herhalde
abi oyun için haberleşme legion yani takımında ve general chat kısmı var oralardan haberleşebiliyorsun diye biliyorum sadece.
oyun çok zevkli ve multiplayer bir oyun, takım çıkçak gibi olursa takım oluşturabilirim ama eğer isterseniz direniş takımına da gelebilirsiniz türk takımı -
quote:
Orijinalden alıntı: .Tolga
quote:
abi ben de inanamadım zaten böyle bir skor yapınca direk ss aldım hile falan olsa bu kadar olurdu herhalde
abi oyun için haberleşme legion yani takımında ve general chat kısmı var oralardan haberleşebiliyorsun diye biliyorum sadece.
oyun çok zevkli ve multiplayer bir oyun, takım çıkçak gibi olursa takım oluşturabilirim ama eğer isterseniz direniş takımına da gelebilirsiniz türk takımı
tolga ben simdi oyuna giriyorum bi takım acalım bence yavas yavas ilerleyelim birlikte geliselim oyunda
-
18 lvl oldum ne kadar yavaşlıyabilirim ki :D -
-
-
quote:
quote:
quote:
oyun çok zevkli ve multiplayer bir oyun, takım çıkçak gibi olursa takım oluşturabilirim ama eğer isterseniz direniş takımına da gelebilirsiniz türk takımı
tolga ben simdi oyuna giriyorum bi takım acalım bence yavas yavas ilerleyelim birlikte geliselim oyunda
Abi biraz geç gördüm ama takım isterseniz kurun ben katılırım direk
Tank modelim Draco upgrade seviyeleri hepsinin seviye 5 sadece turret 6 idi sanıyorum ben elmas biriktiriyorum 375 elmas isteyen tanktan almayı düşünüyorum çünkü en mantıklı o geldi ondan önceki tanktansa.
Ayrıca o puanı Draco ile yaptım öyle ahım şahım bir tank ta değil yani
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Abi biraz geç gördüm ama takım isterseniz kurun ben katılırım direk
Tank modelim Draco upgrade seviyeleri hepsinin seviye 5 sadece turret 6 idi sanıyorum ben elmas biriktiriyorum 375 elmas isteyen tanktan almayı düşünüyorum çünkü en mantıklı o geldi ondan önceki tanktansa.
Ayrıca o puanı Draco ile yaptım öyle ahım şahım bir tank ta değil yani
bende bugunden itibaren 1000 elmas biriktirmeye başlıyorum... :) bakalım kaç elmas birikicek yaklaşık günde 15 elmas topluyorum sanrım...
-
Oyun şahane görünüyor, şu anda indiriyorum, takım gibi bir şey varsa alıntılayın girelim -
Bu arada kullandığım tank sirius
turret+9
barrel +9
amor+7
engine +4
tracks +4 -
-
-
Benzer içerikler
- nss para hilesi programsız ios
- nss kumar hilesi
- age of empires mobil
- arkadaşlarla oynanacak oyunlar
- subway surf istanbul
- pubg mobile hile
- en iyi simülasyon oyunları pc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X