Şimdi Ara

Iron Force (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
3
Favori
31.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F&K harici biriktirme taktiği varsa bende merak ediyorum :)
  • Benzin doldukça oynayın fkları kaçırmayın anca öyle birikir. Daha kolay yolu ne yazık ki yok. Olsa idi skorp pavo monodan gecilmezdi :) eğer dediğim gibi oynarsanız günde 50-100arası birikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardayg A kullanıcısına yanıt
    Gerçekten zor bir oyun sabır gerekiyor
  • Tankımın şuanki hali..
     Iron Force

• oyun çok gzel ama ciddi emek istiyor. Bir kuruş para harcamadan oynarım dersen sabırla yakıtın dolmasını bekleyeceksin. Tankı güçlendirirken araştırmanın bitmesini gerekirse 2 gün bekleyeceksin.
    ayrıca para ve elmas biriktirmek isteyenler günlük görevleri tamamlasın bu kadar basit
  • Bende oynuyorum 2 haftadir basladim cok guzel oyun bagmlilik yapti bende ordaki nickim yusuf bende hileyle elmas coagltmak icin arayustayim ama hilesi yok nu oyunun

• arkadaşlar lg g2 telefofum google playde oyunu bulamıyorum. Chromedan arama yaptığımda buluyorum ama telefonunuz ile uyumsuz diyor. Nasıl yükleyebilirim yada yükleyebilir miyim. Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbozanceo -- 8 Temmuz 2014; 20:12:58 >
  • Bendede ayni dert var

• Ardayg A kullanıcısına yanıt
    Hocam mayın nasıl kullanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkit -- 10 Temmuz 2014; 13:36:24 >
  • netkit kullanıcısına yanıt
    yerden aldıktan sonra sağda mayın tuşu aktif oluyor basarak yere koyabilirsiniz.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bu kazar zamandır alıyorum ama nasıl kullanılacağını bilmiyordum bugün deneyeyim.
  • Hocam istek gönderdim nıckım Caesar daha yenı başladım yerınız varsa kabulü ederseniz sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkshn -- 11 Temmuz 2014; 11:47:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski tankları satabiliyor muyuz? 3 tane tankım var yeni tank alıyorum bazı ozellikleri bi onceki tanktan daha dusuk. ayrıca benzin hilesi varmı cok cabukbitiyor. Kolay elmas toplamanın bi kolay yolu?
  • Aldım sonunda bea kardeşlerim sağolsunlar
     Iron Force

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardayg -- 27 Temmuz 2014; 20:47:19 >
  • su konuyu canlandıralım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardayg

Aldım sonunda bea kardeşlerim sağolsunlar
     Iron Force

Hayırlı olsun :) biraz geç oldu ama :P

bu arada arkadaşlar şimdilik lynxim var binbaşıyım ve upgradeler 10+ civarında hep, savaşlarda sirius bile bana kafa tutabiliyor.

Sürekli 75 attack ve Speedmi kullanmalıyım çok maliyetli oluyor? ve bunu amorti etmek için sağlam bi lejyona girmelimiyim?

Artık para kasmam gerekiyor upgradeler için görüş ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?

• beni de başlattınız oyuna beaa 3 lvlim geliyom
  • 25 lvlim elmas biriktiriyorum ilk başta acemiydim çok elmas harcadım ama şimdi 75 elmaz biriktirmiş durumdayım kampanyalar oluyo elmas fiyatları düşüyo o ara alabilirsiniz. tankınız iyiyse zevk alırsınız yoksa çıldırırsınız :D :D
  • Lejyon adımız Devlet-i Aliye gelen arkadaşlara yardımcı olurum
    Nickim SonJest
     Iron Force
  • 3 ay oldu baslayalı. Yüzbaşıyım 50.000 rütbepuanı sonra binbaşı. Tankım ayı herşey maks da fakat zayıf olduğundan sürekli kalıp ve çıkartma alırum. 3 güne 70 elmas harcıyorum hesanı yapın artık kaçtane elmas harcamışım :).5 milyon yapıp vulpecula alacağım mecburen. 6 adet tankım var..
    Tavsiyem boşuna her tankı almayın. Biriktirin aquila alın onunla elmas toplar lacerta alırsınız sonrası artık size kalmış...Ama çok emek vermek gerekiyor..
    Lejyonum AKINCILAR gelene yardımcı olurum nick erdinc
    Kuralımız Türk Türke ateş etmez..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.