Şimdi Ara

Iron Force (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
3
Favori
31.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xyzwq

quote:

Orijinalden alıntı: engerex

kesinlille sirius a falan para harcama hatta bin doradona git bir lejyona vulp alana kadar para topla rütbe puanı mümkün oldugunca alma

her yer s sınıfı tank doldu zaten ara tanklarla zaman kaybetme dorado ile para fk larını ve elmas fk larını kaçırma 1000 elmas önce birikirse lynx 5.m para önce birikirse vulp al insanlar yardımcı olacaktır

şu anda oyunu resetlesemmi acaba. ekranımda sadece üst sınıf tanklar var. cebelleşip duruyorum adamlarla. girdiğim her oyunda en düşük tank bana ait

Selam;
    hesapta kaç para kaç elmas var?

tankın sevileri kaç max a yaklaştın mı?

başlardaysan sıfırlayabilirsin.

Görevde ffa yoksa Kesinlikle tekli savaşa girme, takım savaşına girki rakip yarı yarıya azalsın.

Yada buradaki herkes bir kıyağım olsun vpn kurun cihazlara oyunu kapatıp vpn i açın sonra oyuna girin.
    vpn de ülkeyi malzeya irlanda gibi az oyunculu yer seçin. biraz dengeli rakip gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: netkit

quote:

quote:

kesinlille sirius a falan para harcama hatta bin doradona git bir lejyona vulp alana kadar para topla rütbe puanı mümkün oldugunca alma

her yer s sınıfı tank doldu zaten ara tanklarla zaman kaybetme dorado ile para fk larını ve elmas fk larını kaçırma 1000 elmas önce birikirse lynx 5.m para önce birikirse vulp al insanlar yardımcı olacaktır

şu anda oyunu resetlesemmi acaba. ekranımda sadece üst sınıf tanklar var. cebelleşip duruyorum adamlarla. girdiğim her oyunda en düşük tank bana ait

Selam;

Görevde ffa yoksa Kesinlikle tekli savaşa girme, takım savaşına girki rakip yarı yarıya azalsın.

Yada buradaki herkes bir kıyağım olsun vpn kurun cihazlara oyunu kapatıp vpn i açın sonra oyuna girin.
    vpn de ülkeyi malzeya irlanda gibi az oyunculu yer seçin. biraz dengeli rakip gelir.

78 elmas - 175000 para

seviye 19 bçvş.

ursa

update 9 - 7 - 6 - 8 - 11

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam;

78 elmas - 175000 para

seviye 19 bçvş.

ursa

Allah sabır versin. Ursa yı(Eski Ayı) 3 ay kullandım 5 yaş yaşlandım kağnı gibi tank. Görevleri bile zor yapıyordum. kalıp çıkartma olmadan zor. Zırhı en sona bırak acayip yavaşlatır. Palet motor namlu yüklen.
    Ama ilk fırsatta aquila ya geç bence indirim filan yakalarsan. fk ları kaçırma ama puan toplama.

Görev dışında puan almayın rütbenin hiç bir esprisi yok. Tek farkı dayak yediğin tank değişiyor .General olduk tekboynuz dövüyor

Not:facebook tan birbimizi ekleyelim oyun için para kazanıyoruz o zaman.

haci bekir (balık resmi var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkit -- 20 Mart 2015; 19:02:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selam;

78 elmas - 175000 para

seviye 19 bçvş.

ursa

Allah sabır versin. Ursa yı(Eski Ayı) 3 ay kullandım 5 yaş yaşlandım kağnı gibi tank. Görevleri bile zor yapıyordum. kalıp çıkartma olmadan zor. Zırhı en sona bırak acayip yavaşlatır. Palet motor namlu yüklen.
    Ama ilk fırsatta aquila ya geç bence indirim filan yakalarsan. fk ları kaçırma ama puan toplama.

Görev dışında puan almayın rütbenin hiç bir esprisi yok. Tek farkı dayak yediğin tank değişiyor .General olduk tekboynuz dövüyor

Not:facebook tan birbimizi ekleyelim oyun için para kazanıyoruz o zaman.

haci bekir (balık resmi var)

zaten zırh 6 da. 7. levelden itibaren hız ı düşürdüğü için orada bıraktım. diğerlerini çıkartacağım wyukarılara..

www.facebook.com/ker3m

• Donanım haber lejyonu var mı? Bi de yeni başladım 25 elmas 30000 para var ne kadar birik₺irip ne alayım öneri lü₺fen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugramatik

Donanım haber lejyonu var mı? Bi de yeni başladım 25 elmas 30000 para var ne kadar birik₺irip ne alayım öneri lü₺fen

al bir dorado ... updatelerini yap. vurduğun tanklardan çıkan puanları toplama.. rütbe yükseltmeden tüm upgradelerini yap.

bonus oyunlarından elmas biriktir. lynux alana kadar 1-2 ay devam et
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugramatik

Donanım haber lejyonu var mı? Bi de yeni başladım 25 elmas 30000 para var ne kadar birik₺irip ne alayım öneri lü₺fen

al bir dorado ... updatelerini yap. vurduğun tanklardan çıkan puanları toplama.. rütbe yükseltmeden tüm upgradelerini yap.

bonus oyunlarından elmas biriktir. lynux alana kadar 1-2 ay devam et

Hocam daha kıdemli erim başçavuşa çıkmam gerekmez mi

• bende yeni başladım. başçavuşım bir faydasını görmedim. al doradoyu.. tüm updatelerini yap.... yerden para pul toplama.. rütbe alınca güçlü tanklar gelmeye başlıyor karşına çok uğraşırsın
  • quote:

bende yeni başladım. başçavuşım bir faydasını görmedim. al doradoyu.. tüm updatelerini yap.... yerden para pul toplama.. rütbe alınca güçlü tanklar gelmeye başlıyor karşına çok uğraşırsın

aynen görev dışında puan toplamayın. bol para elmas toplayın. fk ları kaçırmayın. Arada elmasa kıyıp kalıp almayı unutmayın. Daha çok kazanmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkit -- 23 Mart 2015; 10:16:00 >
  • Mevcut hesabımızla başka bir cihazla girmek mümkün me yani aynı tankı hem tekefon hem ipad ile kullanabilir miyiz yardımcı olursanız çok sevinirim

• Rütbe sıralamsı nasıl

• Lejyonda danışman kıdemli üye yard. Komu₺anın ye₺kileri neler?

• Ardayg A kullanıcısına yanıt
    slm. bende lejyon arıyordum. lvl 51 Vul. sanırım sizin lejyon dolu. katılamadım.

• Arkadaşlar merhaba, arkadaşım iphone ile bense note 2 ile oynuyorum ancak ne birbirimizi görebiliyoruz ne de aynı lejyonları. Bu böyle midir?
  • neredeyse 1 ay oldu kağnı gibi gelişiyorum arkadaş.

aquela tankım var 12 - 13- 7 - 12 - 13 updatelerim

335 elmasım var lynux için kasıyorum gunde 10 - 15 elmas ancak kazanabılıyorum bu mıllet gunde 50 elması nasıl alıyor arkadas.

FK lar kurudu zaten albaylardan adım atamıyorum. lejyonda maçlar oluyor yancılık yapıyoruz. en sonunda basıcam 40 lira 250 elmas alıcam biraz daha bırıktırıp lybux alıcam olacagı o..

• Iron Force

Iron Force, boyutu 50mb olan oyunu ios veya android uygulamalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Iron Force Tank Özellikleri

Hydrus, Dorado, Draco, Ursa, Taurus, Sirius, Aqulia, Lupus, Corvus, Lynx, Vulcupela, Lacerta, Scorpius, Pavo, Monoceros, S-Lynx, S-Vulcupela, S-Lacerta, S-Scorpius, S-Pavo, Tekboynuz tankları ve özelliklerini inceleyelim.

1-Hydrus

2-Dorado

3-Draco

4-Ursa

5-Taurus

6-Sirius

7-Aqulia

8-Lupus

9-Corvus

10-Lynx

11-Vulcupela

12-Lacerta

13-Scorpius

14-Pavo

15-Monoceros

16-S Lynx

17-S Vulcupela

18-S Lacerta

19-S Scorpius

20-S Pavo

21-S Tekboynuz

Geliştirme Seviyeleri

Oyundaki geliştirme seviyelerini ve masraflarını inceleyebilirsiniz.

Iron Force

• Konu canlansın

• apple dan android e gecis yaptim iron force u yukledim fakat kendi hesabim gelmedi facebook la iliskilendirmistim yardimlarinizi bekliyorum 36 level dim

• hadi ya :S tühh

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.