Şimdi Ara

Iron Force (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
3
Favori
31.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1 aydan beri oynuyorum yüzbaşıyım nickim enes teğmenim aquila kullanıyorum

eğer birliğiniz yoksa OttomanS birliğindeyim aquila ve üzeri alım yapıyoruz gelirseniz beklerim

Iron Force

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes419 -- 26 Ağustos 2014; 16:50:48 >

• Su zaman hilesini birisi pm lesin. Lutfen
    Biktim gelistirme beklemekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)
     Iron Force

• arkadaşlar oyun S3 te bozuldu açılmıyor kayıtlı dosyasının telefon içinde nerdedir bilen varmıdır? silip yeniden yüklemem lazım...yardım pls..
  • Arkadaşlar forum donanım diye lejyon kuralım
    :) bende oyundayım 5 aya yakın oldu
    Cikici linki ile iron cular burayaaa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ardayg

TurkishPro lejyonumuza aktif oynayan her arkadası bekleriz

Iron Force

Başvurdum hocam, eski world of tanks oynayıcısıyım bu oyunda güzelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun sinir bozmaktan başka bişi değil bence
  • Iron force oynayan varmı??

• oyuna devam eden edenleri gorelim?

puf noktası nedir arkadaslar, nasıl daha cok puan alırız*
  • Bende oyun oynuyorum lejyon kurdugunuzda bende katiliyim mi

• dede0680 D kullanıcısına yanıt
    Istatistikten Tankını bul sağ ust köşede Düzenle var oradan halledebilirsin ama para istiyor malesef

• genç abiler 19 seviyedeyim ileri seviyede olanlar ne tavsiye eder elmas mı biriltireyim parmı ?
  •  Iron Force

Iron Force Aslanpençesi ittifakımıza bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fa_ConQueror -- 18 Mart 2015; 20:03:42 >
  • oyuna yeni başladım, donanım haber olarak klan kuruldumu?
  • Şu an yakıt olduğu sürece hep online oluyoruz lejyonum: VeSu katılmak isteyenlere açıktır kapımız tank felan önemli değil önemli olan birliktelik

• Bol bol fk yapın elmas ve para toplayın görev dışında puan toplamayın seviye yükseltmeyin rakip güçlü gelir.
    Mümkünse elmasla tank alın para ile güçlendirin para yetmiyor sonra..indirimleri değerlendirin.
    Zaten hilesi çıkmış 75 tl para ve 200 elmas veriyorsunuz 75 saldırı ve 35 zırh alıp 4 günde bir 6 elmasla işi döndürüyorlarmış.
    Globalde satıyorlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 6 gün önce başladım. elimde URSA var şu anda. direk 1oo bin biriktirip aldım biraz update ile şu an için

115
    683
    11,5
    65,5 e ulaştım

85 elmasım var SIRIUS amı harcamalı yoksa lopusa kadar elmasmı kasmalı? gelen paralarla da Ursanın upgradesine devammı etmeli.

elmas için FK oynayım diyorum ama en cücük tank bana ait. herkesin rütbesi yürümüş gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

Bol bol fk yapın elmas ve para toplayın görev dışında puan toplamayın seviye yükseltmeyin rakip güçlü gelir.
    Mümkünse elmasla tank alın para ile güçlendirin para yetmiyor sonra..indirimleri değerlendirin.
    Zaten hilesi çıkmış 75 tl para ve 200 elmas veriyorsunuz 75 saldırı ve 35 zırh alıp 4 günde bir 6 elmasla işi döndürüyorlarmış.
    Globalde satıyorlar..

ben o amatörlüğü yaptım hocam. fk sız bir üst mesajdaki değerlere ulaştım.

19. lvl e geldim.. gariban Ursa var elimde karşımda generaller albaylar cirit atıyor. bırakın alt rütbeyi , muadilim bile yok. ne yapacagımı sasırdım
  • Xyzwq X kullanıcısına yanıt
    kesinlille sirius a falan para harcama hatta bin doradona git bir lejyona vulp alana kadar para topla rütbe puanı mümkün oldugunca alma

her yer s sınıfı tank doldu zaten ara tanklarla zaman kaybetme dorado ile para fk larını ve elmas fk larını kaçırma 1000 elmas önce birikirse lynx 5.m para önce birikirse vulp al insanlar yardımcı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: engerex

kesinlille sirius a falan para harcama hatta bin doradona git bir lejyona vulp alana kadar para topla rütbe puanı mümkün oldugunca alma

her yer s sınıfı tank doldu zaten ara tanklarla zaman kaybetme dorado ile para fk larını ve elmas fk larını kaçırma 1000 elmas önce birikirse lynx 5.m para önce birikirse vulp al insanlar yardımcı olacaktır

şu anda oyunu resetlesemmi acaba. ekranımda sadece üst sınıf tanklar var. cebelleşip duruyorum adamlarla. girdiğim her oyunda en düşük tank bana ait
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.