Şimdi Ara

İş Arıyorum 4 Yıldır İşsizim Artık Yeter!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cadillaccts

sana tavsiyem herşeyi bırak bilgilerin tazeyse kpss ye asıl askeriyeye asıl devlet memuriyetine bir şekilde gir.
    yaş belli seviyeye gelip özel sektörde debelenmeye başlayınca anlıyorsun ama iş işten geçmiş oluyor.tecrübe ile sabit.en son şu devlet memuru en son bu polislik dediğim hiç bir devlet memuriyetine değil girmek sınavlarını bile geçecek ne zaman ne kafa ne çalışma azmi kalıyor insanda.
    Yaş 27 oldu hocam.
    Sizin durum nedir yaş, iş ?
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    40 yaşında adamım tavsiyeni kendine sakla zamanında yerde sildim gece 3 te iş yerindede çıktım
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Senin bu anlattığın şeyler en fazla lise mezunlarının on küsür yıl sebat edip 35 yaşında mağaza sahibinin nüfusuna geçmesini andırıyor.

Onlar da her işi yapıyor sonuç?

Odtü Boün, İTÜ mezunu mühendisler de istersen Aselsan'da roket tasarımı bitince atölyeye bi paspas çeksin..

2000'den beri çalışıyorum, Ondan öncesi orta okul ve lisede yazları yazın bile çalıştım.

Elde meslekten başka bir şey yok. Bir tane apartmanın olsun bu ülkede yemin ediyorum hepsinden güzel.

Düşün küçük işletmelerdeki yöneticiler kim bilir en fazla kaç para veriyor.

İş tecrübem Nereden baksan 15 yıl var!
  • Kardeş İstanbulda yaşanmaz tatil bölgelerine git Marmaris-Bodrum gibi yerlere iş bulursun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

40 yaşında adamım tavsiyeni kendine sakla zamanında yerde sildim gece 3 te iş yerindede çıktım
    Yaş faktörü farklı ona birşey demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Senin bu anlattığın şeyler en fazla lise mezunlarının on küsür yıl sebat edip 35 yaşında mağaza sahibinin nüfusuna geçmesini andırıyor.

Onlar da her işi yapıyor sonuç?

Odtü Boün, İTÜ mezunu mühendisler de istersen Aselsan'da roket tasarımı bitince atölyeye bi paspas çeksin..

2000'den beri çalışıyorum, Ondan öncesi orta okul ve lisede yazları yazın bile çalıştım.

Elde meslekten başka bir şey yok. Bir tane apartmanın olsun bu ülkede yemin ediyorum hepsinden güzel.

Düşün küçük işletmelerdeki yöneticiler kim bilir en fazla kaç para veriyor.

İş tecrübem Nereden baksan 15 yıl var!
    Menkul sahibi olmak farklı , benimde yaşadığım yerde 1 yerim dükkana kirada olsun ömür boyu yeter . Demek istediğim şu , onu yapmam bunu yapmam demekle olmaz.

• Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Farkındayım ancak nişanlım ve ailesi burayı bırakamaz yapacak birşey yok malesef...

İyi niyetle tavsiye veriyorsunuz ancak konu başında dediğim gibi bu saatten sonra tavsiye değil iş veren gerek

Dürüst, naumusuyla çalışan, çalışkan, sorumluluk bilen adama 2200-2500tl verecek olan iş veren varsa lütfen pm den iletişime geçsin.

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    28 yaşındayım özel sektörde finansmancıyım.
    2010 dan beri çalışıyorum.
  • quote:

28 yaşındayım özel sektörde finansmancıyım.
    2010 dan beri çalışıyorum.
    Gene iyi be hacım. Ben 27 yim ne yaptığım belli değil. İş desen bi orda bi burda çalıştım bir baltaya sap olamamış gibi hissediyorum. O hissiyatı yok etmem lazım. Finans güzel bir iş aslında sonuçta parayla oynuyosun
  • Forum gerizekali dolu. Adam 1600 liraya köle gibi calistiracak isverene laf atiyor bizimki asgari ucreti kucumsuyor yaziyor.

Öyle düşünüp kendini karamsarlığa kaptırma.Allah büyük çalıştın mı kapılar bir şekilde açılıyor.sen ne mezunusun ne meslek var elinde? Ayrıca sebaat etmek en büyük varlıklardan bir tanesi.

• quote:

Öyle düşünüp kendini karamsarlığa kaptırma.Allah büyük çalıştın mı kapılar bir şekilde açılıyor.sen ne mezunusun ne meslek var elinde? Ayrıca sebaat etmek en büyük varlıklardan bir tanesi.
    Endüstri mühendisiyim. E-ticaret operasyonu filan yaptım, genel olarak bişey biliyorum diyemiyorum çünkü inanmıyorum. Biraz inancımı kıran bir ortamım var malesef.

Startup filan uğraşıyorum şimdi belki birşeyler olur diye.

Ama her mülakattan sonra red cevabı alıyorum. Neden diye sorduğumda kişisel projeleriyle öne çıkan adaylar vardı filan cevabı alıyorum.
  • Tavsiye için konuya gelen çok kıymetli ve bilgili arkadaşlar önce konuda yazanı bir okusanız!

Tavsiye istemiyorum!!!

• Tavsiye istemiyorsun da kolundan tutup işe mi sokalım ne yapalım. İş arıyorsan dışarıda ara internette değil. Hele hele böyle bir forumda hiç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Konuya girmeden tahmin ettim İİBF mezunu olduğunu
    Başka kim iibf mezunu biliyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 8 Aralık 2018; 15:15:44 >
  • Arkadaşım bende boşa konuşmuyorum.Bizim sitenin güvenliğine 2250 TL maaş veriyoruz 8 saat oturuyor ne karışıyoruz ne uğraşıyoruz yer bodrum.
    Ya kendi iş fikrini bulacaksın ya devlete kapak atacaksın.

Bu forumda çoğu konu açanda maaş beğenmeyenler şunu unutuyorlar 3 K maaş istiyor 2 K yı beğenmiyor 1 yıl boşta 24 bin TL kaybı+harcaması oluyor.Boş durmaktansa daha az paraya çalış ama bir yandan da daha iyi bir iş ara bulursan kapağı at.(Parayı az bulanlara Söylüyorum)
    Tavsiye istemiyorsunda burası forumun konu Dışı patronlar Kulübü değilki sana holdingimizde iş verelim.Sen bize teşekkür et seni muhatap alıp tavsiye veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 8 Aralık 2018; 16:35:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    bir bölümde yoğunlaşmak önemli.başka bölümlere bulaştın mı hem net bir şey öğrenilmiyor hemde biraz ordan biraz burdan olan bilgi karşıdaki adamı ikna edemiyor.
    mülakat kısımlarına çok takılma çünkü bu iş artık çevremi alırım işine dönmüş.kariyerdeki ilanların yüzde 90 ı dostlar alışverişte görsün olmuş.
    bu çalıştığım 3. iş yerim.hep tanıdık ve çevre ile oldu.ilk iş yerimdeki üstüm şuan çalıştığım yere yönlendirdi burada 2 senemi doldurdum.yani dışardan mülakatla görüşmeyle tanımadıkları adamı çoğu yer almıyor.yani mesleğin güzel değişik kollar dada beceri edinmişin hevesini kırmadan doğru yerlere bak.dediğim gibi Allah büyük nasibini elbet bulursun.biraz sabır biraz caht edince herşey oluyor.çevrenin hevesini kırmasına izin verme şuanda birşey bilmiyorum diyip göz ardı ettiğin bilgiler yeri geldiğinde seni 3 5 adım ileri taşıyacak hiç bir bilgi beceri lüzumsuz değil.senin bilipte göz ardı ettiğin bilgiyi bilmeyen bir patronun olur sen çözersin işi adam sana minnet duyar yol açar.dünya işi eski patronum olur olur gider derdi hakikatten olup olup gidiyor bir şekilde.

• Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Bunlara bir itirazım yok ancak tavsiye istemediğimi daha başka nasıl anlatabilirim?

O zaman iş veren yazsın yazmassada canı sağolsun bu kadar basit! Kimseye konuma tavsiye verin diye başlık açmadım bilmem anlatabiliyor muyum?

• GR33K kullanıcısına yanıt
    O zaman yazmayacaksın arkadaşım kim seni zorluyor?

Pardon nerde ne arayacağım konu dışı topikte sana mı soracağım!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.