Şimdi Ara

İş Arıyorum 4 Yıldır İşsizim Artık Yeter!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
3
Favori
7.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak gerçekten sana gel görüşelim diye yazıyordum ama bu yazıdan sonra vaz geçtim. Benim tekstil firmam var, N11 gittigidiyor trendyol ve hb de ürünlerimi toptan ve perakende satıyorum. Ayrıca cumartesi ve pazar günü part time çalışıyorum, yaşım 27. Yapacağın iş bu sitelerdeki ilanları takip etmek, düzeltmek ve stok kontrolü sağlamak. Ben doların 7tl yi geçtiği dönemde çalışanların maaşlarını kendi cebimden ödedim, bir iş sahibi olarak bazen maaş dediğim şey kendi çalışanımdan bile daha az oluyor. Sen hele bir iş kur da gör bakalım bir çalışanın maliyetini. Öyle 1603tl değil o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah düşünmen yeter.

• alın terimin karşılığını alabileceğim insana insan gibi davranan kölesi olarak görmeyen işveren varsa iş arıyorum.

mühendislik alanında bile öyle bir yer yok. ilk 2 ay bedava çalıştıran mı dersin. asgari ücretle başlatan mı ... bunu yapcağına, gir bir sektöre, ordan devam et ve geliştir kendini. elinde para birikince de ticaret atıl , en temizi bu.

bizim arkadaş, shell'de pompacı olarak başladı ilkin. sonra market görevlisi, sonra da muhasebe tarafına geçti , üni mezunu kendisi. ha maaş çok artmadı ama iş daha rahat oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Diyelim ki aile bireyleriniz öldü yalnızsınız açsınız bazı geceler sokakta parkta yattınız yine böyle der miydiniz ? Malesef o işler öyle olmuyor belli ki tuzunuz kuru, çalışmak zorunda olan hayatın sillesini yemiş şansın yüzüne gülmediiği insanlara hakaret etmeyi sanırım alışkanlık edinmişsiniz. Ha beni sorarsanız ben şuan asgari ücrete çalışmam çalışacak sürekli bir işe de ihtiyacım YÖK kafama göre takılıyorum. Ama asgari ücret ile çalışan adamlara hakaret etmem edilmesine de göz yummam.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle katılıyorum.

Saçma sapan yorum yazanların çoğunluğu troll amaçlı yazıyorlar ya da tuzları kuru öğrenciler. Gerçekten zor durumda kalan insanların anasını ağlatıyorlar, bunu yapanlar da ağzından Allah'ın adını eksik etmiyorlar üstelik.

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    o işi halledersen (yatırımcı) haberleşelim.bende de deli fikirler var
  • quote:

Akıl verecekler arkadaşlarım görüş ve tavsiyenizi lütfen kendinize saklayınız olabilecek her yol yordamı denedim ve iş bulamadım. Bu saatten sonra işe ihtiyacım var tavsiyeye değil. İstanbul eyüp yeşilpınar da ikamet ediyorum.

Hocam, bizden ne yapmamızı istiyorsunuz? Burası işkur sonuçta, burada insanlar bir tek tavsiye verebiliyor.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Var arkadaşım var olmaz mı!

Bu düşünce kendini şartlandırma sadece, köle görülmeyi öyle kanıksamış ki insanımız doğal karşılar olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

o işi halledersen (yatırımcı) haberleşelim.bende de deli fikirler var
    ahahah köşe dönme umutları hocam napalım

Yok ya benim amacım artık kafamdakileri hayata geçirmek. Onlar yapıyor ben niye yapamayayım.

Yatırımcılara fikrini sunup yönlendirme bekliyorsun genellikle. Yarın büyük gün sayılır benim için bakalım

• yazdıklarında haklısın ama 10 binden fazla mesajın olduğuna göre bilmen gerekir ,bu bölümden ne bekliyorsun ?
    maalesef ülkenin durumu belli ,ancak tecrübeniz olmasına rağmen iş bulamamanız biraz ilginç

gerçi artık işverenler asgari ücreti bile çok görüyor çalışanlarına

akıl vermeyin diyorsun ama elimizden başka şey gelmiyor
    elimde bir şey olsa önce oğlumu 3 vardiyalı ,asgari ücretli işe göndermem :)
    gidiş gelişi ekleyince 10 saati buluyor ,bazen yatağa bir yatıyor ,ancak işe gitme saatinde uyanıyor

devletçilik çok kötü deyip durduk ama özel sektörün böyle olacağını hiç düşünmemiştik
    gerçi patronlara da sorsanız bizden fazla ağlar

daha ucuza üretmek ,daha ucuza üretenlerle rekabet vs. derken insanlık bu duruma düşüyor
  • Yakinda mitingler baslar sende kadrolu mitingci olabilirsin 😂😂vay arkadas bu ulkede yasamak mucize nasi is bulcaz bakalim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıldır mevcut siyasi yönetim ve onların anlayışı yüzünden İslam dininden çıkmış bulunmaktayım. Zihnen çıktım kimlik olarakta çıkarsam resmiyete kavuşacak. Kul hakkının olduğu bir din arayışındayım. Misyonerlerde denk gelse bir yerden tek soracağım soru kul hakkı var mıdır? Uygulanıyor mu? Farklı zamanlarda farklı mülakatlarda feto ve akp tarafından elenmiş biri olarak şunu anladım. Rant, ihale tayfası haricinde İslam kimseye yakışmıyor. İnanana saygı duyuyorum. Ben inanmıyorum. Tanrı bile kendi adına yapılan talana sessiz kalıyor gibi geliyor. Okuduğum bölüm haricinde bir yerde çalışıyorum. Siyasal İslam faydalananlarina güzel hayat gibi...

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    hakkında hayırlısı olsun.onlar seni yönlendirmesin sen onları yönlendir ki her aşamadan emin olduğun karşındaki adamın içine sinsin desin ki bu adam bu işi biliyor bunda sermayemiz zayi olmaz.velhasıl kelam tribünlere oyna biraz
  • Yakın zamanda "köle gibi de olsa iş bulsam çalışırım" diyeceksiniz ama maalesef o da olmayacak.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Bak çok net söylüyorum sizin beyinleriniz köleleşmiş herkes bu şekil olsun istiyorsunuz veya kanıksamışsınız, bu anlamda sizin için zaten umut yok.

Bu sistem kökten değişmeli değişmiyor ise ciğeri beş para etmeyen gözünü para hırsı bürümüş, insani değerlerini para aşkına yitirmiş tiplere köle olup onları daha fazla zenginleştireceğime Allah şahidim olsun ölmeyi yeğlerim.

Tuzum kuru değil!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Bak çok net söylüyorum sizin beyinleriniz köleleşmiş herkes bu şekil olsun istiyorsunuz veya kanıksamışsınız, bu anlamda sizin için zaten umut yok.

Bu sistem kökten değişmeli değişmiyor ise ciğeri beş para etmeyen gözünü para hırsı bürümüş, insani değerlerini para aşkına yitirmiş tiplere köle olup onları daha fazla zenginleştireceğime Allah şahidim olsun ölmeyi yeğlerim.

Tuzum kuru değil!!!
    Ben sizi eleştirmedim ama siz yanlış anlamışsınız. Köle gibi gidin çalışın demiyorum fakat çok yakın zamanda o işlerde olmayacak diyorum.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Varsın onlarda olmasın daha iyi...

Belki o zaman çöküşten bir uyanış başlar.

• Ben de 1,5 aydır arıyorum 25-30 yere başvurdum ses yok. Bir kaç hafta daha ses çıkmazsa LC Waikiki, defacto, yurtiçi kargo falan başvuracağım heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Varsın onlarda olmasın daha iyi...

Belki o zaman çöküşten bir uyanış başlar.
    Umarım uyanırlar.

• Bu devirde aileden kalma bir iş yada gayrimenkul yok ise, sağlam ahbap yoksa (Angarada dayın yoksa) iyi biryere yerleştirecek, ve en önemlisi şansında yoksa hayata dair iyi bir yerde iş bulmaya maalesef sistemin çarkında ezileceksiniz. Yada beklemeye devam şans birgün uğrar diye. Burda temel sorun içinde bulunan hayat standartları, para lazımsa ipe ipe, daha idare eder bir hayat şartları var isede beklemeye devam ozaman. Bol şans herkese...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.