Şimdi Ara

İş Arıyorum 4 Yıldır İşsizim Artık Yeter!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
7.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015'ten beri sürekli bir iş sahibi değilim halkla ilişkiler ve işletme fakültesi mezunuyum son işim sürücü kursunda idari işler müdürlüğü müzik mağazaları, seslendirme işlerinde çalıştım, 15 yıllık bilgisayar servis hizmeti geçmişim var bisiklet sporuyla uğraşıyorum, alkol sigara yok, işkur a kayıtlıyım ve oradan geri dönüş yok. Doğma büyüme istanbulluyum, nişanlıyım, alın terimin karşılığını alabileceğim insana insan gibi davranan kölesi olarak görmeyen işveren varsa iş arıyorum.

Akıl verecekler arkadaşlarım görüş ve tavsiyenizi lütfen kendinize saklayınız olabilecek her yol yordamı denedim ve iş bulamadım. Bu saatten sonra işe ihtiyacım var tavsiyeye değil. İstanbul eyüp yeşilpınar da ikamet ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya ne desek uygundur..? Gözünü para hırsı bürümüş insanlıktan nasibini almamış tiplere 1603tl karşılığı 2-3 kişinin yapacağı her türlü ağır işi kulunuz köleniz olarak haftanın 6 günü yaparım mı deseydim?

Bunu midesi kaldıran kendine reva görüp zorunlu hissedenler elbette vardır orası ayrı...
    Hakaret mi? Kafan iyi mi? Gerçekleri söylemek ne zamandan beridir hakaret önce ona bir yanıt ver!

Benim aç muhtaç olmam yukarda bahsettiğim kendine köle arayan namussuzlara kapı açacaksa sırtımdan bok gibi para kazanacaklarsa ucundan kokla diyeceklerse Allah şahidim olsun açlıktan ölmeye razıyım!!!

Not:Tuzum hiç kuru değil!
  • İş var sen beğenmiyorsun. Ne demek köle gibi çalışamam çalışanlar enayi mi?

Diyenler gelir birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 7 Aralık 2018; 12:10:2 >
  • Turbonun eczanesine başvurabilirsin , köle olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya girmeden tahmin ettim İİBF mezunu olduğunu
  • özel sektörde öyle bir işletme varsa bende değiştirebilirim işimi hemen.tazminat vs gözüm görmez bırakırım hemen.
  • quote:

alın terimin karşılığını alabileceğim insana insan gibi davranan kölesi olarak görmeyen işveren varsa iş arıyorum.

Bunu demeyeydin iyiydi. O zaman birsürü iş söyleyebilirdik.
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Ya ne desek uygundur..? Gözünü para hırsı bürümüş insanlıktan nasibini almamış tiplere 1603tl karşılığı 2-3 kişinin yapacağı her türlü ağır işi kulunuz köleniz olarak haftanın 6 günü yaparım mı deseydim?

Bunu midesi kaldıran kendine reva görüp zorunlu hissedenler elbette vardır orası ayrı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam 1 senedir işsizim.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Ya ne desek uygundur..? Gözünü para hırsı bürümüş insanlıktan nasibini almamış tiplere 1603tl karşılığı 2-3 kişinin yapacağı her türlü ağır işi kulunuz köleniz olarak haftanın 6 günü yaparım mı deseydim?

Diyelim ki aile bireyleriniz öldü yalnızsınız açsınız bazı geceler sokakta parkta yattınız yine böyle der miydiniz ? Malesef o işler öyle olmuyor belli ki tuzunuz kuru, çalışmak zorunda olan hayatın sillesini yemiş şansın yüzüne gülmediiği insanlara hakaret etmeyi sanırım alışkanlık edinmişsiniz. Ha beni sorarsanız ben şuan asgari ücrete çalışmam çalışacak sürekli bir işe de ihtiyacım YÖK kafama göre takılıyorum. Ama asgari ücret ile çalışan adamlara hakaret etmem edilmesine de göz yummam.

• Birkaç tavsiye vermek üzere gelmiştim lakin yazdıklarını okuyunca hayal kırıklığına uğradım.

Umarım turbo gibi bir arkadaşın işinde çalışırsınız

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Hakaret ettiğini düşünmüyorum. Piyasa maalesef böyle. Bunu dile getirince bile hakaret olarak gözüküyor değil mi? Köleliğin modernleşmiş hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Hakaret ettiğini düşünmüyorum. Piyasa maalesef böyle. Bunu dile getirince bile hakaret olarak gözüküyor değil mi? Köleliğin modernleşmiş hali
    Hocan işçinin maaşından çalışma şartlarından bende rahatsızım ki bir süre o şartlar altında çalıştımda. Herkes bu hayata eşit şartlarda başlamıyor.! Ne yapsaydım çalışmasaydım da sokmakta kartonların içinde yatmaya devam mı etseydim konuşturma beni şimdi hocam. İnsanlar zaten kötü şartlarda çalışıyor birde onlara hakaret etmeyi ben doğru bulmuyorum vicdan sahibi olan biri bunu yapmaz. Bu arkadaş vicdanı olmayanlardan kendi başına iş kurarsa güzel köle sistemi kurar

• Kendi işimizi yapıyorum ,aile sirketiyiz . Asgari ücret alıyorum ve haftanın her günü çalışıyorum . Bu köle değil yatırımdır , ekiyorum ve ileride bicecegim . Senin egolarini biraz yenmen gerekiyor .

• İşte hep bunu savunuyorum.
    Ülkede işsizlik yok ve iş beğenmeme var.

Adam ne diyor, asgari ücrete, şu şartlarda çalışmam diyor.
    Dibine kadar kendince haklı olabilir.

Yani ülkede standartlar öyle bir hale geldi ki artık ücret ve çalışma şartları beğenmeme lüksü var.

Yoksa gerçekten açlışmak isteyene haftanın yarısını geçirdiğim organize sanayide yüzlerce fabrika işçi arıyor. Bir sürü organize sanayi siteleri böyle. Şehir içinde bile bir caddede yürüyün, bir sürü dükkanın camında eleman aranıyor yazısı var. Ama tabi bizde herkes doğuştan ceo olduğundan odası, masası ve gün boyu sıcak içeceği olsun istiyor. İşte bunları yaşamın gerçekleriyle tanıştırmak için mermer ocaklarımıza göndereceksin. İnsanlar ne şartlarda çalışıyor görecekler. Ama tabi karşılığını da alıyorlar. Basit bir makina operatörü 7-8 bin tl alıyor. Ama hiç de kolay değil.

• quote:

Bir ülkede, işçi ve memur maaşlarını protesto etmek için yürüyen işçileri ve memurları; aslında kendileri de memur olan polisler jopluyor ve işçiler de "Terörist la bunlar!" diyorsa ve halk da halinden memnunmuş gibi davranıyorsa, elimizden hiçbir şey gelmez.
  • 4 yıldır işsiz olmanıza gerçekten şaşırdım. Birde nişanlıymışsınız dilerim en kısa sürede bir iş bulursunuz. Bu tarz durumlardan siz ve sizin gibi piskolojiye sahip insanlar dışarıdaki insanların söylediği herşeyi kendisini kötü hissettirmeye çalışanlar diye algılayabiliyor.

Umarım istediğini gibi bir iş bulabilirsiniz.
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Hakaret mi? Kafan iyi mi? Gerçekleri söylemek ne zamandan beridir hakaret önce ona bir yanıt ver!

Benim aç muhtaç olmam yukarda bahsettiğim kendine köle arayan namussuzlara kapı açacaksa sırtımdan bok gibi para kazanacaklarsa ucundan kokla diyeceklerse Allah şahidim olsun açlıktan ölmeye razıyım!!!

Not:Tuzum hiç kuru değil!

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Kendi işini yaptığın sürece koymaz elbet Ne zaman yaşlandığında mı ektiğini biçeceksin?

• 1 seneden fazladır işsizim. Devleti kpssyi hiç denemedim orayı son durak olarak denerim. Ama mülakatın iyi geçip sonucun kötü olması baya sinir bozucu birşey. Edicem tecrübenize diyor insan.
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    sana tavsiyem herşeyi bırak bilgilerin tazeyse kpss ye asıl askeriyeye asıl devlet memuriyetine bir şekilde gir.
    yaş belli seviyeye gelip özel sektörde debelenmeye başlayınca anlıyorsun ama iş işten geçmiş oluyor.tecrübe ile sabit.en son şu devlet memuru en son bu polislik dediğim hiç bir devlet memuriyetine değil girmek sınavlarını bile geçecek ne zaman ne kafa ne çalışma azmi kalıyor insanda.
  • quote:

Kendi işini yaptığın sürece koymaz elbet Ne zaman yaşlandığında mı ektiğini biçeceksin?
    Hiç bir farkı yok , şirket yöneticilerine bak hangisi işten kaçmış ? Yeri gelir yerleri silersin yeri gelir işin sorumluluğunu alırsın .

Bak şu forumda iş konusunda sıkıntı çeken var ki , senin ki lukse kaçıyor .

Bu arada burnun az biraz sürtsün

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.