6 ay önce beni kovacaklardı vazgeçmişlerdi, bunu da iş arkadaşlarımın bildiğini sanıyorum yöneticim bana da bilgisini vermişti, ekiptekilere senle ilgili feedbackleri bana söylemelerini istedim yaptığın her şeyi biliyorum diye, tamam bunda sıkıntı yok, kötü iş yaparsam tabi gidip söyleyebilirler, amaa, 2 3 ay evvel bi yazıyı onaya gönderdim ekipten bi kadına, yöneticim değil ama benden daha kıdemli, onun da onayından geçmesi gerekliydi usulen, diğer kızla konuştunuz mu yazıyı yazdı, sen raad ol onaya yollayabilirsin yazdım. gidip söylemiş yöneticime. kaldı ki yazının içeriği falan her şeyi doğruydu. bu kadınla samimi olduğumuzu düşünmüştüm hatta geçen sene çalışırken iş ararken referans istemişlerdi bu kadını yazdırmıştım, yani iş aradığımı bir o biliyordu, kendi de yeri geldiğinde bana kendi yöneticisini kötüledi ama gidip ispitlemedim. gerçekten sinirlendim o kadar ki ayrı bir hat alıcam dandik bi tel.e şimdiki hattımı takıcam sadece işte kullanmak için, kişisel numaramı işten ayırıcam kadınlarla çalışmak gerçekten zor, zaten küreselciler boşuna feminizmi desteklemedi büyük planları vardı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 25 Şubat 2023; 16:2:26 > |
iş arkadaşlarınıza asla güvenmeyin
-
-
@trkgncr haksız mıyım hocam? keşke makina mühendisi olsaydım kadınların olmadığı tek alan, tabi iş hayatında erkeklere de güven olmaz ama kadınlar daha fena.
-
Nasil bir isyeri bu anlamadim emekli olana kadar calismayi dusunmuyor musun ? Konudan hicbisey anlamadim ne is yapiyorsun ?
Kadin yonetici daha iyi bence anlayisli kibar olurlar rekabet ortami olusmaz. Kovarlarsa ne guzel tazminat alirsin bakarsin keyfine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kendimizce iş yaptığımızı sanıyoruz işte hayati bir departman değil
kovulursam para alırım da sgk dökümünde gözükür, başka hiçbir işyeri almaz
-
Hukuk bürosu mu
iş arkadaşına 'sen raad ol' yazarsan öyle olur. profesyonelliği bozmuşsun, şebekliği dışarıda yaparsın
-
Okumayın maraz yine karılara yürüyor eli boş dönüyor
Daha önce benzerini yaşamıştım x y kişisinden haz etmez saydıkça sayar bi baktım benide ikna eder ve benimde aram bozulur bi vakit sonra kankiş kankiş dolaşırken gördüm ulan bi insan karakterinden bu kadar mı yoksun olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sgk dokumu sorun olusturmaz anlasamadim çıktım dersin yeni is yeri senden detayli epikriz raporu isteyecek hali yok. Cv ye bakiyorlar ik departmani cagiriyor sorular soruyor biliyorsun klasik şeyler. Bircok yerden kovulan veya cıkarılan insanlar var. Benim muhasebeci arkadasimda isten kovuldu 1 ayda baska yerde is buldu. Yalan dolan entrika dunyasi biliyorsun.
işe alırken sgk dökümü istiyor her yer, orada işten çıkma sebebi kovulma benzeri bir şey yazar.
-
Benim calistigim yerler istemedi alla alla ilginc direkt evraklari verdim ise basladim. Sozlesme falanda imzalamamistim.
Üni zamanı tezgahtarlık baristalık yaptığım yerler bile istiyordu
Çok takma kafaya o kadar. İş hayatında kadın erkek farketmez, her türlü kendini güvene al. Ayrıca makine mühendisi olup ne yapacaksın? Tr’de makine mühendisliğinin amelelikten pek farkı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bu referans mevzusunu anlamıyorum arkadaş sanki benim hakkımda kötü bir şey diyecek ey allahım görende doğru düzgün şartları varda burun kıvırıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X