Şimdi Ara

İş Bankası Bankamatik Kartla 600 TL harcamaya 30 TL maxipuan (Ocak Ayı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişiye özel olan bu kampanyaya katıldım. Bankamatik kart numarası ile internette yapılan alışverişler dahil oluyor mu? (Arabanın vergisini gib den ödemeyi düşünüyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetege34

Kişiye özel olan bu kampanyaya katıldım. Bankamatik kart numarası ile internette yapılan alışverişler dahil oluyor mu? (Arabanın vergisini gib den ödemeyi düşünüyorum)

link var mı detay nedir ?
  • Harcama limitiniz yüksek olmuş.
    Bana da 250tlye 20Tl puan kampanyasi yapti is bankasi ocak ayina özel.
    Maaş sonrasi degerlendirebilirim bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekayak

Harcama limitiniz yüksek olmuş.
    Bana da 250tlye 20Tl puan kampanyasi yapti is bankasi ocak ayina özel.
    Maaş sonrasi degerlendirebilirim bakalim
    bende katıldım bende bunun merak ediyordum başlığa bunu sormaya girmiştim konu buymuş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 13 Ocak 2016; 12:25:48 >
  • yeterki harcama yapılsın. bankamatik çekimi eft havale hariç ne harcarsanız harcayın. ister internet ister fatura alışveriş. puan kazanırsınız. bende bu ay hem 100 e 10 hemde 100 giyim sektörüne 25tl harcaması yaptım internetten bugün yarın gelicek.
  • Merhaba. Internet subesinden faturami odesemde kabul ediliyormu?
  • quote:

Merhaba. Internet subesinden faturami odesemde kabul ediliyormu?
    bugün 200tl ye 15tl puan teklifi geldi bana mail ile
  • arkadaşlar maxipuanımızı nasıl öğreniyoruz?
    bankamatik kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

arkadaşlar maxipuanımızı nasıl öğreniyoruz?
    bankamatik kartı
    bir bizede gelmiyor yaa
  • Mesaj gelmeden katılım sağlayabiliyormuyuz kampanyaya
  • Bankamatik Karti'nizla 15-31 Ocak arasi yapacaginiz toplam 200TL ve uzeri Giyim ya da Restoran harcamaniza tam 15TL MaxiPuan!Katilim icin "Maxipuan" yazip 4402'ye gonderin. Bilgi:www.isbank.com.tr/?issp=egl1
  • Bu tarz kisiye özel bankamatik karti kampanyalarinda maximum özellikli pos şartı yok sanırım?
  • quote:

Bu tarz kisiye özel bankamatik karti kampanyalarinda maximum özellikli pos şartı yok sanırım?
    İlk önce Eylül ayında toplam 250 TL harcamaya 20 Maxipuan daha sonra Kasım ayında 400 TL harcamaya 25 Maxipuan ve bu ayda 600 TL ye 30 Maxipuanlık kampanyalar geldi. Kampanyayı tamamladıkça limit artıyor.
  • quote:

İlk önce Eylül ayında toplam 250 TL harcamaya 20 Maxipuan daha sonra Kasım ayında 400 TL harcamaya 25 Maxipuan ve bu ayda 600 TL ye 30 Maxipuanlık kampanyalar geldi. Kampanyayı tamamladıkça limit artıyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu kampanyalara katıldığımızda ( 4 kez 50 tl lik yakıt alımına 25 maxipuan ) alışveriş in 1. sini yapıp yapmadığımı nasıl öğreneceğim mesajda gelmiyor sliptede yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

Arkadaşlar bu kampanyalara katıldığımızda ( 4 kez 50 tl lik yakıt alımına 25 maxipuan ) alışveriş in 1. sini yapıp yapmadığımı nasıl öğreneceğim mesajda gelmiyor sliptede yazmıyor.

kampanyaya katılmak için kısa mesaj gönderdiğinizde size cevap olarak "katılım talebiniz alınmıştır. alışverişe başlayabilirsiniz" veya buna benzer onaylama sms!i gelir. o andan itibaren yaptığınız işlem sayılıyor.
  • Ne zaman yatacak bilen var mi?
  • Henüz yatmadi kayit oluşturdum.
    250ye 20tl.
  • quote:

Henüz yatmadi kayit oluşturdum.
    250ye 20tl.
    30TL yatdığına dair mesaj geldi.
  • Ya en az da iş bankası veriyor puanı. Geçen aynı gün 270 + 240 yaptım puan bile vermedi. Millet şu kadara bilmem kaç bonus verdi diyor iyice kızıyorum iş bankasına
  • büfeye gidip 600 tl çekim yapıp adamdan 590 tl alsam olur mu acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.