Şimdi Ara

İŞ BANKASI HESAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.18 yaşındayım yksye hazırlanıyorum.Sınavdan sonra 3 ay süresince ailemden uzak kalacağım için kendime bankamit kartı çıkartmak istedim ve iş bankasının yolunu tuttum (tutmaz olaydım).Orada oturan kadına kendime genç bankamit kartlardan çıkartmak istediğimi belirttim.Tamam diyip oturttu oraya.Apayrı ilgisiz bir çalışandı zaten(mecbur katlanıcaz şurda 15 dakika dedim).Bana vadesiz mevduat hesabı açtı(Bankamit kartı isteği ile gittiğim halde böyle bir işe girişmedi bile).Dedim kart gelecek mi?(onun başvursunu bile yapmıyordu sormasam).Yine ağzında lafı geveliyip yaptı bir şeyler.Hani süreci görebilmek için internet bankacılığına girip bakmak istedim şifre için şubeye git diyor.Maille destek almak istedim 1,5 gün oldu geri dönüş yok haftaya bulunduğum şehirden ayrılıyorum üstüne üstlük.Bu hesabı şuan direk iptal edebilir miyim?(Bu isteğim baştan savma tavırları tabii şubeden şubeye değişir,ve almak istediğim desteğe rağmen herhangi bir geri dönüş olmaması.İlk banka tecrübem olduğu için acemiyim bu konuda biraz).

• Şubeye gitmeden şifre alabilmeniz lazım. İsterseniz şifremi unuttum adımlarından almayı deneyin.
    Hesap kapatma mümkün olur fakat müşteri kimliğiniz bankada kalır ve başka bir bankadan aynı adımları tekrar yapmak zorunda kalırsınız.
    İsterseniz Enpara.com için başvuruda bulunun tüm ihtiyaçlarınızı görecektir.
  • denedim internetten şifre almayı fakat şifre alabilmek için şubeye gidin diyor baya denedim
  • İnternet şubesini kullanıma açmamış olabilirler. Hesabı açarken belirtmezseniz açmayabiliyorlar. Çalışana kalmış bir şey. Şubeden isimsiz kart alabilirsiniz ve böylece de beklemek zorunda kalmazsınız. Daha sonra da telefonla arayıp temassız ve isimli bir kart alabilirsiniz. Başvuru yapılan bankamatik kartlarının kurye sürecini internetten görüntüleyemiyorsunuz bildiğim kadarıyla. Kartlar Kuryenet ile geliyor. Bankayı arayıp takip numarasını isteyebilirsiniz. İş Bankası ilgili bir banka aslında. Şikayet edilince gereğini yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yarın uğrayıp isteyeceğim.
  • Akbank açsan anında veriyorlar genelde kartı. Tabi ailen işbank kulkanıyorsa bilemem. Gerçi havaleye bile iyi para kesiyordu onlar en son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Bugün sinirlenip ziraate internetten başvurdum da şubeye gitmem gerekiyormuş.Öneriyorsanız akbank çıkartabilirim kartı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Bankası Dolar Hesabı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • matrisdeterminant M kullanıcısına yanıt
    Başvuru yapmadan önce sorun yine de ellerinde yoksa o an vermeyebilirler. Hesap açacağım diye anında kartı vereceklerini teyit etmeni öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.