Şimdi Ara

İş Bankası 'İste Üniversiteli' Üyelik Aidatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün Hesap özeti olarak aldığım mailde iş bankasına ait işte üniversiteli kartına 20.00 TL üyelik aidatı kesildiği yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, kartı verirken öğrenci belgesi aldınız ve herhangi bir ücret kesimi yapılmayacak dediniz ama şimdi kesniti yapmışsınız dediğimde bankamız hizmet politikası gereği o hususta bazı değişiklikler yaptı kesinti o yüzden dediler. Önümüzdeki yıl kesinti 50.00 tl olsa ne olacak dedim, Anlıyorum dedi

Kartı kampüslerde ellerinde broşür dağıtırken dağıtsınlar, ondan sonra biz değişiklik yaptık, inceledik, geri ödememiz mümkün gözükmüyor efendim.

Ara tatil bitince kartı kapattırmayı düşünüyorum, aynısını daha önce vakıfbankla yaşadık rest çektim ödemeyiz dediler bende kapattırmıştım, 25 ocağa kadar yatırmazlarsa geri bunu da kapattıracağım. Aidat ödedikten sonra gider bonus yada axess alırım.

• kardeş bizde öyle diyorduk amma bi kalıp sabuna gittik.

yani diyeceğim şudur ki ya adam gibi hizmet alacağın bankayı seçeceksin yada hala sistemleri çöken atmsi bozuk bedava olan katılım bankası yada devlet bankası arayacaksın.
  • Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.Ben de kullanıyorum 3-4 yıldır temmuzda ekstrede bilgi olarak yazıyordu kesileceği ama bişey yok şimdilik.Benden kesilirse hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.
  • once su konuya gir bak ..

http://forum.donanimhaber.com/m_36594955/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36594955

herkes geriye donuk hesap aidatlarını geri alabilir.
  • Tüketici hakem heyetine dilekçe vererek 2 sene önce kesilen hesap işletim ücretimi geri aldım, sizde alabilirsiniz. Gidin ve dilekçe verin
  • quote:

Orijinalden alıntı:
    aynısını daha önce vakıfbankla yaşadık rest çektim ödemeyiz dediler bende kapattırmıştım,

Vakifta zaten ogrenci karti diye bi kavram yokki.bonustan kesinlikle uzak dur.akbanki bilmem ama
  • Benden de 20TL uyelik aidati aldilar. Mail attim birsey degismedi.

Cevap olarak;
    Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz tarafımızca değerlendirilmiştir. Öncelikle alışverişlerinizde Bankamız kredi kartını kullandığınız için teşekkür ederiz. 

İş'te Üniversiteli kredi kartınız, taksitli alışveriş yapma ve MaxiPuan kazanma avantajlarının yanı sıra sizlere birbirinden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Kredi kartınız ile ilave taksit, indirim ve ekstra puan kampanyalarından faydalanabilir, kartınızı yurtiçinde ve yurtdışında dilediğiniz ülkede alışveriş işlemlerinde kullanabilirsiniz.

Kredi kartları için verilen hizmetlerin eksiksiz olarak sürdürülebilmesi için deneyimli ve büyük bir personel kadrosuna, yüksek maliyetli teknolojik altyapıya ve oldukça kapsamlı bir operasyona ihtiyaç duyulmaktadır. Bankamızın komisyon ve ücretleri bu maliyetler göz önüne alınarak belirlenmektedir. Bankamız uygulaması kapsamında kredi kartlarından alınan aidat söz konusu maliyetin asgari düzeyde tutulmuş bir bölümünden oluşmaktadır. İş'te Üniversiteli kredi kartlarından alınan aidat ise Bankamızın diğer kredi kartlarından alınan aidatlara göre daha düşüktür.

İş Bankası olarak her zaman en kaliteli hizmeti ve en kazançlı alışveriş fırsatını sunmaya çalışmaktayız. Kredi kartı üyelik aidatlarını siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için sunduğumuz bu ayrıcalıklı hizmetlerin bedeli olarak görmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
    BİREYSEL BANKACILIK PAZARLAMA BÖLÜMÜ
    Müşteri İlişkileri Birimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor9119

Benden de 20TL uyelik aidati aldilar. Mail attim birsey degismedi.

Cevap olarak;
    Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz tarafımızca değerlendirilmiştir. Öncelikle alışverişlerinizde Bankamız kredi kartını kullandığınız için teşekkür ederiz. 

İş'te Üniversiteli kredi kartınız, taksitli alışveriş yapma ve MaxiPuan kazanma avantajlarının yanı sıra sizlere birbirinden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Kredi kartınız ile ilave taksit, indirim ve ekstra puan kampanyalarından faydalanabilir, kartınızı yurtiçinde ve yurtdışında dilediğiniz ülkede alışveriş işlemlerinde kullanabilirsiniz.

Kredi kartları için verilen hizmetlerin eksiksiz olarak sürdürülebilmesi için deneyimli ve büyük bir personel kadrosuna, yüksek maliyetli teknolojik altyapıya ve oldukça kapsamlı bir operasyona ihtiyaç duyulmaktadır. Bankamızın komisyon ve ücretleri bu maliyetler göz önüne alınarak belirlenmektedir. Bankamız uygulaması kapsamında kredi kartlarından alınan aidat söz konusu maliyetin asgari düzeyde tutulmuş bir bölümünden oluşmaktadır. İş'te Üniversiteli kredi kartlarından alınan aidat ise Bankamızın diğer kredi kartlarından alınan aidatlara göre daha düşüktür.

İş Bankası olarak her zaman en kaliteli hizmeti ve en kazançlı alışveriş fırsatını sunmaya çalışmaktayız. Kredi kartı üyelik aidatlarını siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için sunduğumuz bu ayrıcalıklı hizmetlerin bedeli olarak görmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

Otomatik dönüş mesajı atmışlar, tüketici hakem heyetine başvurun. Anladıkları dil bu.

• Aynı kartı kullanıyorum benden de sürekli para kesiyolar. En kolay nasıl iptal edebilirim
  • benden de 15 TL kestiler musteri hizmetlerini arayip iptal etmek istiyorum dedim hallettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: razor9119

Benden de 20TL uyelik aidati aldilar. Mail attim birsey degismedi.

Cevap olarak;

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

Otomatik dönüş mesajı atmışlar, tüketici hakem heyetine başvurun. Anladıkları dil bu.

Baska turlu olmucak zaten. Ogrenci belgemi 2-3 ay once teslim etmeme ragmen benden 40TL hesap kesim ucreti alan bankadan ne beklenir ki. Kufurle, bagira cagira zorla iadesini alabildim. Telefon subesi zaten saka gibi en basit seyler icin bile subeye goturuyorlar, saatlerce sira bekletiyorlar... Yapi&kredi bile 4 yildir benden ne uyelik aidati ne hesap ucreti aldi.

Borcum bitsin hemen kapattiracagim. AKBANK'tan kart alirim, en azindan adam gibi hizmet verirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

benden de 15 TL kestiler musteri hizmetlerini arayip iptal etmek istiyorum dedim hallettiler

20 tl ücreti kart ücretini ödemedim şimdi arasam iptal ederler mi yoksa ödeyincemi iptal eder pis vampirler Başka borcum yok
  • Şikayetvar.com'a açarsanız şikayet ilgilenirler gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Şikayetvar.com'a açarsanız şikayet ilgilenirler gibime geliyor.

Yok ondan da hayır yok, bizzat denedim standart bir mesaj gönderip kapattılar olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Şikayetvar.com'a açarsanız şikayet ilgilenirler gibime geliyor.

o da olabilir aslında en kısa yoldan çözmeye çalışıyorum iptal edeceklerse yatırırım yeterki kurtulayım şu yasal soygunculardan.
  • Bu hakem heyetine bir kere gittim, yok noterden ihtar çekeceksizniz, yok ot yok bot diyip durdular.

alacağım 20 liraya 120 liralık masraf çıkarıyor bunlar, daha önce işini halledebilen varsa benide aydınlatsın lütfen
  • extre'lere bakıyorumda benden kesmemişler 3 seneden fazla oldu eskileri kapsıyor mu ,haraç vermeye niyetim yok
  • Benden de 20 tl kestiler. Gittim ödedim. Daha sonra kartımı iptal ettirdim ve paramı paşa paşa geri verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

extre'lere bakıyorumda benden kesmemişler 3 seneden fazla oldu eskileri kapsıyor mu ,haraç vermeye niyetim yok

Ben de senelerdir kullanıyorum; geçen ay yansımıştı, 444 02 02 yi aradım, zaten iade olmuş dediler... Dönemiçi işlemlere baktığımda iade edilmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendende 20 tl aidat bedeli kesmişler.Bu sabah uyandığımda ekstremde gördüm .Ama o parayı almak için ne gerekiyorsa yaparım.Biz kartı alırken öğrencilik boyunca ücretsiz olacak diyorlar şimdi bu değişti diyorlar.Bu soygunculuktan başka birşey değildir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.