Şimdi Ara

İş Bankası Kredi Kartımın Limitini Nakit Para Yatırarak Yükseltebilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende İş Bankası İş te Üniversiteli Kredi Kartı var. limitim 500tl fakat kullanılabilir limitim 315tl ama bu aya ait borçumu yatırdım ve 700tl'lik netten alışveriş yapmak istiyorum +400tl daha yatırıp bu ürünü alabilirmiyim, taksitli veya tek çekim ?

• Yaparsın.İnternet şubesinden kredi kartı ile borç ödeme kısmında para yükleyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limitiniz 500 tl olduğu için 501 tl lik bir şey alamazsınız hiç bir şekilde mümkün değildir. Lakin internet şubesinden veya telefon ile limit artırma talebinde bulunursanız ve olumlu sonuçlanırsa limitiniz artırılır ve yeni limitinize göre alışveriş yapabilirsiniz. Ek olarak o ürünü kredi kartından alamazsınız fakat banka kartınızdan tek çekim olarak alabilirsiniz ki oda nakit almaktan farksızdır. Yani internetten başka bir yerde bulamıyorsanız ürünü banka kartınıza ürün tutarında para yatırırsanız veya mevcut paranız ürün tutarı ve/veya üstünde ise tek çekim olarak banka kartınızdan alabilirsiniz. (Kredi kartınız değil banka kartınız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 19 Şubat 2014; 16:23:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

Limitiniz 500 tl olduğu için 501 tl lik bir şey alamazsınız hiç bir şekilde mümkün değildir. Lakin internet şubesinden veya telefon ile limit artırma talebinde bulunursanız ve olumlu sonuçlanırsa limitiniz artırılır ve yeni limitinize göre alışveriş yapabilirsiniz. Ek olarak o ürünü kredi kartından alamazsınız fakat banka kartınızdan tek çekim olarak alabilirsiniz ki oda nakit almaktan farksızdır. Yani internetten başka bir yerde bulamıyorsanız ürünü banka kartınıza ürün tutarında para yatırırsanız veya mevcut paranız ürün tutarı ve/veya üstünde ise tek çekim olarak banka kartınızdan alabilirsiniz. (Kredi kartınız değil banka kartınız.)

Yanlış bilgilendirmeyelim.Kredi kartına nakit para yatırdıktan sonra kartın limiti aynı miktarda artar.Taksitli alışveriş de yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah müşteri hiz. aradım bi bayan dedi ki yapamazsınız, şimdi bir daha aradım bu seferde başka bir kişiyle görüştüm ne kadar yatırırsan limitin o kadar artar alışverişini yapabilirsin dedi :D tek çare deneyip görmek heralde :D
  • K U N kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum zamanında da forumda çok konusu açılmıştı fakat böyle bir şey olmayacağı yazılıp çizilmişti. Sizin cevabınızdan sonra tekrardan araştırma yaptım, oluyor diyende var olmuyor diyende. Demek ki bankaya karta göre değişen bir şey. Teşekkür ederim düzelttiğiniz için artık doğru olanı öğrenmiş olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 19 Şubat 2014; 16:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajar

Sabah müşteri hiz. aradım bi bayan dedi ki yapamazsınız, şimdi bir daha aradım bu seferde başka bir kişiyle görüştüm ne kadar yatırırsan limitin o kadar artar alışverişini yapabilirsin dedi :D tek çare deneyip görmek heralde :D

2 gün önce bu şekilde alışveriş yaptığım için kesin konuşabiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam çk t.ederim :) gidip deneyeceğim bakalım sonucunu yazarım buraya :)
  • taksit olmaması lazım bende zamanında araştırmıştım olmuyor denmişti,tek çekim alabilirsin
    bir sor da bizi de bilgilendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajar

hocam çk t.ederim :) gidip deneyeceğim bakalım sonucunu yazarım buraya :)

takip edelim. sonuca ulaştığınızda alıntılarsanız
  • evet beyler gittim bankaya parayı yatırcaktım yatıramadım. bu döneme ait borçum olmadıgı ıcın para yatıramadım hemn gıttım yandakı marketen ufak bı alışverış yaptım tekrar bankaya gıttım borç ödeme ordan nakıt yatırdıgım tutar kadar dedım ve parayı yatırdım. sonra eve geldım netten alışverişimi yaptım ve oldu beyler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.