Şimdi Ara

İş Bankası Maximiles / Select / Black [Ana Konu / Kampanyalar] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
20
Favori
8.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu soruların cevabını bende merak ediyorum. Kartı tutup tutmamak arasında kalakaldım.
  • Mexxwelll kullanıcısına yanıt

Eskiden oranlar da yüksekti aynı zamanda harcama katsayısı vardı. Hangi akıllı neye güvenerek 1990 TL istiyor? Varlıksız baremde 398000 TL, bir üst baremde 159200 TL harcayarak kartın ücreti amorti oluyor. Lounge hizmeti yine de ücretli. Maximil kazanım kampanyası az. Maximilleri çarpanla harcayamıyorsun. Bileti ucuza alamıyorsun. Yemek indirimi olması için en az 3000 TL hesap olması gibi limitler var. Yüzde 5 otel indirimi varmış. Ben oteli o indirilmiş halden dahi yüzde 10 - 20 indirimli bulabilirim. Ben aklımla alay edilmiş hissediyorum. Bundan daha iyi kartlar gerçekten var ve daha uygun fiyata var. Avans borcumu ekstreye yazdırabilirsem önümüzdeki süreçte bu karttan kurtulmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1690 -- 17 Kasım 2024; 16:29:11 >
  • Aslında en büyük avantajı tek işlemde verebildiği mil puanın sınırının olmamasıydı ama onuda sınırlamışlar. Bu avantajı olan tek kart miles&smiles kaldı. Yıl dönsün ben kapatıcam en azından düz maximiles alırım.
  • emre1690 E kullanıcısına yanıt
    Tüm maxipuan kampanyalarından yararlanılıyormuş sanırım
    Hocam,

Tüm maxipuan kampanyalarından faydalanmaması için ziraat bankası kartı olması veya aidatsız kart olması gibi bir durum olması gerekmiyor mu? Bir zahmet maximiles grubunun en özellikli kartında oluversin.

Maximiles Black sözde en üst düzeyde bir kart olmasına rağmen kazanılan maxipuanlar süresiz olarak tanımlanmıyor. Tanımlansa bile bu kredi kartını çalıştıran puanlar maximiller. 250 TL maximil ya da uçuş kazanmak için yüzde 1,25 desek(ki artık bu bankada 1 milyonluk varlık olmasını gerektirecek), 20000 TL harcamanız gerekiyor.

Örneğin, 2,5 kat verimle kullanılan başka bir kartta 100 TL puan kazanmak, 250 TL uçuş kazandırıyor. 100 puanı hemen hemen birçok kartta 2500 üstü e-ticaret, yakıt harcamasında kazanabiliyorsunuz. Aynı şekilde 1000 TL market alışverişine 50 TL puan kazanıyorsunuz ve onu uçak bileti alımında 100 - 125 TL bandında kullanabiliyorsunuz.

2500 TL nere 20000 TL nere? Bu cevabı yazarken bile İş Bankası tarafından nasıl suiistimal edildiğimi düşünmeden edemiyorum. Ya da gerçekten bilmediğim veya kaçırdığım büyük bir detay var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1690 -- 17 Kasım 2024; 10:14:24 >

Alternatif olarak hangi kartı düşünüyorsunuz

Ya bir miles and smiles kart, ya da vakıfbank premium plus. ING Pegasus Bolbol bile fiyat fayda dengesi daha düzgün gözüküyor.

• Siz sadece uçuş için düşünüyorsunuz sanırım, otel tur vs düşünmüyorsunuz.
  • melihgs kullanıcısına yanıt
    Sizin yorumunuz ne kart hakkında
    Ben maximiles kullanmıyorum, shop%fly kullanmaya başladım 1 ay oldu, kampanyalarla birlikte 580 tl birikti. Bu karta başvuracaktım fakat kart limitinin 80 bin tl ve üstü olması durumunda veriyorlar o yüzden başvurmadım.
    Black kart için diyorsanız en az 300.000 istiyor diye biliyorum
    O zaman düz maximiles 80 bin uyarısı çıkıyordu. Yapıkredi adios premiumda var onda 1 senede 7500 tl worldpuan birikti otellerde x2 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 17 Kasım 2024; 23:27:39 >
    Başka ne avantajları var

Peki hocam araştırdınızmı hangi kart daha mantıklı? Bende bugün normal maximum kartımı maximiles yapacaktım vazmı geçeyim ? Yılda 100 binlik uçak tatil harcamam oluyor

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Hocam maximilller çok verimli gelmiyor. Gelen maximilleri de yüksek çarpanla kullanamıyoruz. Maximil kazanım kampanyası yok. Harcadığınızın yüzde 1 - 2 civarında verimi var. Maxipuan kampanyalarının seyahat ve bilete katkısı yok.

Ziraat Prestij Plus ya da Shop&Fly daha iyi gelecektir.
  • Maximiles transfer etmek isteyen varsa özelden ulaşssın alabilirim

• 1000 tl lik mili 750 tl karşılığında transfer edebilirim. İlgilenen özel mesaj yoluyla ulaşabilir
  • Selamlar. 5000 civari maximill birikmis. Eskiden pazaramada 3000 TL uzeri istedigimiz kadar maximill kullaniliyordu, simdi 5000 uzeri 1000 olarak sinirlandirilmis. Bunu degerlendirmenin baska bir yolu var mi acaba?
  • justery kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu bende yaşıyorum

1900 lira kredi kartı bedeli tahsil etmişler, artık pek bir avantajı da kalmadı. İptal ettireceğim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.