Şimdi Ara

İş Bankası Maximiles / Select / Black [Ana Konu / Kampanyalar] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
105
Cevap
25
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ücret baya fazla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • black kart kullanıyorum. her geçen gün maximil kazanma oranlarını düşürüyorlar ve kısıtlar getiriyorlar. 1,75 ten düşe düşe 0,75 geldim. önceden süper puan kazanıyordum şimdi kazanamıyorum. birde o sektör bu sektör kısıtlamaları var. noter, vergi ödemelerinde çok düşük bir rakam var. kısaca pek bir espirisi kalmadı. aidatı yeni ödediğim için bi sene daha dokunmam ama gelecek sene kesin kapatırım. oran üzerinde değişiklik yapmak ne kadar saçma.

black faydaları nedir otelde %5 indirim, restoran %20 bunların şartları ve limitleri zorlaştı. pazarama üzerinde kullanmak zorlaştı en az 5000 TL olacak maximumda 1000 TL puan kullanabiliyorsun. pazarama tatilde avans mil kullanarak otel alabilmek çok güzel. 50.000 TL lik oteli avansla alsam 12 ay sonra kapatamasam bile 12 ay sonra ödemiş olurum.

Maximum genel olarak kampanyaları çok düşürdü, şartları zorlaştırdı kısacası almak mantıklı değil.

• Maximil transfer etmek isteyen varsa pm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay en az 10bin tl lik restaurant harcamam olduğu için bu kartı almayı düşünüyorum ben de. Başka tavsiyesi olan var mı?

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende 10.000 var isterseniz

• 493 maximilim var. transfer almak isteyen varsa özelden yazsın...

• Arkadaşlar düz maximiles ile maximiles selectin farkı nedir acaba?

• DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt
    Minimum açılış limiti ve hesapta bulunan para miktarına göre kazanılan mil oranı daha yüksek

• Kazanım oranı iyice düştü

• Kazanım oranı dustu. Kart ucreti 3bine dayandı. Blackten vakıf metale gectim ben de

• black karttaki bu restorantlardaki %20 indirim olayını nasıl anlıyoruz. bu ay kartı kullanmaya başladım. birkaç tane yemek harcamam oldu. indirim vs. olup olmadığını anlayamadım bir türlü. sadece maximil yazıyor harcamanın altında

• 7700 Liralık maximilim var transfer almak isteyen ulaşabilir.

• 0110engin kullanıcısına yanıt

Blackte biyle birsey mi varmis?

• kizilat K kullanıcısına yanıt
    www.maximiles.com.tr
    Maximiles Black İle Restoranlarda %20 İndirim Ayrıcalığı! | Maximiles
    https://www.maximiles.com.tr/kampanyalar/maximiles-black-ile-restoranlarda-20-indirim-ayricaligi
  • Maximil transfer edilir. Özelden isteyen mesaj atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mexxwelll -- 26 Ocak 2025; 20:58:45 >
  • 10.000 maxi mil yaptım. Bana kartı verirken sağolsun iş bankası yetkilileri pazaramada kullanabiliceğimi söyledi. 1 yılda 10.000 mil yaptım. 5000 TL ye sadece 1000 mil kullanabiliyorum. Bu milleri ne yapacağız. 10.000 tl lik alışverişe 2000 de kullandırmıyor. Hadi bugün indirime gelen birşey bulduk onu aldık. 1000 mil kullandık 9000 mil bana bakıyorç.

• YgtBrk kullanıcısına yanıt
    Mil kartı zaten, siz alışveriş için maximum kart kullanın :)

• Hocam zaten bundan önce o vardı hiçbir işe yaramıyor. Yaklaşık geçtiğimiz sene 1,000,000 tl civarı bir alışveriş oldu 300-500 tl gibi bir rakam verdi. Shop' and Fly da kazandığım milleri en migrosta, media mrkt ta kullanabiliyorum. İş bankası çalışanıda pazaramadan istediğini alırsın deyince o yüzden aldım. Zira 2024 yılında 2.8 milyon gibi yıllık harcamada 10.000 mil kazandım. Bu harcamayı shop'n fly da yapsam kafam daha da rahat olacaktı.

• Sektöre göre değişmek ile birlikte eğer belli bir mevduat tutarının üstünde bankada birikiminiz olmasa bile 5000 Maximil kazanmanız lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luftschloss -- 13 Şubat 2025; 23:11:38 >
  • black kartın iyice cılkı çıktı. hiç bir avantajı kalmadı.

-3.000 TL yakın kart aidatı var

-eskiden 1,75 mil kazanıyordum. her geçen gün düşüyor. şu an 0,75 sanırım belki daha düşük

-milleri pazaramadan kısıtlı kullanıyorsun

-restoran indirimi varlık birikimine bakar olmuş. biraz önce 8.000 üzeri restoran ödedim. 1.600 iade beklerken anladığım kadarıyla 750 TL gelecek.

-genel olarak zaten maximum geri kalmaya başladı adam akıllı kampanyaları olmuyor. bu ay iki tane akaryakıt kampanyası var. ikisininde bulunduğum şehirde anlaşmalı istasyonu yok. şaka gibi. iş yerleri bile artık maximum pos almıyor ki.

sıradan kartlardan bir farkın yoksa ben sana neden bu kadar aidat ödüyorum ki. limit israfısın. Avans milim var onu kapatınca iptal edicem. dere geçerken at değiştirilmez sürekli şartları kafana göre değiştiremezsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.