Şimdi Ara

İş Bankası Maximiles / Select / Black [Ana Konu / Kampanyalar] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
21
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ücret baya fazla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • black kart kullanıyorum. her geçen gün maximil kazanma oranlarını düşürüyorlar ve kısıtlar getiriyorlar. 1,75 ten düşe düşe 0,75 geldim. önceden süper puan kazanıyordum şimdi kazanamıyorum. birde o sektör bu sektör kısıtlamaları var. noter, vergi ödemelerinde çok düşük bir rakam var. kısaca pek bir espirisi kalmadı. aidatı yeni ödediğim için bi sene daha dokunmam ama gelecek sene kesin kapatırım. oran üzerinde değişiklik yapmak ne kadar saçma.

black faydaları nedir otelde %5 indirim, restoran %20 bunların şartları ve limitleri zorlaştı. pazarama üzerinde kullanmak zorlaştı en az 5000 TL olacak maximumda 1000 TL puan kullanabiliyorsun. pazarama tatilde avans mil kullanarak otel alabilmek çok güzel. 50.000 TL lik oteli avansla alsam 12 ay sonra kapatamasam bile 12 ay sonra ödemiş olurum.

Maximum genel olarak kampanyaları çok düşürdü, şartları zorlaştırdı kısacası almak mantıklı değil.

• Maximil transfer etmek isteyen varsa pm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay en az 10bin tl lik restaurant harcamam olduğu için bu kartı almayı düşünüyorum ben de. Başka tavsiyesi olan var mı?

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende 10.000 var isterseniz

• 493 maximilim var. transfer almak isteyen varsa özelden yazsın...

• Arkadaşlar düz maximiles ile maximiles selectin farkı nedir acaba?

• DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt
    Minimum açılış limiti ve hesapta bulunan para miktarına göre kazanılan mil oranı daha yüksek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.