< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İş Bankası Maximiles / Select / Black [Ana Konu / Kampanyalar] (2. sayfa)
-
-
@Mexxwelll ve @melihgs bu sitede mil kazandıran kartların 2024 senesine ait karşılaştırması var.
https://ucuzaucak.net/en-cok-mil-puan-kazandiran-kredi-kartlari/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanıcıların kendi tecrübeleri daha önemli bence maximilesi kullanmanın dğer kartlara göre avantajı ve dezavantajı ne sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konuda çok bekleriz o zaman kardeşim. Başka başlıkta da senin soruna benzer soru sordum ama herhangi bir cevap alamadım. Finans konularına daha çok problemlerini çözmek için uğranılıyor.
S&f kulllanuyordum indirimlerinden dolayı kapattım kartı
Fiyat
Maximiles black programı için konuşuyorum. Yaklaşık 1 yıllık kazanç ekran görüntüsünüde ekliyorum. Çok yurtdışına çıkmam thy ile işim olmaz diyorsanız. MCC bağımsız kart puanı açısından en yüksek oran bu kartta. Rahatça puan toplayabiliyorsunuz. Tek sıkıntısı minimum 300k limit tahsisi olması. Bu sebepten almakta zorlanırsanız wings öneririm. Avans mil kullanımı falanda gayet iyi oluyor. Avans mil kullanım tutarıda yüksek olduğu için 1 yıl içinde geri ödüyorsunuz. Ben otel rezervasyonlarında tercih ediyorum özellikle. pazaramatatil sitesinden işlem yapılabiliyor kolayca.
-
Merhaba hocam, bir üst mesajda ufaktan açıklamaya çalıştım. daha spesifik sorularınız olursa konudan yazın fırsat buldukça cevaplamaya çalışayım.
-
Kardeşim teşekkür ederim açıklaman için. Ben de taze Wings Black çıkardım. Classic programdayım. Bu programda yurt içi harcamaya 1.5 TL=1 mil puan veriyor. 0,66 kat gibi bir oran. Yurtdışına ise 1.5=1.5 mil puan. Diğer üst iki programda ise tabi oranlar daha yüksek. Yurtdışında bu kartı daha çok kullanacağım için yurtdışı mil kazancını önemsiyorum.
Peki Maximiles Black'te yurtdışı kullanımınlarında ayrıca mil oranları var mı? İnternet sitelerinde bulamadım bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attalosrome -- 13 Temmuz 2024; 15:15:36 >
Maximilleri en hızlı nakite nasıl çevirebiliyoruz
Yurtdışı ayrımı yok. Wings blackte olurda juzdan üzerinden mil ile ödeme yaparsanız 1000 mil 5tl değerinde kabul görüyor. bu ciddi dezavantaj eğer wings tarafını kullanırken uçak bileti vs almayacaksanız.
-
merhaba, bu kartta maximiller dışında kazanılam maxipuanlar siliniyor mu acaba, bir de avans maximilleri kapatırken maxipuanlar da hesaba katılıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarepavese -- 16 Temmuz 2024; 14:7:20 > -
Anladığım kadarıyla bu kartı pek fazla kullanan yok
-
6 ay sonra diye biliyorum
Maximiles black te aidatı geri alabilen oldu mu? Blöf işe yarıyor mu? Yada başka bir yöntem?
Ben kapatacağım dedim, çok ısrar etti, avantajları saydı vs ama nihayetinde kapattı. Aidat iadesi olmadı
-
4000 maximill birikti, satış yapabilirim.
-
En fazla 1000 mil satılıyor sanırım
Merhaba arkadaşlar, normal maximum kartlarda maaş müşterilerinden aidat alınmıyordu. Maximiles'da alınıyor gibi yorumlar okudum nette, maaş müşterisi olup maximiles kullanan biri var mıdır acaba aramızda bu soruyu cevaplandırabilecek?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X