Şimdi Ara

İş Bankası Maximiles / Select / Black [Ana Konu / Kampanyalar] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
17
Favori
6.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O sizin çalıştığınız kurumun anlaşmasıyla ilgili olabilir. Yapıkredi de bu şekilde. Siz bankayı arayıp teyit edin.
  • Kartın çok iyi olduğu söyleniyor ücret iadesi kesinlikle olmuyormuş.
  • Dostlar kredi puanım çok yüksek ve iş Bankası hesabı açtım maximum kart almak istiyorum ama bütün kartları çok pahalı yıllık ödeme hepsinde zorunlu. Maaş hesabı dışında ücretsiz kart göndermiyoruz dediler. Bunun başka çözümü yok mu acaba. Vakıf ve yapı kredi kullanıyordum ama artık onlarla çalışmak istemiyorum.
  • arkadaşlar merhaba, iş bankası kredi kartı kullanıcısıyım bu kazanılan maxipuanları hangi marketlerde kullanıyorsunuz? bugün a-101den denemeye çalıştığımızda kasiyer puanların görünmediğini söyledi. siz hangi marketlerde geçerli olduğunu biliyor musunuz? (bim,migros,şok gibi) teşekkürler..

• darthskywalker kullanıcısına yanıt
    İşcep uygulaması üzerinden aidatsız maximum a başvurabilirsiniz.
  • attalosrome A kullanıcısına yanıt
    Gezkanatlan sitesi wing e pahalı bilet satıyor.
    Alışverişte mil kullanırsan mili senden ucuza alıp paraya çeviriyor .zarar.

Aidat 1110 kesmiş ,açık kalacak diye anlaştık iade ettiler. Genel olarak AQ kartlarını tavsiye etmiyorum.

Kampanyalarda iade 1000 1500 üstü alışveriş şartları var
    İş Bankası Maximiles / Select / Black [Ana Konu / Kampanyalar] İş Bankası Maximiles / Select / Black [Ana Konu / Kampanyalar]

İşe yarar kampanya yok.

• alestalibra kullanıcısına yanıt

maaş müşterisiyim ama maximil Black karttan aidat kesti ve iade etmiyorlar. Maximil kartın maaş müşterisine ücretsiz tahsisi yok dediler.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Gezkanatlandaki bilet tutarı, havayolu şirketinin sitesindeki ile 1e1 aynı fiyatta oluyor. Ek olarak işlem ücreti vs de alınmıyor. Hangi firmadan bilet alımında farklı tutar yakaladınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCProc -- 13 Ekim 2024; 0:54:54 >
  • GCProc kullanıcısına yanıt
    Ank Lefkoşa biletlerinde Nisan'da farklı fiyat görmüştüm. Pgsus .
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Light bilet ile karşılaştırıyorsanız ondan fark vardır. Pegasus biletleri kabin+yolcu bagajlı satılıyor.

• Ben wings black kullanıyorum ama akbankı bırakacağım.

babam işbankası kullanıyor daha az kullanıyor. Yılda 2 3 bilet alacak para birikiyor bende birikmiyor. Kampanya desen sadece 2. harcamadan sonra muhabbeti çok sıktı.

• Ben de duz macimum kart var sizce maaimiles black almalimiyim?
  • GCProc kullanıcısına yanıt
    Maximum pazarama nin icinden bielt almaya kalktiginizda 100 tl kadar fazla ucret aldi, havayoaluna gore.

Havayolu: sunexpress
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt

Arkadaş yorumu gezkanatlan üzerinden Wings kart için yapmıştı.

• kizilat K kullanıcısına yanıt
    Belirli bir limit istiyor maximiles black için birde kart ücretii iptal edilemiyor
  • 4 Şubat 2025 itibari ile Maximiles Black ile yapılan alışverişlerden kazanılan MaxiMil oranlarının belirlenmesinde kullanılan varlık birikimi tutarları ve MaxiMil kazanım oranları aşağıdaki şekilde güncellenecektir. Varlık birikimi,

1.000.000 TL'nin altında olan müşteriler %0,50

1.000.000 TL ile 3.999.999 TL arasında olan müşteriler %1,25

4.000.000 TL ile 7.999.999 TL arasında olan müşteriler %1,50

8.000.000 TL ve üzerinde olan müşteriler %1,75 oranında MaxiMil kazanacaktır.

1 yılda 1.25lerden nerelere geldi kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 30 Ekim 2024; 21:21:6 >
  • 2400 mil puanım var ihtiyacı olanlara hesaplı bir rakama aktarabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.