|
İş Bankası Maximiles / Select / Black [Ana Konu / Kampanyalar] (3. sayfa)
-
-
Kartın çok iyi olduğu söyleniyor ücret iadesi kesinlikle olmuyormuş. -
Dostlar kredi puanım çok yüksek ve iş Bankası hesabı açtım maximum kart almak istiyorum ama bütün kartları çok pahalı yıllık ödeme hepsinde zorunlu. Maaş hesabı dışında ücretsiz kart göndermiyoruz dediler. Bunun başka çözümü yok mu acaba. Vakıf ve yapı kredi kullanıyordum ama artık onlarla çalışmak istemiyorum. -
arkadaşlar merhaba, iş bankası kredi kartı kullanıcısıyım bu kazanılan maxipuanları hangi marketlerde kullanıyorsunuz? bugün a-101den denemeye çalıştığımızda kasiyer puanların görünmediğini söyledi. siz hangi marketlerde geçerli olduğunu biliyor musunuz? (bim,migros,şok gibi) teşekkürler..
-
İşcep uygulaması üzerinden aidatsız maximum a başvurabilirsiniz. -
-
maaş müşterisiyim ama maximil Black karttan aidat kesti ve iade etmiyorlar. Maximil kartın maaş müşterisine ücretsiz tahsisi yok dediler.
-
Gezkanatlandaki bilet tutarı, havayolu şirketinin sitesindeki ile 1e1 aynı fiyatta oluyor. Ek olarak işlem ücreti vs de alınmıyor. Hangi firmadan bilet alımında farklı tutar yakaladınız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCProc -- 13 Ekim 2024; 0:54:54 > -
Ank Lefkoşa biletlerinde Nisan'da farklı fiyat görmüştüm. Pgsus . -
Light bilet ile karşılaştırıyorsanız ondan fark vardır. Pegasus biletleri kabin+yolcu bagajlı satılıyor.
-
Ben wings black kullanıyorum ama akbankı bırakacağım.
babam işbankası kullanıyor daha az kullanıyor. Yılda 2 3 bilet alacak para birikiyor bende birikmiyor. Kampanya desen sadece 2. harcamadan sonra muhabbeti çok sıktı.
-
Ben de duz macimum kart var sizce maaimiles black almalimiyim? -
Maximum pazarama nin icinden bielt almaya kalktiginizda 100 tl kadar fazla ucret aldi, havayoaluna gore.
Havayolu: sunexpress -
Arkadaş yorumu gezkanatlan üzerinden Wings kart için yapmıştı.
-
Belirli bir limit istiyor maximiles black için birde kart ücretii iptal edilemiyor -
4 Şubat 2025 itibari ile Maximiles Black ile yapılan alışverişlerden kazanılan MaxiMil oranlarının belirlenmesinde kullanılan varlık birikimi tutarları ve MaxiMil kazanım oranları aşağıdaki şekilde güncellenecektir. Varlık birikimi,
1.000.000 TL'nin altında olan müşteriler %0,50
1.000.000 TL ile 3.999.999 TL arasında olan müşteriler %1,25
4.000.000 TL ile 7.999.999 TL arasında olan müşteriler %1,50
8.000.000 TL ve üzerinde olan müşteriler %1,75 oranında MaxiMil kazanacaktır.
1 yılda 1.25lerden nerelere geldi kart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 30 Ekim 2024; 21:21:6 > -
2400 mil puanım var ihtiyacı olanlara hesaplı bir rakama aktarabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X