Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
32
Favori
74.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öde geç yöntemi ile hocam,,şartlar da yazıyor...
    Nakite çevirmek isteyen arkadaşlar uygun oranda pazaram puan Alirim eğer olursa
  • Banka bir daha böyle bir kampanya yapmaması için tüm nedenler yazılmış   Neyse ki sonraki aylar için eğlence kaynağı çıkmış oldu  

• Snn64 S kullanıcısına yanıt
    Opet de varmış.. Keşke Shell de olaydı yakıtı değişmemiş olurduk ama mecburen Opet'ten alacağız..
    Bu arada Opet için de geçerli değil mi hocam puan kullanımı?
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

Çok dert etme, mersin rafinerisindeki sırada shell tankeri opet tankerinin arkasında sırada bekliyordu. Aynı çeşmeden dolduruyor hepsi  

• grandprix kullanıcısına yanıt

Hocam Selamlar. yüzde 1 i otomatik olarak mı veriyor Ag yoksa bir yere katılmamız lazım mı ?

Hesaba havale şeklinde altını iş bankamatik kartla alıp Akbank altın hesabına göndermemiz sorun olur mu ?

• whitewolf101 kullanıcısına yanıt

Üstadım Ag den mi kazandın bu 1650 puanı ve iş bankamatik kartla hesaba havale şeklinde altını alıp sonra Akbank Altın hesabına yolasak sorun olur mu ?

• leon1881 kullanıcısına yanıt
    A.s, MAXİMUM posu seçilip ödeme yapınca otomatik olarak %1 veriyor, listede seçili bankalardan hangisi olursa olsun gönderebilirsiniz
  • Ag den hesaba havale altın alıp başka banka hesabına çekmemiz de sorun olur mu ? Yapıp 1500 kampanyasından faydalanan arkadaşlar yazarsa sevinirim ?
  • grandprix kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Aracta ode sistemine lpg alimlari da dahil midir hocam?
  • PAZARAMA üzerinden 5000 - 5000 - 5000 TL (min) olarak alım yapmanız durumunda:

1. 500-TL Pazarama Puan (İlk alışverişiniz ise)
    2. 300-TL Pazarama Puan (Her türlü gelir %2 kapmanyası)
    3. 120-TL Maxipuan (e-ticaret kampanyası)
    4. 1500-TL Maxipuan (evlenme kapmanyası)

TOPLAM: 2.420-TL Puan kazanırsınız. 800-TL'si yalnızca pazaramada geçer. 1620-TL'si normal maxipuan olur

AG Üzerinden direkt 15000 TL alım yapmanız durumunda (altın havale veya fiziki)

1. 150-TL maxipuan gelir (Maximum posundan ödemeniz durumunda %1 puan veriyor)
    2. 1500-TL Maxipuan (evlenme kapmanyası)

TOPLAM: 1650-TL Puan kazanırsınız (tamamı maxipuan)

Ben 15bini direkt altına gömemeyeceğim için;

Pazarama üzerinden 5g fiziki aldım 5075-TLidi :

500-TL ilk alışveriş, 101,75-TL %2 kampanyası ve 40-TL e-ticaretten : Toplam: 641,75-TL

10 BİNLİK AG havale yaptım (sonradan nakite dönecem) %1 yani 100-TL direkt ve 1500 evlenme kampanyası toplam 1600

==> 2241,75-TL

• Legum Magister kullanıcısına yanıt

Merhaba

Pazarama marketten alışveriş yaptıysak bu ilk alışveriş için 500 tl gelmez değilmi?

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Markette de aynı kampanya var ancak orası en fazla 150 TL
  • inspectorc19 İ kullanıcısına yanıt

Daha önce pazarama market yaptım şimdi gram alırsam ilk alışverişten 500 puan gelir mi 15 000 lik alıma, soruyu biraz yanlış sordum sanırım az önce.

Gelir büyük ihtimal çünkü ikisi ayrı kampanya olarak gözüküyor ve kampanya şartlarında ikisinden biri kullanılır demiyor. Online kısmı ile market kısmı çoğunlukla kampanyalarda birbirinden ayrılıyor. Onlineda ilk harcama %10 500 TL'ye kadar markette ise %10 150 TL'ye kadar. Bence gelir, ben markette henüz alışveriş yapmadım ancak her ikisinde yapıp alanlar vardır belki cevap verirler
  • Bankamatik kartiyla islem yaptim az önce ag uzerinden. Bankamatik te mi bir gün sonra mi yansiyor agalar?
    Hocam kapnaya açıklamasında kampanyaya dahil olmayan işlemler kısmında;

"Pazarama'da bulunan Market Siparişi, Araçta Öde, Ulaşım Kartları ve Dijital Kod Market alanlarından yapılan alışverişler bu kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir."

Şeklinde bir açıklama var. Ama bu açıklamayı bu bölümlerden verilen siparişlere puan verilmeyecek olarak mı yoksa bu bölümlerden daha önce yapılan alışverişler ilk alışveriş kapsamında değerlendirilmeyecek. Olarak mı anlamak lazım tam emin değilim. Ben bu bölümlerden yapilan önceki alışverişler ilk alışveriş olarak değerlendirilmeyecek ve şimdi yapilacak alışverişlerde puan kazandırmayacak olarak yorumladım, ama garanti veremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legum Magister

PAZARAMA üzerinden 5000 - 5000 - 5000 TL (min) olarak alım yapmanız durumunda:

1. 500-TL Pazarama Puan (İlk alışverişiniz ise)
    2. 300-TL Pazarama Puan (Her türlü gelir %2 kapmanyası)
    3. 120-TL Maxipuan (e-ticaret kampanyası)
    4. 1500-TL Maxipuan (evlenme kapmanyası)

TOPLAM: 2.420-TL Puan kazanırsınız. 800-TL'si yalnızca pazaramada geçer. 1620-TL'si normal maxipuan olur

AG Üzerinden direkt 15000 TL alım yapmanız durumunda (altın havale veya fiziki)

1. 150-TL maxipuan gelir (Maximum posundan ödemeniz durumunda %1 puan veriyor)
    2. 1500-TL Maxipuan (evlenme kapmanyası)

TOPLAM: 1650-TL Puan kazanırsınız (tamamı maxipuan)

Ben 15bini direkt altına gömemeyeceğim için;

Pazarama üzerinden 5g fiziki aldım 5075-TLidi :

500-TL ilk alışveriş, 101,75-TL %2 kampanyası ve 40-TL e-ticaretten : Toplam: 641,75-TL

10 BİNLİK AG havale yaptım (sonradan nakite dönecem) %1 yani 100-TL direkt ve 1500 evlenme kampanyası toplam 1600

==> 2241,75-TL

Pazarama sitesinden aynı gün alsak bütün işlemleri aynı gün yapsak farkeden birşey olur mu hocam , bilgilendirme için teşekkürler.

• Legum Magister kullanıcısına yanıt

E ticaret kampanyasının detaylarında en altta diğer kampanyalarla birleştirelemeyiciği yazıyor bu 1.

2.si AG'den aldığınızı bozduğunuzda kâr çok düşüyor alış fiyatından dolayı. Bana göre en mantıklısı 3 gün boyunca her gün 5'er gram alıp geleni bozmak tabi yatırımlık değilse. Yatırımlıksa uzun vadede kâr maximuma ulaşacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.