< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (11. sayfa)
-
-
Hocam 100 gaming hangi kampanyadan geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sayaç ne zaman ilerliyor işlemden sonra ne zaman düşüyor ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen ay Gaming kartla alışveriş kampanyası vardı, o yüzden yazdım, su anda yok
Kimse fiyati bilemez, benim nakite ihtiyacım yok, tutuyorum, belki sızın vardır onu bilemem,
İlk defa Pazarama yaptığım için bu şekilde yaptım, yoksa her türlü Altungold daha uygun
Üstad altın fiyatları her saniye değişir elbette. Ben acaba hafta sonu diye daha da pahalı mı diye merak ettim Pazarama’da. Mesela fiyatlar Pazar gecesi sabit kalsa Pazartesi sabahı mesai saatlerinde daha uyguna alamaz mıyız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bankamatik kart a pazaramadan altın alımında sayaç işledimi işlediyse hemen mi yoksa bir gün sonra mı işledi acaba
Hocam modalife alışverişi yaptım. Diğer kampanya işledi mobilya ve beyaz eşya 3000-100 olan. Ama bu henüz işlemedi anlamadım
Sayaç ertesi gün işliyor panik yapmayın :)
Ben bankamatik kartla dün aldım pazaramadan bugün halen işlememiş sayaç normal mi
Nakit yok, kredi kartina basvurayim diyorum. Kart aidatı konusunda is bankasinin tavri nasıl arkadaşlar?
Maximum aidatsız kart alabilirsin
-
Her kampanyaya dahil ediyor mu?
Her kampanyaya dahil ediyor mu bilmiyorum ama kampanyalarda genelde "İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları" dahil yazıyor.
-
-
Evet o ayrıntıyı atlamışım ben de aidatsız kullanacaktım demek ki kullanamıyormuşuz
-
batsınlar lütfen, hiç uğraştırmayıp hemen herkese 1500tl havale yapmak varken böyle garip kararlar alıyorlar.
-
Arkadaşlar altungolddan digital hesaba havale şeklinde alındı mı sayaç işliyor mu ?
Pazaramadan hangi kuyumcu güvenilir , Ahlatçı vs var mı fikri olan ? Daha önce internetten altın vb. Almadım
Fiziki olarak Atasay iş bankası üye iş yeri biliyorum Atasay dan alan oldu mu?
Bankamatik kart dahil olan bir kampanyada saymama durumu olmamalı. Tekrar kontrol edebilir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X