Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
32
Favori
74.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki hafta içi Pazarama’da daha uygun olur mu altın fiyatları? Yani altın fiyatlarından bağımsız soruyorum bunu. Acaba hafta sonu diye mi pahalı satıyorlar? Bir de acaba kalan 10 bin lirayı %2 Pazarama puan için Pazarama’dan mı alsak yoksa %1 ekstra maxi puan için Altungold’dan mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • grandprix kullanıcısına yanıt

Hocam 100 gaming hangi kampanyadan geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sayaç ne zaman ilerliyor işlemden sonra ne zaman düşüyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Geçen ay Gaming kartla alışveriş kampanyası vardı, o yüzden yazdım, su anda yok

• magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Kimse fiyati bilemez, benim nakite ihtiyacım yok, tutuyorum, belki sızın vardır onu bilemem,
    İlk defa Pazarama yaptığım için bu şekilde yaptım, yoksa her türlü Altungold daha uygun

• grandprix kullanıcısına yanıt
    Üstad altın fiyatları her saniye değişir elbette. Ben acaba hafta sonu diye daha da pahalı mı diye merak ettim Pazarama’da. Mesela fiyatlar Pazar gecesi sabit kalsa Pazartesi sabahı mesai saatlerinde daha uyguna alamaz mıyız?

• bankamatik kart a pazaramadan altın alımında sayaç işledimi işlediyse hemen mi yoksa bir gün sonra mı işledi acaba

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hocam modalife alışverişi yaptım. Diğer kampanya işledi mobilya ve beyaz eşya 3000-100 olan. Ama bu henüz işlemedi anlamadım

• Sayaç ertesi gün işliyor panik yapmayın :)

• Erg0606 kullanıcısına yanıt
    Ben bankamatik kartla dün aldım pazaramadan bugün halen işlememiş sayaç normal mi

• Nakit yok, kredi kartina basvurayim diyorum. Kart aidatı konusunda is bankasinin tavri nasıl arkadaşlar?

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Maximum aidatsız kart alabilirsin

• p[R]omiSe kullanıcısına yanıt

Her kampanyaya dahil ediyor mu?

Her kampanyaya dahil ediyor mu bilmiyorum ama kampanyalarda genelde "İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları" dahil yazıyor.

• Sartlara baktim da, bu kampanyaya dahil degilmis mesela, ben sirf bunun icin alcam. Tahminim cakal isbank, aidatsiz karti coguna dahil etmiyordur. Yani bi garanti flexi, bi akbank free olamaz

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 2 Temmuz 2022; 22:48:4 >

Evet o ayrıntıyı atlamışım ben de aidatsız kullanacaktım demek ki kullanamıyormuşuz İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 

batsınlar lütfen, hiç uğraştırmayıp hemen herkese 1500tl havale yapmak varken böyle garip kararlar alıyorlar.

• Arkadaşlar altungolddan digital hesaba havale şeklinde alındı mı sayaç işliyor mu ?

Pazaramadan hangi kuyumcu güvenilir , Ahlatçı vs var mı fikri olan ? Daha önce internetten altın vb. Almadım

Fiziki olarak Atasay iş bankası üye iş yeri biliyorum Atasay dan alan oldu mu?

• mgorunmez85 M kullanıcısına yanıt

Bankamatik kart dahil olan bir kampanyada saymama durumu olmamalı. Tekrar kontrol edebilir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.