Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
32
Favori
74.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100 altungold nedir hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zoombye kullanıcısına yanıt
    Altungold altın sitesi, orada da %1 maxipuan veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Altungolddan aldım 15 kağıtlık 1650 puan kazandım. Şansıma günün en düşük zamanı almışım akşam bozdum 14500 liraya, eksiyi kapattım hemen. 1150 lira temiz para kaldı haber verene teşekkür ederim yoksa görmezdim büyük ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ag den sarikiz alirken digitalini nasil alacagaz 5gr sarikiz var ama fiziksel var. Kargola filan diyor hesaba aktarmak istiyorum. Bide haftasonu oldugu icin fiyat yuksekmidir hafta icini bekliyelimmi?

• Bir zamanlar gittigidiyor, hepsiburada, n11' den world, bonus... ile sarıkız alıp 50/500, 100/1000 tatlı tatlı puanlar kazanıyorduk. Hayal oldu hepsi de. Bilmem anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 2 Temmuz 2022; 12:21:29 >
  • grandprix kullanıcısına yanıt

Merhaba 100 gaming dediginiz hangi kampanya yardimci olabilirmisiniz?

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    gaming ve altungold a açıklama yapabişir misiniz

ag yi altunpuan olarak mi, yoksa direkt altin alip hesaba elektronik olarak transfer mi?

• Pazaramadan herhangi bir altın satın alsak oluyor değil mi? Satıcı kim olursa olsun önemli değil

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Altın transfer aldım

Hocam yeni üyeler transferden faydalanabiliyor mu? Açılış mesajını okuyunca kafam karıştı?

Bu bahsettiğiniz kampanyanın adı nedir? Denk gelemedim ben.

• Zoombye kullanıcısına yanıt
    MAXİMUM Pos u seçince %1 üye işyeri maxipuan veriyor

• pazarama maxipuanlari yine pazaramada altin alımında kullandiriyormu %10dan daha önce faydalanmadigim için soruyorum

Maximum mobilden bir kampanyaya katılmak gerekmiyor o zaman?

• Aklımdaki sorulara cevap verebilecek arkadaşa şimdiden teşekkürü borç bilirim. Daha önce Pazarama’dan hiç alışveriş yapmadım. İlk alışverişten %10 Pazarama puan ve %2 Pazarama puan için 5 gram altın alsam diyorum şu an için 5132,71 ₺. Altungold’da anlık 5 gram fiyat 5025 lira. Hafta sonu olduğu için mi fiyat bu kadar yüksek acaba Pazarama’da? Altungold’da altın rozetim var ve Pazarama alışverişinden eksik kalan tutarı Altungold’da değerlendirmek istiyorum ekstra %1 maxi puan ve hesaba havale avantajından dolayı. Var mı gözden kaçan başka bir durum? Daha mantıklı hale getirebilir miyiz yani?

• bu altın gold dediğiniz altıngold sitesinden mi alıyorsunuz, transfer dediğinizde direk altın hesabınıza mı yükleniyor nasıl oluyor ?

Pazaramadan daha önce hiç alışveriş yapmadım oradan alsam 5gram 5132 lira birde 5142 liraya var 3 sefer alsam buradan almamın bana artıları ne olacak, bu %2 %10 filan şeyler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 2 Temmuz 2022; 16:46:1 >
  • magicmouse M kullanıcısına yanıt
    aynı dediğiniz şekilde yaptım, dün akşam günün en yukseginden altın fiyatları kapandı
    5 Bin Pazarama,
    10 bin Altungold,

Bu şekilde bana daha avantajlı geldi

• SquidGame kullanıcısına yanıt
    Niye yararlanmasın ister MAXİMUM Kart, ister bankamatik kartı ile yapın, tek seçmeniz gereken MAXİMUM posu, hiç detaya girmeye gerek yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.