Dijital kod alıp satabilirsiniz nakite çevirmek için. Ahlatcinin onayladığı sipariş var mı halen bekliyor benimkiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (9. sayfa)
-
-
Dün verilen siparişi bugün kargoya verdiler, fakat uygulamada halen bekliyor yazıyor.
-
Maximillerle yapilan alisverisler gecerlimi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
altungold mu mantıklı pazarama mı anlamadım
-
Pazaramadan aldığım altını ahlatçı yolladı.
-
5'er gramlıktan 3 kez ardı ardına sipariş verdim.
300 tl pazarama maxipuan yattı.
500 tl maxipuan ilk pazarama alışverişinden bekliyorum (17 ağustosta yatacak)
1500 tl maxipuan evlilik kampanyasından bekliyorum. (2 ağustosta yatacak)
40 tl maxipuan e-ticaret kampanyasından bekliyorum (16 ağustosta yatacak)
-
Konu için teşekkürler.Pazarama da %2 veya %3 indirim oluyor muydu önceki aylarda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maximiles black karta e-ticaret 5000/200 mil kampanyası var, kartı olan varsa pazarama online alışveriş dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy-Go-Lucky -- 1 Temmuz 2022; 21:37:31 >
Maximum mobil üzerinden kampanyalara katıldım ama dikkat eden oldu mü bilmiyorum ama altın alışverişi yaptgimizda pazaramadan kuyumcu kategorisinde çıkmıyor elektronik olarak görunuyor buda kampanya kategorileri arasında değil en azından bende böyle oldu başka böyle olan var mı acaba
Kuyumcu olmasına gerek yok. Çünkü kampanya sayfasında…….. ve pazarama online alışveriş diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayrı günlerde yapınca e-ticaretten 120 puan geliyor değil mi?
Evet oyle ama ayri gunler icin beklemeniz gerekiyor altin fiyati cok oynak. Haftasonu zaten mesai saati disi oldugundan piyasa yukselecekti. Ben hepsini ayni zamanda yaptim. Ay sonuna kadar eticaret kampanyasini yine baska seylerde kullaniriz elbet.
pazaramayla opet ödegeç oluyo mu
Problemsiz şekilde.
Arkadaşlar Koçtaş geçerli olurmu bilgisi olan varmı ?
yapı market geçerse olmaz. ufak bir miktar alışveriş yapıp sektöre bakmak lazım
-
Dusunsenize burda iki ölücu birbirini buluyo kuyumcudan indirimli altin almak için evleniyor falan
Arkadaşım dediği gibi pazarama içinden Çorumludan sarıkız alımı ile e ticaret kampanyası birleşiyor mu. E-ticaret kampanyasında diğer kampanyalarla birleştirilmez diyor. Teşekkürler
E-Ticaret'e geçiyor pazarama
-
5100 Pazarama 5 Gr, Altungold 9.88 Gr. 9910 TL alışveriş dün itibariyle tamamlandı, sayaç sorunsuz çalışıyor, Altın biraz yükselirse kâr oranı artıyor.
1500
100 Pazarama
100 Gaming
500 Pazarama
100 Altungold maxipuan verdi
15000 e 2300 TL, çok güzel oran , imkanı olan yatırımlık bile tutsa ciddi kâr eder gibi geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X