Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
32
Favori
74.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazaramadan aldığım 5gr altın için e-ticaret kampanyasında 40-TL kazandığım sayaçta gözüküyor.

2. dediğinizde haklı olabilirsiniz çok detaylı hesap yapmadım.

• Pazarlamada yüzde 10 puan hala aktif mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk alışverişe özel

• pazarama uzerinden ahlatçı 5 gr aldim ama sayac ilerlemedi siparis onaylaninca mi ilerliyor ?

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var
    İnşaallah verirler diye umuyorum bende

• CMB34 C kullanıcısına yanıt
    Aninda işlemiyor+1 gün sonra işliyor

• emreyurt999 E kullanıcısına yanıt
    ayni gün 3 tane alsam sorun olmaz degil mi

• Altungold sitesinden altın alanlar hesaba ne zaman geçiyor? Yoğunluk var falan diyor ne kadar sürer ortalama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopsil kullanıcısına yanıt

Ben sabah aldım. Banka kuveyttürk. Whatsapp üzerinden de kredi kartı fotomu ve sipariş numarasını gönderdim (ilk siparişte böyle bir şey gerekiyor olabilir). Ancak hesabıma henüz yatmadı.

• maxipuanı min zararla nasıl çevirebiliriz ? %4 ile olan yer hariç başka var mıdır

• mct2002 kullanıcısına yanıt
    %4 den daha karlı olanı alışveriş olarak harcama yapmaktir.

• CMB34 C kullanıcısına yanıt

Son durum nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hesap kartıyla AG'den tek sefer de 15 bin alan oldu mu hesap kartıyla alışverişte miktar yükseldikçe bankalar kartı blokeye falan alıyor onun için sordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Tek seferde yapmadım hocam 3 parçaya bölerek yaptım sorun olmadı.Bankamatik kartı işlem limitlerini maximum mobil de görünmüyor müşteri hizmetlerini ararsanız günlük harcama limitini artırırlar sorun yaşamazsınız.Yanlış bilmiyorsam üst limit tek seferde 13 bindi değişmedi ise

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    9900₺ yaptım hocam bugün sorun olmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AG 10k altın transfer işlemim hala gerçekleşmedi. Sabah yapmıştım transfer işlemini. İşlemi gerçekleşmeyen başka arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort1923 -- 4 Temmuz 2022; 17:9:47 >
  • İlk alışveriş pazarama %10 maxipuan kampanyasındaki kazanılabilecek maksimum puan miktarı 500 tl idi. 150 TL yapmışlar.

Kampanyaya katılıp alışveriş yapanlar eğer 150 TL yatarsa aşağıdaki ekran görüntüsüyle itirazınızı yaparsınız.

EDIT: Sanırım ben yanlış kampanyaya baktım. Market siparişindeki %10 kampanyasının sınırı 150 TL imiş. Olsun. Bu da burda dursun. Ne yapacakları belli olmaz İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 4 Temmuz 2022; 17:42:57 >

• voldemort1923 kullanıcısına yanıt
    Hocam Cuma 17'den sonra Cumartesi, Pazar ve bugünün siparişleri biriktiği için gönderimde yoğunluk var bugün mutlaka göndereceklerdir tabi isterseniz yine arayıp sorabılırsınız ben saat 14'te aldım 16'da gonderdıler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 4 Temmuz 2022; 17:20:21 >
  • Sayın hocalarım çok teşekkür ederim çok faydalı bilgi oldu bir de bankaların blokesiyle uğraşmayalım tekrar çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 4 Temmuz 2022; 17:21:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.