pazaramadan aldığım 5gr altın için e-ticaret kampanyasında 40-TL kazandığım sayaçta gözüküyor. 2. dediğinizde haklı olabilirsiniz çok detaylı hesap yapmadım. |
Bildirim
pazaramadan aldığım 5gr altın için e-ticaret kampanyasında 40-TL kazandığım sayaçta gözüküyor. 2. dediğinizde haklı olabilirsiniz çok detaylı hesap yapmadım. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben sabah aldım. Banka kuveyttürk. Whatsapp üzerinden de kredi kartı fotomu ve sipariş numarasını gönderdim (ilk siparişte böyle bir şey gerekiyor olabilir). Ancak hesabıma henüz yatmadı. |
maxipuanı min zararla nasıl çevirebiliriz ? %4 ile olan yer hariç başka var mıdır |
Son durum nedir hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort1923 -- 4 Temmuz 2022; 17:9:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İlk alışveriş pazarama %10 maxipuan kampanyasındaki kazanılabilecek maksimum puan miktarı 500 tl idi. 150 TL yapmışlar. Kampanyaya katılıp alışveriş yapanlar eğer 150 TL yatarsa aşağıdaki ekran görüntüsüyle itirazınızı yaparsınız. EDIT: Sanırım ben yanlış kampanyaya baktım. Market siparişindeki %10 kampanyasının sınırı 150 TL imiş. Olsun. Bu da burda dursun. Ne yapacakları belli olmaz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 4 Temmuz 2022; 17:42:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 4 Temmuz 2022; 17:20:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 4 Temmuz 2022; 17:21:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |