İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (17. sayfa)
-
-
Sistemsel hata sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden çalıştığım yerde çoğu kişi hep eksideyim diyor 2 yıldır hiç avukata verildiklerine şahit olmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayni gün yaptigim 3x5000 yansimis atm kart ile almistim
dün pazarama online alışverişten bankamatik kartım ile ard arda 3x5gr almıştım.
%2 300TL pazarama maxipuan -ilk alışveriş- anında yattı.
%10 500TL pazarama maxipuan -ilk alışveriş- 17 Ağustos tarihinde yatacak.
Evlilik kampanyası 1.500TL maxipuan da bugün işledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 5 Temmuz 2022; 11:0:27 > -
Bu ag bayramda %1 kampanyasi yapacak mi acaba ona göre alsak mi beklesek mi çok kararsız kaldım ne dersiniz?
pazaramadan 5 gr aldım e ticaret kampanyasından 40 maxipun hemen gözüktü sonra bir 5 gram daha aldım ikinci 40 gelmedi aynı gün içinde alınınca gelmiyor mu ?
-
Aynı gün aynı işyeri kabul etmiyor ondandır
hadi ya, ikincisini iptal edip gece alsam bir sorun olur mu
-
Bilmiyorum hocam iptal süreci nasıl bilgim yok. Ama akşam fiyat artsa bir anlamı kalmaz ben olsam iptal etmezdim
3. alışverişi gece yapayım o zaman. Peş peşe 3 tane 5 gram alacaktım 2. alışverişte 40 gelmeyince 3. alışverişi yapmadım.
-
Bir tek o e-ticaret kampanyası sıkıntıya giriyor ard arda alınca
pazarama da haziran ayında yapılan alışverişlerde kazanılan maxipuanlar 20 temmuzda yüklenecek yazıyor, temmuz ayında yapılan alışverişlerde ne zaman yükleneceği yazmıyor bu konuda bilgisi olan var mı 500 lira ne zaman yüklenecek ?
-
17 Ağustos hocam
Merhaba kuyumcudan fiziksel altın almak istesem, maximun posu olma zorunluluğu var mı, herhangi bir kyumcudan olur mu?
Maximum üye işyerlerinden dediği için pos şartı var hocam
Ben birine sordum ortak pos dedi ama denemek lazım galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün yaptığım Pazarama alışverişim halen onaylanmamış. Bugün kargolanır diyordum, bakalım ne olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazaramadaki ahlatcı kuyumculuk çorumdan gönderim yapıyorlarmış, googleden aratınca kapalı çarşı çıkmıştı gelip elden alayım arefe bayram derken elime ulaşması uzun sürer dedim orası toptancı bayimiz kargo çıkışımız çorumdan yapılıyor yarın sabah kargo çıkışımız yapılacak cuma günü arefe yoğunluğundan dolayı ulaşamayabilir ptt ile gönderiyoruz dedi.
-
Ben de 5gr altın iki farklı günde pazaramadan alacağım ve bir de tatilbudur rezervasyonumun kalan 5200 tl ödemesi vardı onu yapacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X