Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
32
Favori
74.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi mesaj geldi, Ahlatcı kargolamış altınları. Aynı durumda olanların bilgisine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pazarlamada sipariş geçtim parayı çekti sipariş yok ortada nasıl sistemleri var bunların 🤬

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukatımsı kullanıcısına yanıt

bir gün sonra sayaçta gözüküyorlar diyorlar bende ona güvenerek aldım, yarın belli olur.

• catry C kullanıcısına yanıt

Altın alışverişlerinde iptal iade yok.

• Maximum mobilde akaryakıt alımı nasıl oluyor? Bilen biri anlatırsa sevinirim.

• catry C kullanıcısına yanıt

Ertesi gün işlendi bende

• kopsil kullanıcısına yanıt
    Plakanızı tanımlayın
    Görevliye mobil ödeme yapacağınız söyleyin
    Dolum bittikten sonra ( hemen öncesinde de dolum başladı diye bildirim gelir ) gelen bildirimi takip edip puan kullanımı da seçerek ödemeye onay verin

Bildirimi gelmezse dolum bittikten sonra Maximum mobil araçta öde seçeneğinden bekleyen ödeme seçip aynı şeklide ödeme yapabilirsiniz

Olası bir sorun çıkarsa diye yanınızda nakit yada kart bulundurmayı unutmayın, aynı ödeme bir daha gerçekleştirilemiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bundan 5-6 ay önce pazarama puanımı po istasyonında araçta öde olarak kullanmak istediğimde problem yaşamış ve en son pazarama market ve yemeksepetinde kullanmak zorunda kalmıştım. Her defasında teknik sebeplerden dolayı işleminiz gerçekleştirelemiyor hatasını alıyordum. İşbankasıyla görüştüğümde onlar da bir sorun olduğunu kabul ediyorlardı, o günden bugüne pazarama puanlı kampanyaları pek tercih etmemiştim, çünkü kullanabileceğiniz alan çok kısıtlı. Zannedersem sistemleri pazarama puan ile maksipuan ayrımını yapamıyor, hata veriyordu. Tabi ben petrolofisinde bu sorunu yaşamıştım. Başka istasyonlarda denemedim. Umarım artık sorunsuz ödeme oluyordur, çıktık bir yola bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 5 Temmuz 2022; 20:12:48 >
  • normal kuyumcular kredi kartına(tek çekim de olur) altın satıyor mu? o şekilde alsak işler mi(kuyum yazıyor ama)deneyen var mı?

• _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam lpg alimlari da dahil mi? Bilginiz varmi?

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Lpg denemedim hiç açıkçası

• İsmail D. kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz sorunu bende çok yaşadım hocam ama düzeltmişler sanırım dün opette 100 pazarama puanı sorunsuz kullandım.

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Lpg de dahil

• başar123 B kullanıcısına yanıt
    Yakıt alımının tamamı puanla ödeniyor mu yoksa belli bir oranda mı kullanılıyor. Puanlar elimizde patlamaz inşallah 😀

opette kullanmanızı tavsiye ederim. po' da çok sorun yaşadım.

• Şu anda alabilen var mı acaba pazaramadan altın? Sistem hata veriyor sürekli?

• Şu altın mevzusunu kapatsak mi artık 6 gündür herşey konuşuldu zaten. Az geriye dönün bakın edin. Komple sistemi kapatacaklar elimizde kalacak. Bazen keşke böyle iyi kampanyalar olmasa daha iyi olur diyorum.

Aldığım yakıtın tamamını puanla ödedim sorun olmadı

• mbeg44 M kullanıcısına yanıt
    Yarısı ergenlerle dolu. Bir iş yapıyorlar yaptıkları yetmiyor gibi Tüm türkiye’ye yayıyorlar ben simdi iş bankasına yazsam direkt aksiyon alsalar ne olur walla direk yüklemeler iptal olur cünkü iş bankası 2020 yılında bir kampanyadan ötürü kartıma borç yansıtmıştı. Cok pinti bir banka. Onun icin bir şey yapılıyorsa saklı yapılsın

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.