Şimdi Ara

İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
31
Favori
74.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk siparişte onay sürecleri var galiba, ben uzun zamandır müşterileriyim.

• Hocam pazaramadan hangi saticidan aldiniz
    Altin rozetin ne gibi avantajı oluyordu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam altingoldda nasil 3 hesap açıyoruz tc farklı 3 kişiden mi bahsettin yoksa hepsi senin hesabın mi?
    Pazaramadan almak zarar mi ilk 500tl %2 300tl de hesaba katarsak?

• Benimde ilk siparişim değil daha öncede kartımdaki süreli puanları nakite çevirmek için filan kullanıyorum. ilk siparişimde bendende kart fotoğrafını istemişlerdi yani benimde hesabım onaylı zaten ona rağmen bu kadar bekletiyorlar ilginç gerçekten..

• Hb cüzdan deneyen oldu mu? Ben 30 Haziran'da HB cüzdan yüklemesi yapmıştım,evlilik kampanyası sayacına işlemiş görünüyor

• Komik.Bu zamanda evleenebilen var mı ya?

• Arkadaşlar sorunsuz alışverişler, ag de 400tl nakite çevirme komisyon almayacak mi pazarama daha mantıklı sanki 🤔
    Agden hic işlem yapmadım fiziki altin alınıyor mu ordan yada gr altin olarak sanal alsak hesaba havalede de %4 keser mi?
    Altunpuani hesaba havalede mi kesmiyor? Yani altingolddan kesinti olmadan ne alabilirim fiziki mi?

• voldemort1923 kullanıcısına yanıt
    Pazarama 5gr 5k sanirim 400tl zarar nasıl oluyor digeri 10k da 400tl zarar iken🙄🤔

• zenmate kullanıcısına yanıt

Sabah yaptığım işlem henüz hesabıma geçmedi(kuveyttürk) arkadaşımın ilk kez kullandığı altungold hesabı 15 dk işinde altın hesabına geldi(akbank) belki bankalar arasında fark vardır. Çok fazla kere altungoldu kullandım daha önceden ne zaman geldiğine çok dikkat etmemişim mutlaka gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Altungold dan ilk defa işlem yapacağım maximum kredi kartı ile hesaba altın transferi oluyor mu? Eğer oluyorsa bunu daha sonra maximum mobilden taksitlendirebiliyormuyuz yoksa tek çekim mi oluyor ? birde kazanılan maxipuanları tekrar Altungold dan kullanabiliyoruyuz ? şimdiden çok teşekkür ederim

• Sipariş karttan çekildi ama pazarama siparişlerime düşmedi ben aramasam siparişin oluşmadığından pazaramanında haberi yok ama karttan çekilenide iptal etmiyorlar nasıl bir sistemleri varsa ben arayınca iade süreci başladı iade olunca tekrar sipariş vereceğim kampanyada bir sıkıntı olurmu bu durumu yaşayan var mı

• levmond kullanıcısına yanıt

Bende olanı yazayım. Pazarama'dan siparişi verirken ödeme hatası verdi, anında çekti iade etti ücreti. Daha sonra tekrar sipariş oluşturdum. Kontrole ettiğimde barem -5000 lerdeydi. Bir gün sonra kontrol ettiğimde o 5 binin silinmediğini gördüm. Şu anda kayıt açtım bakalım nasıl dönecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RecepB10 R kullanıcısına yanıt

Direk arayın hocam beklemeyin geç dönüyorlar 0850 724 7976

• VolkanCOO kullanıcısına yanıt
    Burdakilerin hepsi 2.ye evleniyor.

• İsmail D. kullanıcısına yanıt

Evlenip eşya düzemeyenlerde var. Hatırlatırım.

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    Kampanya iadeleri yatmadan hiçbir işlem yapamazlar, boşa uğraşmayın, sayaç bilgilendirme amaçlıdır, siz şartlara uygun harcama yaptıysanız ve puan vaadedilen günde yatmadıysa, 1500 Tl maksipuanın yatması gereken günden sonra kayıt açmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 6 Temmuz 2022; 15:59:43 >
  • Bende sabah sipariş verdim hızlı gelmesi için mesai saatleri içerisinde sipariş verdim ve hala göndermediler dürüst bir satıcı değiller. Bazı satıcılar mesai saatleri içerisinde verilen fiziki altın siparişlerini 2-3 saatte paketleyip kargolarken bunlar dijital bir ürünü 5-6 saattir göndermiyorlar.

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Altungold işlemini yaptım. O gerçek değer. Ancak diğer gram altın henüz gelmedi. Gelince de mahalle kuyumcusunda bozduraxaüom. Tahminen 400 zararım olur. Mahalle kuyumcuları al sat makasları çok açık.

• zenmate kullanıcısına yanıt

Bende aldım altungold'dan Ziraat bankasına 45 dakikada geldi hocam başka bir problem olabilir sizinkinde

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Pazaramadan alamk değil almamak zarar bence :)) Aracı olan bir kişi pazarama puanlarını yakıt alarak nakite çevirebilir hem de.. Artı 2 veye 3 hesap ile 3 tane 500 pazarama puan kazanmak var  

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.