< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (22. sayfa)
-
-
Biten birşey yok dostum, celallenme.
-
ne oluyor ya, neden bu panik biri açıklasın bari
-
dün 12.15 de bankamatik kartıyla ag dan yaptığım alışveriş hayla sayaca yansımamış. inşallah yoğunluktan geç kalmıştır.
-
yine yeni bir gelişme olunca onu bunu suçlayan tiplemeler konuya doluşmuş.
Bu tür tipleri kafayı kuma gömüp görünmediğini düşünen deve kuşu hikayesi geliyor.
Bunlar sanıyor ki, hiç kimse buraya yazmasa ama herkes bu işlemleri yapsa , böyle avantajlar sonsuza kadar devam eder diye saçma sapan düşünceleri var.
Kampanyayı yapanın salak ve kendilerinin en zeki olduğunu düşünüyor.
Deve kuşu yazdık ama bence devekuşu daha akıllı bir hayvan. Çokda sevimli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sayac da ilerlememiş. Biraz bekleyelim ilerler belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayacın işleme saati değişiyor. Kendi hesabımdan yaptığımda saat 12 civarında sayaç ilerlemişti. Kardeşimin hesabında ise dün 10 civarında sayaç ilerlemişti. Panik olacak bir durum yok diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 sayfadır aslında aynı şeyler yazılıyor 1: pazarama, 2: Ag herkes sonuçları yazmış yine de şu kadar kazandım müşteri hizmetlerini aradım sordum gibi olaylar oluyor, gerçekten buraya yazınca kampanyalar kayboluyor bunun 20 örneğini yaşadık fazla yazmayın yapın geçin
Maximum Mobil, alışveriş uygulamasına döndükten sonra uygulamayı silmiştim ve en az bir yıldır İş Bankası'nın herhangi bir kampanyasına bakmıyordum bile. Burada komboları görünce kampanyaya katıldım. Bir arkadaşıma söyledim, o da iki farklı İş Bankası kartı ile kampanyaya katıldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acmicaksin başlık maslik kardeşim inşallah ders alınmıştır.
Kampanya şartlarına göre kuyum ve pazarama alışveriş dahil. Sayaç er ya da geç ilerleyecektir ortada aksi bir işlem yok sonuçta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu kaldırılsa daha iyi olur sanki, yapan yaptı
İnşallah ag den islem yapanlara puan yatmaz. Bende yaptım yanlış anlamayın ama bizim bu aşırı ileri zekalılar zarar etmediği sürece akillanmaz
Panik atak olanlar böyle kampanyalara girip ortalığı bulandırmasın yahu. Adam ag den alış veriş yapıyor, yazıyoruz burada sayaç işliyor diye, kendini alamıyor bide müşteri hizmetlerini arıyor. Takıntılı. Yahu sabırsız adam girmesin böyle işlere
-
Üstadım aynen öyle panik adam işi değil bu işler
Yeni e ticaret yasası 1 Ocak 2023 te yürürlüğe girecek diye belirtilmiş resmi gazetede boş yere panik olup yaygara kopartıyorlar.
benim sayaç işlemedi, beklemedeyim. Kampanya kurallarında yazanları yaptık sonuçta.
şimdi ablamı iş bankası hesabı açtırdım, oda kampanyadan yararlanacak. Kampanyaya katıl deyince kredi kartınız yok diye hata mesajı almış; katılım yapamıyor.
Şartlarda bankamatik kartı geçerlidir diyor değişmemiş. Heralde hesabı yeni açtığı için bu şekilde ?
-
Açık statüde kart olması lazım. Uygulamanın içerisinden sanal maxi para kart üretsin.
-
Konusu değil ama doğru bir karar alınmış bence. Her önüne gelen e-cüzdan açıp e-ticaret işine giriyor ama kullanıcı en ufak bir sorun yaşadığında haftalarca bekliyor çünkü destek sağlayacak bir altyapıları bile yok. Mesela geçen gün Pazarama üzerinden e-pin aldım ama satıcı eksik gönderdi durumu satıcıya yazıyorum adamlar cevap vermiyor Pazarama desteğe yazdım onlarda eksik yok deyip aradan sıyrılmaya çalıştı. Şimdi günlerce adamlara durumu anlatıp sorunu çözmek için uğraşacağım.
-
Hocam nasıl bir cümledir bu ayıp yav kalk 2 de göbek at bari
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Altın rozetle altın 4-5 lira daha ucuza altungoldda. Pazaramdan ahlatcidan aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X