Şimdi Ara

iş bilgisayarı toplama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Cevap alabilmek için konuyu biraz değiştirdim)
    Biraz araştırma yaptım.Oyun oynanmayacağı için şu an ekran kartı eklemedim. Yalnız elimde hd5770 ekran kartım var bu sistemde çalışır mı acaba?
    İşmecilerde ön bellek benim bu çalışma şeklime artı sağlar mı? Ryzen 5 35mb. Yoksa ryzen 5 2600 de alabilirim ondan gelecek fiyat farkını istemde başka bir parçaya aktarabilirim.Çoklu işlemci sebebi ile amdnin bana intelden daha iyi olacağını düşündüm. Ama yanlış bir bilgi ise bu konuda da fikirlere açığım. Monitör ihtiyacım yok. Oyun oynamayacağım için bu tür sistem toplamada sizlerden bilgi almak istedim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkürler.
    Bir siteden montajı yapılmış almak istiyorum.

En büyük sorun benim için anakart seçimi . Biraz daha ücret verebilirim ana kart için. Oyun oynamayacağım için gerek yoksa başka bir ürünede verebilirim. 3,500 e kadar çıkablirim bütçede

soğutucuyu başka yerden alacağım.
    İşlemci
    1 x AMD Ryzen™ 5 3600 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci(WraithStealthSoğutuculu)1.139,07 ₺ + KDV
    Anakart
    1 x Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart (Ryzen 3000 Serisi Uyumlu Versiyon)416,07 ₺ + KDV
    Bellek
    1 x Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz SINGLE XPG GAMMIX D10 RED Ram (AX4U320038G16-SR10)446,22 ₺ + KDV
    Kasa
    1 x Dark Diamond PRO 500W 4x12cm RGB Full Akrilik Ön ve Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPRO500)440,19 ₺ + KDV
    Arctic Freezer 34 Esports Kırmızı CPU Soğutucu 260 tl
    ssd hard diskim var elimde o sebeple almayacağım.
    TOPLAM:3,200 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphanos -- 22 Ocak 2020; 10:2:8 >

• İşlemci olarak Ryzen 5 3600 ya da ikinci el Ryzen 7 2700X alınabilir.Ekran kartı olarak RX570 ya da RX580(İkinci el) alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Peki ram ve ana kart önerisi alabilir miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana kart için bütçem 750 tl .

Isınma sıkıntısı olmayan iyi bir ana kart öneriniz var mıdır acaba
  • Araştırdığım kadarı ile böyle bir sistem oluştu. Bu sistem üzerinden sizlerden yorum alabilir miyim. Yanlışlık olmaması adına daha önce belirttiğim gibi oyun oynanmayacak. Uygun fiyatlı kasa ve psu ile (ilerde de oyun oynanmayacağı için yüksek what bir şeye ihtiyacım olmadığını düşünüyorum.)Birde uygun fiyatlı bir soğutma standart o.c yapabilirim. Şimdiden teşekkürler yardımcı olacak arkadaşlara . Bütçede 3.250 tl civarı

İşlemci:ryzen 5 3600
    ana kart:MSI B450 Tomahawk
    Ekran kartı elimdea var hd5770 . Bu sistemle kullanabilir miyim?
    Ram:GSKILL, DDR4-3200Mhz 16GB (2x8GB) DUAL
  • alphanos kullanıcısına yanıt
    2700X alabilirsin

www.teknofiyat.com
    2700x - TeknoFiyat
    http://www.teknofiyat.com/?search=2700x
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    merhabalar peki bir sorum olacak

Bu işlemcinin ön belleği 20mb diğerinden az benim çoklu program çalışması için bu önbellek önemli midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 PC Toplama Tavsiye (YARDIM)
    geçen yıl önce açıldı
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphanos

merhabalar peki bir sorum olacak

Bu işlemcinin ön belleği 20mb diğerinden az benim çoklu program çalışması için bu önbellek önemli midir?
    çoklu görevlerde ön bellek önemli olsa da çekirdek sayısı daha önemli
    ben alternatif olarak hatırlattım seçim sizin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.