Hangi yetkinliklerin var hocam? Kac yabanci dil biliyosun, hangi programlari cok iyi derecede kullanabiliyosun? Herhangi bir sertifikan, is yetkinligi belgen var mi? Nerelerde staj yaptin? Okurken hangi meslege yonelmeyi dusunuyodun hangi alanlarda ders aldin, kursa gittin? |
İş bulamıyorum (2. sayfa)
-
-
Segem sertifikam var netsis ön muhasebe programını biliyorum 6 ay bir şirketin finans departmanında staj yaptım şu an spk 1 sertifikasını almaya çalışıyorum ama neye yarar görende sanacak her iş bulanın üst düzey yetkinlikleri var geçin artık şu kendini geliştir ayaklarını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de onu diyorum size göre iyi olabilir. Fakat size göre iyi olunca sizin emriniz altındaki kişileri belki yönetemeyeceksiniz ben onu kastediyorum. Bu mesleğe girmeden önce ne kadar yetkinim diye düşünmeniz lazım. Altınızdaki kişilerin hayatından siz sorumlusunuz. Onu göze almanız gerekli. Sırf size göre subaylık avantazjlı diye seçmemelisiniz. Burada ordunun düzenini de düşünmeniz gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73F889880 -- 15 Şubat 2023; 14:9:45 >
Subaylığı yapanların yüzde 90 ı işsizlikten yapıyor zaten kanka bunları düşünen yok yani
Hocam okuduğunu bölüme baktımda kontejanı bile dolmamış bu sene. Okurken ne düşünüyordunuz ki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi benim bölümdemi problem yani diğerlerinde bol bol iş var yani
Staj yaptigin sirkete neden devam edemedin? Muhasebe tecruben varsa SMMM stajini baslatmayi dusunmedin mi dostum o da guzel bir baslangic olabilirdi.
Sartlar zor seni suclamiyorum ama madem 2 senedir is bulamadin "biraz daha" kendini gelistirmen gerekmez mi? Is bulanlarin neye gore is buldugunu dusunuyosun? Herkes tanidik araciligi ile mi buluyo yoksa sans mi sana gore? Yanlis anlama bakis acini anlamak icin soruyorum.
-
Bende onu anlamıyorum iş bulanlar neye göre buluyorda ben bulamıyorum ki benden kötü olupda iş bulanlar var iyi olupta bulanlarda var benim demek istediğim bütün sorun ben değilim biraz daha kendimi geliştirmek için paraya ihtiyacım var bırak kursa sınava para vermeyi üstüme kazak almaya param bile yok zor durumdayım bu durumda kendimi nasıl geliştireyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 15 Şubat 2023; 14:24:13 >
genel olarak seninki gibi çok düşük puanlı bölümlerde iş olmuyor. Daha iyi bölümlerde iş var genelde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes öyle diye sizin de mi öyle olmanız gerekir? Herkesin vicdanı kendinedir.
Tamam kanka oldu bitti ne yapalım yaptık bi hata ne yapmamı bekliyorsun herkes tıp hukuk mu kazanacak
Cok zor dostum anliyorum seni, muhasebe gecmisin de varmis, hic yaninda calisabilecegin bir muhasebeci var mi? Genelde eleman ihtiyaci olur, gerekirse stajyer gibi baslarsin, evrak al getir gotur 1-2 giris yaparsin sisteme zamanla kendini begendirir kalici olursun, baslangic her turlu zor ama sonra yukselme sansin da var. Zamanla SMMM staj sinavina hazirlanirsin, sinava girersin, mali musavirlik belgeni alirsin sonra zaten yolun acik olur.
Ben de SMMM ile basladigim icin aklima gelen yol bu, subaylik - askerlik zor isler bilgim yok baska yollar icin ne yazik ki.
-
Tanıdığım muhasebeci yok yaşadığım şehirdede pek iş imkanı yok zaten olanlarda tecrübe ve bayan arıyor evde boş boş oturuyorum para yok pul yok gelip burda tuzu kuru adamlar yorum yapıyor benle aynı durumda olanlar beni anlar
Kanka benim şu anki psikolojimi bilmiyosun 2 senedir işsiz kalmak bende neler oluşturdu bilmiyosun o yüzden anlayamazsın beni
Sen ne planliyodun okurken, ne ters gitti? Yasadigin sehiri biliyosun, okudugun okulu biliyosun hayat planin neydi? Hangi alternatifleri denedin de olmadi? Turkiye gercekleri ne yazik ki yasadigin durum, zamaninda ona gore plan yapmayinca caresizlige kapiliyosun. Ileriye donuk olarak subaylik ve polislige odaklan, belki bekcilik vs yaparsin bi sekilde bi ise girmeye cabalaman lazim.
-
Kanka 29.donem pomem sonucunu mu bekliyorsun?
diğer insanlar gibide benim iş bulma hakkım yokmu haram para kazanmak istemiyorum hırsızlıkta yapacam demiyorum sadece iş istiyorum bu normal değil mi
Torpil olsa da almazlar eğer holding sahibi yoksa. Ben orta düzey yöneticiyim, bu profilde birinin işe alınmasına vesile olsam beni atarlar.
-
sen evkur da müdürmüydün öyle hatırlıyorum ?
-
Hayır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X