Şimdi Ara

İş bulamıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
5.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bulamıyorum. Herkes gruplaşmış, gruplaşmasalar bile sana fazladan iş kitlemeleri mi dersin, dedikodu mu dersin, ayağını kaydırmaya çalışmaları mı dersin her şey var. Patronlar zaten sadece paraya ve yapılanlara bakıyor. Arka planda kim kimi düşman bellemiş haberleri yok. Profesyonellik yok. Empati yoksunluğu ve hödüklük var bu ülkede. Tavsiye veremeyeceğim, ben de aynı durumdayım aşağı yukarı. Umarım daha iyi oluruz. Sana belki tek tavsiye verebilirim, özellikle bu ülkede hizmet sektörüne dahil olma. Dahil olursan geçmiş olsun. Hayatın biter, aldığın para bile seni tatmin etmez. İnsanlarla uğraşmak zaten zor bir şey, ama bizim ülkede ekstra zorlaşıyor o durumlar...

• ulasbayramli kullanıcısına yanıt

Bölüm ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ayni durumdayim bu yastan universite okusak acaba faydasi falan olur mu diye dusunuyorum.Yas oldu 32.Saglik falan alanlari nasildir acaba kafam com karisik ne yapacagimi bilmiyorum.Magazacilik gibi sektorlere bile basvurdum geri donus yok.Cildirmama az kaldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bence kendi işinizi kurmayı deneyin. başka çare yok.

• ulasbayramli kullanıcısına yanıt

Hocam çok iyi anlatmışsınız, ne yazık ki böyle. Sadece hizmet sektörü değil. Beyaz yakalı da olsan durum bu. Firma ne kadar kurumsal olursa olsun. Sanki dolarla maaş veriyorlarmış gibi karşılık beklemeler :) Özellikle kızların olduğu ortamlarda (erkeklerde yapıyor ama o kadar değil) inanılmaz bir dedikodu, hasetlik, empati yoksunluğu (sanki herkesin mükemmel bir hayatı var. Sanki herkes özel üniden mezunmuş gibi) bir hava, hödüklük (ben buna ortadoğu insanı diyorum.) Bunları bildiğim için bir yandan iş aramak bile gelmiyor içimden. Evden çalışıyım diyorum. Lan sürekli komşular gelip gidiyor. :)

Soranlar ne iş yapıyorsun, nerde çalışıyorsun diye sorunca bir cevap veremiyorum aq :) Evden çalışıyorum diyince diye işsiz damgasını yiyorsun.

Diğer yandan asosyal oluyorsun, sosyal bir ortamın olmuyor. Ne bileyim ofis ortamının en büyük artısı bu bence. Ama türk iş kültürü çok kötü bana göre.(Yoksa bana denk gelen firmalar mı hep öyleydi bilmiyorum.)

• StallionTR S kullanıcısına yanıt

Bugün bir mülakattan daha olumsuz dönüş aldım ne yapacam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim

• berkaycan9191 B kullanıcısına yanıt

ne mezunusunuz

• Memleketim Kütahya'da okumuşun, Kütahya'da nereleri gezdin ?

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Aizonai ve dumlupınar şehitliği

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Döner Gazinoya, Ulu camiye ve Yoncalı kaplıcalarına gittiniz mi ?

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Gittim kanka

Duymuşundur, bende aslen Tavşanlı ilçesindenim, nerede yaşıyorsunuz ? Ben İstanbul'da yaşıyorum ve 3 senedir ŞOK marketlerinde kasiyer olarak çalışmaktayım, ŞOK'ta çalışmak istersen size yardımcı olabilirim

• berkaycan9191 B kullanıcısına yanıt

Ne okuyacaksın saglikta is bulunur illakide genç isterler bir suru yeni mezun saglik meslek lisesi, saglik myo falan var sana bana sıra gelir mi ? bilmiyorum. Özel sektorde tutunmasi zor yalan dolan entrika uckagir ceviremeyince biz senin performansini begenmedik soyle boyle deyip gonderiyorlar. Son çare evi terkedip sokakta yatacagim barinma evine siginacagim inan sabredecek gucum kalmadi belediyenin aşevi var oradanda yemegimi yerim. Psikolojikman yoruldum valla orada burada calis simdi bu deprem olayida cikti is sahalari iyice kuculdu sana bana.

• StallionTR S kullanıcısına yanıt

Stallion sen kac yasindasin ? Ben 30 oldum yoruldum valla yasamaktan inan yoruldum.

• Konu sahibinin haklılık payı var ancak ülkede herkes kendini kandırma eğilimde.

Çoğunuzun okuduğu bölüm ve üniversite kötü. Zaten işverenin gözünde buradan eleniyorsunuz. Belli başlı üniversiteler dışında bence okumak gereksiz. Kaldı ki üniversite mezunu olup da yabancı dil bilmemek çok büyük eksiklik. Ülke 85 milyon olsa da 10 milyon dil bilen çıkmaz. Bunu da geliştirmeniz lazım. Hatta üniversite okumaktan daha önemli bana göre. En özel konu ise network konusu. İstediğiniz yerden mezun olun, sağlam bir network yoksa iş bulmanız çok zor. Yani Avrupa ve ABD'de de bu durum geçerli. Orada da öğrenci konseyleri oluyor. İnsanlar fırsat bulup kendini gösteriyor. Çok büyük etkisi var. Çevresi olan adam her zaman her yerde artıya geçer. Bundan ötesi yalan.

Son olarak, her ne kadar ifade edilmese de, ülkemiz insanın genel anlamda profili son derece düşük. Yıllardır İstanbul'da yaşamasına rağmen Yozgat mantığı ile hayata bakanlar var ve üniversite okumak bu insanlara bir şey kazandırmıyor. Anatomik anlamda da toplumun yapısı bozuk. Sokağa çıkın bakın, eli yüzü düzgün çok fazla insan göremiyorsunuz. Zaten fiziksel anlamda iyi bir yapınız varsa dikkat çekersiniz. Tipten direkt elenen dünya kadar insan var. Her insanın spor yapması ve kendine özen göstermesi gerekiyor.

• Abi zaten hata ettim bu bölümü bu üniyi okumakla zaten çevrem tanıdığımda yok gariban bi ailedeyim yabancı dil öğrenmek istiyorum ama gerçekten artık hiç hevesim kalmadı yaşamak bile istemiyorum herşey anlamsız geliyor bide şimdi iş ilanlarını depremzedelere açmışlar hepten iş bulamicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 18 Şubat 2023; 16:31:33 >

Hem bir şey yapmamış son kendini geliştirmek için hala da bahanelere sigoniyorsun.

Senden bir cacık olmaz malesef torpilin yoksa iş bulamazsin

• üniversiteyi boşuna mı okudu iş bulamayacaksa!

• 19k maaş + remote + öss ve multinet + 0 bench press + 6-7/10 tip + Taze mezun + Beyaz buğday arası ten rengi + Düzgün diksiyon + Aile yanında yaşam + 0 sevgili

Nasıl hocam gelecek vaat ediyor muyum yoksa it miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

araban yoksa itsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.