iş bulmak için napabilirim?
-
-
Github'ını çeşitlendirmek için çalışabilirsin. Tecrübesiz kişinin github'ına bakarlar orda ki projelerinde kullandığın diller, design patternler önemlidir. En iyi şekilde vitrinini doldurmanı tavsiye ederim. Boş takılmaktan iyidir yapacağın 1-2 ufak proje hem seni de geliştirmiş olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zurna koleksiyonu yapman lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sana torpil yapabilecek kisiler bul
Tanidigin tum is arkadaslarina haber sal
Tüm tanidigin isverenlere zenginlere esnaflara haber sal
Çevren yoksa sadece amele olarak ise alirlar somurur somurur atarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 29 Temmuz 2024; 14:5:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen o kadar 4 yıl fakülteye git gel yap o yolu çek sıralarda dirsek çürüt ders geçmek için kütüphanede sabahla yıllarını harca. 2 yıllık açıktan okumuş ön lisans mezunu tekniker iş bulamamanla alay etsin. Hayat çok garip ve acımasız
-
İş bulamamasıyla değil.
Tavırlarıyla dalga geçiyorum.
30 tane repom var githubda + 2 yıl iş deneyimim var 6 aydir işsizim
-
sanırım ilk 3 tavsiyen tek bir gerçek ile yıkılıyor : ÇEVREM, TANIDIGIM, ARKADAŞIM YOK. :)
4. madde için de amele olarak bile almazlar burger kinge başvurdum red yedim.
neden yaşıyorum ben?
-
Ek olarak açıktan okumadım önlisansı. Örgündü.
-
Size laf çarpıtmak için yazmadım emek ve şans etkiliyor tabi lakin lisans diplomasının fazla okumanın önemi kalmadı misal insanlar devlette iş bulamadığı için lisans diplomasını iptal ettirmeye çalışıyor bazı bölümlerde ön lisanstan atanmak daha kolay tıbbi sekreterlik gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 29 Temmuz 2024; 14:25:51 > -
Bim a101 şok migros onlara basvur knk
Ben de o yöne gidiyorum
Taksici de olmak var kafamda
Çünkü kimse üstünü başını kirletmek istemiyor. Herkes beyaz yaka olmak istiyor.
Ben beyaz yaka olsamda mavi yaka gibi işteyken üstümü başımı çok kez kirlettim stajdayken.
Dünyada yazılım sektörü doydu. İstihdam fazlası var. Bilişim sektörü doydu. Kendini geliştiren iyi yerlere gelir yeni teknolojilere bakmakta fayda var.
Adam gidip hindistandan, araplardan göçmen yazılımcı çalıştırıyor sigorta yapmamak için freelance iş veriyorlar.
Size neden iş versinler? Adam ucuza iş yapan eleman bulmuş zaten sigorta bilmem ne derdi yok.
He ben lisansa mühendislikte tamamlamayi çok başka sebeplerden istiyorum. Yoksa CV'de dursada durmasada çok bir şeyi değiştirmeyecektir. Farklı yan haklar açabilir en fazla.
Bir sektörün doygunluğunu ne kadar taşeronunun taşeron olduğundan anlarsınız. Çalısanlara az ödeme yapılır ve bu durumda maaş taban fiyata çekilir ve işler, sürecler ok gibi hale gelir.
Bugün ISS'lerin, teknoloji şirketlerin rezil bir destek hattı olmasının sebebi bile budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 29 Temmuz 2024; 14:30:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
online başvurulara bakmıyorlar
yüzyüze gidip başvuramam zaten onu yapabilcek ve oyle bi yerde çalışabilcek kadar alfa olsam bu pozisyona düşmezdim
-
hocam istediginiz iş olmasa bile en azından para kazanıp hayatınızı sürdürebilmek için bir planınız var. şunu yaparim diyorsunuz. yani alfalık var hocam sizin içinizde de.
benim ise boyle bir planım yok tamamen aileme mahkumum. bana getirisi olan hiçbir şeyde becerim yok ÖLMEK İSTİYORUM
İNŞALLAH BUGÜN ÖLÜRÜM :D
-
Knk vatan teknosa mediamarkt falan almaz mi seni?
Ben oralarda calismak isterdim omg düşünsene bütün gün teknoloji ile ic icesin en yeni urunleri belese denersin surekli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- beni kimse almaz
- ben orda calisamam kod yazmaliyim ben
-
Bi dene omg bu kafayla garson bile olamazsın
Antalyada suan garson 25k + tip aliyo bu arada
Konuda ismi gecenlerin disinda ki buralara da ha diye giremezsin bence siraya alirlar sinarlar denerler sonra cikma seviyesine getirip bos sikintili adam yav der gecerler, iletişim bayileri, MC donalds, popoeyes gibi yerler dışında iş bulmak için ya thashock olacak ya einstein ile akrabalık zekasal yakınlık olacak bu kadr basit
olamıycam zaten .
boşuna mı inşallah ölürüm diye dua ediyorum her gun?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sen o kadar 4 yıl fakülteye git gel yap o yolu çek sıralarda dirsek çürüt ders geçmek için kütüphanede sabahla yıllarını harca. 2 yıllık açıktan okumuş ön lisans mezunu tekniker iş bulamamanla alay etsin. Hayat çok garip ve acımasız |
Zurna koleksiyonu yapman lazım.
|
Benzer içerikler
- diş hekimleri hipokrat yemini eder mi
- dambıl nerede satılır
- psikolojik mide bulantısını atlatanlar
- doğum tarihi öğrenme
- eft ile borç para verdim alamıyorum
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X