Bildirim
İş görür oto radyo önerisi
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pioner mvh 150ub mevcut elimde. Yaklaşık 1 sene önce aldım evde kullanmak için fakat anfiden direk aux girişiyle pcye bağladığım için gerek kalmadı bir iki kere kullandım. Şuan mevcut fiyatı ve özelliklerine bakabilirsin netten. Ben anten girişine ufak bir tel bağladığım halde gayet iyiydi radyosu. Anfi çıkışlarından teki çalışmıyor ona da anfi dönüştürücü taktık sorun olmuyor. Ha anfi kullanmıyorsan problem yok normal çıkışları çalışıyor. 0 almak istersen de tavsiye edebilirim. Biraz daha uygun istersen bendekini de satabilirim.
Bir de gidip goldmaster navitech veya piranha alana kadar iyi markaların alt segmentlerini almak daha doğru tercih olur kanısındayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benparker -- 10 Şubat 2016; 22:06:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X