Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

İş görüşmem kabul edildi (assistt)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
74.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mülakat olumlu sonuçlandı yarın 25 günlük eğitim sürecine giriyorum. assistt de (adsl çağrı merkezi) işe başlıyorum. işsizdim 4 aydır ilaç gibi geldi

• Yapay Zekanın Yanıtı

İş Görüşmen Kabul Edildi: Sonraki Adımlar

İş görüşmenizin kabul edilmesi, potansiyel bir işe alım sürecine doğru attığın önemli bir adımdır. Bu heyecan verici zamanda, işe alım süreci hakkında bilmen gerekenleri burada bulabilirsin.

Değerlendirme Süreci

Görüşme sonrası, şirket seni daha fazla değerlendirmek için zaman ayıracaktır. Değerlendirme süreci, görüşme notlarının incelenmesini, referans kontrollerini ve belki de ek görüşmeleri içerebilir. Süre, şirketin büyüklüğüne, mevcut iş yüküne ve aday havuzunun büyüklüğüne bağlı olarak değişebilir.

Mülakat Sonuçları

Değerlendirme sürecinden sonra, şirket seni işe alıp almama konusundaki kararını sana bildirecektir. Bu genellikle e-posta, telefon veya mektup yoluyla yapılır.

İşe Alım Süreci

İşe alınırsan, şirket seni işe alım süreci hakkında bilgilendirecektir. Bu, teklif mektubu, geçmiş kontrolü, uyuşturucu testi ve eğitim programı gibi adımları içerebilir.

Skype Mülakat Soruları

Görüşmen çevrimiçi olarak Skype veya benzer bir platform aracılığıyla yapıldıysa, bu platformlara özgü yaygın mülakat sorularına hazırlanmak faydalı olabilir. Bunlar, teknik becerilerinden iletişim yeteneklerine kadar çeşitli konuları kapsayabilir.

Skype Görüşmesi

Çevrimiçi bir görüşme sırasında profesyonel görünmek ve iyi bir izlenim bırakmak önemlidir. Uygun şekilde giyin, iyi aydınlatılmış bir alanda konumlan ve sessiz bir ortam sağla.

Eğitim Süreci

İşe alındıktan sonra, çoğu şirket yeni çalışanlarına belirli bir eğitim sağlar. Bu eğitim, ürün/hizmet bilgisi, şirket politikaları ve prosedürleri ve teknik beceriler gibi konuları kapsayabilir.

İş görüşmesinin kabul edilmesi, bir iş bulma yolunda önemli bir dönüm noktasıdır. Yukarıdaki bilgilerin, işe alım süreci boyunca kendine güvenmene ve başarılı olmana yardımcı olacağını umuyoruz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayirli olsun,Allah utandirmasin.
  • Ne mezunusun acaba?
  • Yeni işinde başarılar...
  • üni mezunuyum ama teknik bilgi arıyorlar .lise mezunu ya da 2 yıllık uni mezunu olman farketmiyor. 2 kez mülakata çağırdılar görüşmeler v.s klavye testleri bi ton prosedür. sonunda başlıyorum işe
  • hayırlı olsun ttnet çagrı merkezındemı calısıyorsun ya ben sana kullanıcı ısmımı fılan versem su 15 gb yi geçince düşmese bi ayar çeksen
    Birde ilk zaman 8 mb de ıken sonradan hıc sorun olmamasına ragmen 4 mb te düşürdüler onada bı ayar çek sen abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

hayırlı olsun ttnet çagrı merkezındemı calısıyorsun ya ben sana kullanıcı ısmımı fılan versem su 15 gb yi geçince düşmese bi ayar çeksen
    Birde ilk zaman 8 mb de ıken sonradan hıc sorun olmamasına ragmen 4 mb te düşürdüler onada bı ayar çek sen abi

BİSMİLLAH eğitim süreci bi bitsin. daha yarın 25 gün kurs alcam iş ile alakalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ADSL çağrı merkezi mi?
    Başta hayırlı olsun sonra ise Allah kolaylık versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 27 Eylül 2010; 23:02:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

ADSL çağrı merkezi mi?
    Başta hayırlı olsun sonra ise Allah kolaylık versin

saolasın paşam
  • mayış ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlleinMann -- 27 Eylül 2010; 23:28:52 >
  • eğitim süresince asgari ücret ama faal olarak çalışmaya baslayınca 1000tl oldugunu söyledi çalışan arkadaşlar prim v.s katkısı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

eğitim süresince asgari ücret ama faal olarak çalışmaya baslayınca 1000tl oldugunu söyledi çalışan arkadaşlar prim v.s katkısı ile

hayırlı olsun..sana bir kaç bilgi vereyim..yöneticilerinle dini konularda konuş cuma namazlarını aksatma..müdürlerini gördüğünde selamınaleyküm de.. bak gör en kısa zamanda nasıl terfi edeceksin benden söylemesi..
  • mülakatta neler sordular yazarmısınız.klavye eğitimindede neler sordular .
  • assistt mülakatına gitcem pazartesi, neler soruyolar klavye ile ilgili ne testi yapıyolar öğrenmek istiyorum pazar gününe kadar bir cvp verirsenın sevinirim
  • İnşaAllah satış bölümünde falan değilsin.

Hayırlı olsun.
  • Sese felan bakıyorlar heralde.
  • Hort olacak ama gerekli bi konu güncel tutulmasında fayda var.

05.02.2013 de bulunduğum ildeki assistt çağrı merkezine(ordu) 1nci görüşme için gittim.
    Bi sonıflık kalabalık olunca bi odaya geçtik. Herkese 1 pc nin başına geçti. Önce form dolduruldu, isim adres vs. Sonra 5 dakikada ekranda görülen paragrafı yazın dediler. Büyük küçük harf nokta virgül dikkat ederek.
    Bitince 10 soruluk test var onu yapın dediler. Sorular genel kültür matematik ve şekilli idi. Sıradaki şekil nedir gibisinden.

Paragraf yazımı ve 10 soruluk sınavları ayrı ayrı değerlendireceğiz 2 sinde 80 üstü alanlara msj gelecek. 2 güne mesaj gelmezse geçmiş olsun dediler. 6 sı sabahı 06:54 te mesaj geldi. Saat 14:30 da gelin diye.

2nci görüşmeye gittim. Yine grup halinde bi koridora gittik, sırayla içeri çağırdılar. İçeride 3 kişi vardı hepsinde pc. Soruyoşar tıkır tıkır yazıyolar.

Sorulanlar, kimsin, nesin, nerde çalıştın pc internet bilgin var mı vs. Türünden konuşma becerisini, konuşma kabiliyetini ölçme amaçlı sorular işte.

Olumlu olursa konuşma sonucu, 2 haftaya kadar msj atılacak. Kursa başlayacaksınız 1,5 aya tekabül eder kurs göreceksiniz dediler. Bitiminde bi mülakat daha varmış.

Hayırlısı bakalım bekliyorum.

Çalışma sistemi, vardiyalı.
    İlk üç ay asgari ücret, sonrasında primli çalışma denildi.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çağrı merkezleri için asgari ücret az.Daha iyi yerler arayın bence.Bu arada konuyu açan arkadaş napmış çalışıyor mu aynı yerde hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Çağrı merkezleri için asgari ücret az.Daha iyi yerler arayın bence.Bu arada konuyu açan arkadaş napmış çalışıyor mu aynı yerde hala?

Öldürüyolar hoca başka yerlerde...

600 tl net + ssk + yemek + prim nedir yav ?

25 bin liralık mal satacaksın, 20 bin lira tahsilat yapacaksın 300 tl. Prim alacaksın !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Çağrı merkezleri için asgari ücret az.Daha iyi yerler arayın bence.Bu arada konuyu açan arkadaş napmış çalışıyor mu aynı yerde hala?

Öldürüyolar hoca başka yerlerde...

600 tl net + ssk + yemek + prim nedir yav ?

25 bin liralık mal satacaksın, 20 bin lira tahsilat yapacaksın 300 tl. Prim alacaksın !!!

Hocam benide çağırdılar mülakata ama klavye testinde tam olarak nasıl oluyor. Paragraf çok uzunmu hangi tür klavye kullanıyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.